Bi kaç gündür iyi bir haber gelir diye beklerken bu durumu öğrendim :(
Allah rahmet eylesin nasıl bir ülke olduk böyle emeği geçenleri Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
Hepimizin başı sağolsun
Bi kaç gündür iyi bir haber gelir diye beklerken bu durumu öğrendim :(
Allah rahmet eylesin nasıl bir ülke olduk böyle emeği geçenleri Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
Hepimizin başı sağolsun
Kaç gündür merakla bekliyordum .Gece yatarken pc zor kapadım belki bir umut haber gelir diye.Allahım ne diyeyim adaletinden sual olunmaz ama bunları yaratmasaydın keşke dünya daha güzel bir yer olurdu .
Çok üzüldüm eşine cocuklarına yakınlarına başsağlığı diliyorum .Mekanları cennet olur inşaallah :(
www.milliyet.com.tr/gezide-kayboldular-metruk-evde-gundem-1916406/
mekani cennet olsun ikisininde.
http://www.sondakika.com/haber/haber-istanbul-dan-motosikletle-guneydogu-turuna-6297394/ arkadaşlar üzülerek paylaşıyorum
m2.milliyet.com.tr/News/Article?ID=1916406
Motorcu arkadaşların acı haberi beni çok üzdü. Bunu yapan cani veya canilerin şu mübarek günde Allah belalarını versin. Kardeşlerimizin mekanı cennet olsun.
Hayatını kaybeden abim ve kardeşim için haftasonu çıkacağım Muğla yolculuğumda koluma siyah bant takıcam ve gündüz sürüşümde motosikletimin uzun farları açık olacak. Ne yazık ki elimden gelen dua etmek ve bu eylemler. Mekanı cennet olsun ikisininde.
Bas Gitar tınılayan bir felsefedir dedi Yaşlı Kurt, Motosiklet ise homurdayan bir felsefedir dedi Yavru Kurt...
arkadaş bu memlekette motorla gezenlere karşı bi kin var konyada motorlu kadına tecavüz edip öldürdüler antalyada kaç turist öldürdüler en son bu ne oluyor lan size nedir motorlulara karşı kininiz
Allah rahmet eylesin. Mekanlari cennet olsun.
sanki kendi başıma geldi.. :( o dereceyim .. bitiğim üzgünüm..
Devlet topcase ile uğraşacağına bunlara çözüm bulsun. Allah rahmet eylesin.
Hepimizin tarifsiz acılar yaşadığı bu olayda sizin amacınız ne? bu olayla aklın sıra bişeyler kanıtlamaya çalışıyorsun..senin yaptığına açıkçası iki arkadaşımızın ölümünü kullanmak denir...ayıptır, günahtır, o bölge insanlarının günahını alma...varsa bir derdin başka mecralarda hallet derdini, burası yeri değil...
Yaşasın Kötülüğün Dayanılmaz Çekiciliği !!!
##Helin126 Ömründe Kaç kere Güneydoğuya gittin?
Ben Karslıyım Ve 1998 Senesınden beri Arabamla karsa gidemiyorum Nedenini bi düşün bakalım?Alpbodrum Arkadaşımız gayet net güzel bir dille yazmış polimik yaratma gerçekler ortada Uzatmaya gerek yok....
Allah rahmet eylesin. Çok üzüldük ailece. Yakınlarına sabır dilerim.
ben urfa da 2 sene kaldım. iyisi de var kötüsü de var ve kötü azınlıktadır. kurunun yanında yaşta yanar mantığı. arbayla karsa gidemiyorsan oradaki araçların orada nasıl varlar. gereksiz polemikler Türkiye'nin her yeri candır.
her iki kişide haklı burada kürt türk siyaseti yapmayalım. Allah mekanlarını cennet eylesin demekten başka yapılacak bir şey yok.
Flickr
http://www.flickr.com/photos/109845783@N04/
..kanlı resimler ressamı..
Arkadaşlar biliyoruz ki herkes bütün bölgelerin insanlarını seviyor ve sayıyor. Burada söylenmek istenen şeylerin o bölge insanına karşı bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Özellikle Halfeti bölgesi insanları için çok olumlu şeyler duyuyoruz. Bu vatan topraklarının her metrekaresinde yaşanlar bizim kardeşlerimiz. Çürük adam her yerde var. Lütfen bu konuda daha hassas olalım.
Allah rahmet eylesin. Ailesine ve yakınlarına sabırlar versin.
Önemli olan katledenlerin dini ırkı milliyeti değil, en kısa zamanda yakalanıp adalete teslim edilmesidir.
Trafik kazası olunca isyan edip lanet olsun yine mi diyoruz, üzülüyoruz ağlıyoruz fakat bu çok başka.. bambaşka. isyan ediyorsun lanet okuyorsun. Allah kahretsin bunları ve buna sebep olanları diyorsun
Utanıyorum kendimden böyle insanların arasında nefes aldığım için. insan kadar vahşi bir yaratık olamaz. yazıklar olsun ülkemizde gezemez olduk. ahirette yatacak yerleri yok.
allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)