BELL M1 Kask ve Kask Testleri
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba. Bell M1 kask kaliteli bir kask mı tavsiye eder misiniz? fiyatı uygun olduğundan ve bilinen bir marka olduğundan almayı düşünüyorum google da fazla detay bulamadım sormak istedim. ve de kask testlerine bakabileceğimiz bir site var mı acaba?
Reklamlar
-
http://sharp.direct.gov.uk/ bu siteden bakabilirsin, arabalardaki NCAP testleri gibi burada da kaskların testi yapılıyor. Bell kasklar o fyata alabileceğin en iyi kasklardan birisi. Almadan önce gidip denemeni öneririm, kafa yapına uyarsa alabilirsin düşünmeden.
-
Teşekkür ederim öyle yapacağım zaten siteye de hemen bakacağım çok sağolun...
-
Onun alternatifi olarak caberg v2rr bakabilirsiniz
-
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
Bell candır
Bell mi kullanıyorsunuz acaba hangi model.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Bell M3R modelini kullanıyorum , Bell M1 modelide güzeldir tavsiye ederim .
Buda kask hakkında ki incelemem ; http://www.motosiklet.net/forum/moto...ask-aldim.html
-
Bell M3 kullanıyorum,3.yıl oldu ancak boğaza denk gelen kısımda sünger parçanın dikişinin sökülmesi dışında bir sorun yaşamadım.
-
erkanzdemir adlı üyeden alıntı
Bell mi kullanıyorsunuz acaba hangi model.
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Evet aynı kask bendede var.
-
23 Temmuz 2014, 21:12
M1 in konforsuz oldugu ve bugu yaptigini okumustum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------
Birde M1 lerin icten gunes vizoru yok, sanirim bell lerde yok, benim caberg vox ic guneslik cok konforlu cam degistirme gunes gozlugu takma derdi yok tek hareketle vizor icerden iniyor cift vizor oluyor..
-
23 Temmuz 2014, 22:11
Kocaeli İl Temsilcisi
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
M1 in konforsuz oldugu ve bugu yaptigini okumustum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------
Birde M1 lerin icten gunes vizoru yok, sanirim bell lerde yok, benim caberg vox ic guneslik cok konforlu cam degistirme gunes gozlugu takma derdi yok tek hareketle vizor icerden iniyor cift vizor oluyor..
Caberg vox polikarbonat bir kask , Bell M1 ise composite fiber bir kask . Dikkatinizi çekerim .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
23 Temmuz 2014, 23:12
Polikarbonat degil Sharp yanlis yazmis, urun dokumanlarinda thermoplastic olarak geciyor, polikarbon mu iyidir thermoplasticmi yoksa araya fiber karistirilmis malzeme mi daha iyidir anladigim kadari ile hala tartisiliyor, sonucta her iki kask da 5 yildiz almis gorunuyor.
-
24 Temmuz 2014, 01:31
YouSuffer adlı üyeden alıntı
Evet aynı kask bendede var.
İlk almak istediğim kask bell ama bilgim yok sadece test firması tarafından tüm kasklarının 5 * alması dikkatimi çekiyor tümü güvenli ama konforuna para ver diye bir sonuca varıyorum.
Aksi de düşünülebilir; Bell test firmasında etkin olduğu için her kaskı güvenli gösteriliyor olabilir. (?) sizce.
2 tercihde arai var.
3 sırada shoei var.
en uygun fiyat Bell bu nedenle kafa karıştırıyor.
-
24 Temmuz 2014, 02:43
Vizorun ustten tam kapanip kapanmadigina iyi bak oldugu gibi su alabilir icine
-
24 Temmuz 2014, 09:30
erkanzdemir adlı üyeden alıntı
İlk almak istediğim kask bell ama bilgim yok sadece test firması tarafından tüm kasklarının 5 * alması dikkatimi çekiyor tümü güvenli ama konforuna para ver diye bir sonuca varıyorum.
Aksi de düşünülebilir; Bell test firmasında etkin olduğu için her kaskı güvenli gösteriliyor olabilir. (?) sizce.
2 tercihde arai var.
3 sırada shoei var.
en uygun fiyat Bell bu nedenle kafa karıştırıyor.
Şöyle bell in karbon kaskı shoi ve arai den uygundur ve onlar kadar güvenlidir, m3rdecal özellikle vizörü hiç buhar tutmaması ile bilinir. Bende suan motosiklet olmadıgından test konusuna bakmalısın, ben hoh yapmama, yagmurda ve sıcakta takmama ragmen vızor buhar olmuyor, 3.2 mm bır kalınlıgı var vızorun elınle dokundugunda baya bır saglam katman, motoplus sahibi m3rdecal modeli ile 200 ile kaza yapmış ve baya konforlu bir şekilde düşmüş. Havalandırmaları güzel şekli fiyatı güzel. Birde Barkın (AEA) ve çevresindeki eğitmenlerde da bell kullanıyor.
-
24 Temmuz 2014, 10:28
ben kullanıyorum, çok tavsiye ederim fakat bildiğim kadarıyla (eğer türkiyeden alacaksanız) bir iki en uç beden (s ve xxl) dışında m1 yok hiç bir dükkanda.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)