Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Vizorden ari girdi

REKLAM ALANI
    glock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yaz ayları, özellikle ormanlık bölgede veya hava karardığında far hüzmesine gelen sinek-böcek-arı gibi ceket, tshirt, vizör bölümlerinden girebilir. Bu çok önemli ve tehlikeli bir detaydır. Sadece sinek-böcek değil, öndeki aractan fırlayabilecek sivri bir taş-nesne veya sigara izmariti, kazaya sebebiyet verebilir. Boyun ve yüz bölgesi özellikle rüzgar girmeyecek şekilde kapalı olmalıdır. Vizörü açık şekilde veya yarım kask-scooter kaskı ile seyir-seyahat etmemek gerekir, zorunlu olmadıkça. Geçmiş olsun.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mustbe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    benim de iki kez başıma geldi. küçük kara sinek zannetim kaskı çıkarıp kulağımı kaşıdım geçti filan diyorum. bugün bu konuyu okuduktan sonra kaskın bezlerini çıkardım istemsiz olarak inceledim.. bi de ne göreyim bildiğiniz minik tırtıl kılıklı birşey var içerde) onu çıkardık neyseki denk geldi ama kaskın iç hijyeni açısından ne yapabiliriz? sinek ilacı sıkıp bi müddet kullanmasak nasıl olur kaskı

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Alıntı mustbe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim de iki kez başıma geldi. küçük kara sinek zannetim kaskı çıkarıp kulağımı kaşıdım geçti filan diyorum. bugün bu konuyu okuduktan sonra kaskın bezlerini çıkardım istemsiz olarak inceledim.. bi de ne göreyim bildiğiniz minik tırtıl kılıklı birşey var içerde) onu çıkardık neyseki denk geldi ama kaskın iç hijyeni açısından ne yapabiliriz? sinek ilacı sıkıp bi müddet kullanmasak nasıl olur kaskı
    Camir suyun damlatilmis ilik su ile sil bisi kalmaz dikkat et iyi havalansin kafa yapar sonra

Arda_Karaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650GS
    Beni de şortla bakkala giderken şortun paçasından girip malum bölgenin 3-4 santim yanından sokmuştu.

Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Amma cok muzdarip varmis ) , sicakta on fermiari aciyordim onuda siki siki kapatacagiz anlasilan...

Motosikleti
    Derbi ETX
    küçük yaş, kask, arı, kulakta acı, trafik lambası, kabarmaya başlayan kulak, arkada polis '' tak tak kaskı'' diye anons, trafik lambasının yeşile dönmesi, vs. birşeyler olmuştu mobillet üstünde.

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Aile arıcılık ile uğraştığı için bünye alışık arı sokmalarına vız gelir tris gider
    Geçmiş olsun

mustbe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı Darkcity2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Camir suyun damlatilmis ilik su ile sil bisi kalmaz dikkat et iyi havalansin kafa yapar sonra
    anlayamadım tam olarak neyi kullanayım?

Motosikleti
    HONDA NC 750X
    pardon eksik olmus, birkac damala suya camasir suyu damlat (cok degil) oyle sil.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)