2014 Cbr250r ilk deneyimim ve fotoğraflar.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayırlı olsun. Kazasız, belasız iyi günlerde kullan.
Nacizane tavsiyem, kapalı otoparkta bile olsa en azından disk kilidi kullan mutlaka.
Açık yerlerde ise zincirsiz bırakma.
-
Hayirli olsun, ehliyet yok sanirim,korumalarda eksik birtek mont eldiven var gibi, tecrubeniz cok az bu guzel motorla biraz kapali alanda cakisin bir egitime daha katilin, iyi bir ayakkabi alin o ayaklar allah korusun rende gibi olur, yuksek suratlere cikmayin zaten, yavas keyifle binin, motor bu gazi actinmi cikar o hizlara sansla degil mantik ile yol yapin, tekrar hayirli olsun makine guzel gorunuyor..
-
Hayırlı olsun. Kazasız, belasız kullanın.
Tank pad yapıştırın bence. Mont fermuarı depoyu çizebilir. Yada şeffaf folyo kaplattırın derim.
-
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun, ehliyet yok sanirim,korumalarda eksik birtek mont eldiven var gibi, tecrubeniz cok az bu guzel motorla biraz kapali alanda cakisin bir egitime daha katilin, iyi bir ayakkabi alin o ayaklar allah korusun rende gibi olur, yuksek suratlere cikmayin zaten, yavas keyifle binin, motor bu gazi actinmi cikar o hizlara sansla degil mantik ile yol yapin, tekrar hayirli olsun makine guzel gorunuyor..
Ehliyet var. Korumalar da eksik değil. Dizlik de kask da mont da, dirseklik de hepsi var. Bu parkederken verilmiş bir poz sadece
-
hayırlı olsun motorun.
gis akademiden hakimiyet eğitimi almıştım bende.
trafik için acele ediyorsunuz sanki. motora alışana kadar, bir süre kendinizi o yollara atmayın derim. daha sakin yollarda bir süre kendinizi geliştirin.
-
Allah c.c. kazasız kullanmayı nasip etsin...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
-
sebzelicorba adlı üyeden alıntı
Ehliyet var. Korumalar da eksik değil. Dizlik de kask da mont da, dirseklik de hepsi var. Bu parkederken verilmiş bir poz sadece
Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip etsin...Yenal'dan aldın motoru sanırım
-
23 Temmuz 2014, 10:59
nietzsche adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun motorun.
gis akademiden hakimiyet eğitimi almıştım bende.
trafik için acele ediyorsunuz sanki. motora alışana kadar, bir süre kendinizi o yollara atmayın derim. daha sakin yollarda bir süre kendinizi geliştirin.
Acele etmekten ziyade mecburiyetten. Motoru Gaziosmanpaşa'Dan aldım. E buraya gelmem gerekiyordu mecburen geldim. E bu sabah işe gelmem gerekiyordu mecburen geldim. Bugün işten çıkıp derse gideceğim. E mecburen şile yoluna gireceğim. Keyfi değil aslında mecburiyet. Motoru bunun için aldım ben. Yoksa haklısınız, basamak basamak çıkmak gerekiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:57 ----------
OnurTr adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip etsin...Yenal'dan aldın motoru sanırım
Çok teşekkür ederim hocam. Evet ondan aldım
-
23 Temmuz 2014, 11:02
Kazasız Belasız kullanmanız dileğimle
-
23 Temmuz 2014, 11:04
sebzelicorba adlı üyeden alıntı
Çok teşekkür ederim hocam. Evet ondan aldım
Tekrar hayırlı olsun ilk 200 km civarı lastiklere dikkat et...ısınmalarına müsade et..fazla hızlanıp zorlama...limitlerinde kullan cihazı..güvenliği elden bırakma..güle güle kullan...
...Bir acaip Mühendis...
..3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı
-
23 Temmuz 2014, 11:06
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.
-
23 Temmuz 2014, 11:07
Hayırlı uğurlu olsun gerçekten yeni kasası çok yakışıklı makina,
Öncelikle selamı ilettiğin için sağol Sonrasında birkaç tavsiyede bulunmak istiyorum. İmkanın varsa lastiklerini mutlaka değiştir orjinal lastikleri bildiğin çöp 9000 km oldu artık paten gibi hiçbir şekilde durmuyo. Tankpad al mutlaka siyah olduğu için çok gösteriyor çiziği, kiri vs.. Sonuncusuda motosiklet tecrübeni bilmiyorum ama kimseye asla birşey kanıtlama çabasına girme iste trafikte başkalarına ister bomboş arazide kendine bile olsa birşey kanıtlamak için kendini riske atma ""çok rahat bir şekilde 140 gördüm. Daha fazla açmak istemedim. Korkudan değil öndeki kamyona yaklaşmaya başlamıştım çünkü"" bu cümlelerinden ben öyle bir hava sezdim hiç gerek yok.
Tekrardan hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle..
"The Ultimate Riding Machine"
-
23 Temmuz 2014, 11:16
Allah kaza bela vermesin. İyi günlerde kullanın.
-
23 Temmuz 2014, 11:23
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle..
-
23 Temmuz 2014, 11:32
İnan öyle bi çaba içinde olmadım olmam da.
Önüm bomboştu, bi gazlayayım dedim. Problem çıkacak bir durum yoktu. İspat falan da değildi. Yavaş gitmenin anlamı olmayacağı bir yerdi.
Neticede güvenlik hızı genel olarak sabit değildir.
Merak etmeyin dikkatli oluyorum. Sağolun tavsiyeler için.
Herkese de teşekkürler iyi dileklerinix için.
-
23 Temmuz 2014, 11:40
hayırlı olsun kazasız keyifli sürüşler
-
23 Temmuz 2014, 11:49
Hayırlı olsun. Kazasız, belasız iyi günlerde kullan.
-
23 Temmuz 2014, 11:54
çok iyi bir seçim yapmışsın
aldığın motoru kullanmadım hiç, kawasaki ninja 250r vardı önceleri bende
250 sınıfında en iyilerden hem kawasaki hem honda hem de hyosung
güle güle kullanman dileğiyle
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)