Boş alanları bilen varmı ? ( İstanbul )
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba baya uzun bi zamandır girmiyordum foruma umarım hepinizin keyfi yerindedir ve herkez sağ salimdir . Ben ve arkadaşlarım haftanın belli günlerin de pratik idman ve geliştirme üzerine boş bir alan bulup dubalarla slalom, dar dönüşler, viraj, ve hang off gibi calısmaları yapmak istiyoruz, fakat istanbul da bunu gerçekleştiricek bir alan bulamadım ( mecidiyeköy'de ikamet ediyoruz ). Bildiğiniz benzin istasyonu alanı, park,bahçe,konser alanı gibi boş yerler varmıdır ? Asya-Avrupa fark etmeksiniz önerilerinizi bekliyorum
Reklamlar
-
Sana su bile Yok...
-
arabistanda varmı arabistan da
-
Bakırköy Cumartesi pazarı alanı. Normal günler saat 3.30'dan sonra, Cumartesi kapalı (pazar kuruluyor) Pazar sabahın köründen akşama kadar. 24 saati 4 tl.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
Google' den baktım da gayet geniş alana benziyor . Normal günler saat 15:30 dan sonra boş mu oluyor tam anlayamadım hocam . Ve pazar günü gidip 4 tl verdiğimiz de alan bize mi ait oluyor ?
-
Çobançeşme-Fidanlığın yan tarafı Küçükçekmece Nikah Dairesine gelmeden, Fatih kolejinin önü.
-
Güzel ve güncel kalması gereken konu !
Açıkcası böyle alanları istanbul'da bende sorgular oldum izmirde çok fazla alan vardı.
Vitesli motorun akabinde arşınlayacağım noktalar buralar.
-
Yazdığınız heryeri not ediyorum. Arkadaşlar sizlerde bildiklerinizi yazarsanız. Benim gibi teknik çalışmak isteyen arkadaşlarda faydalana bilir bu konularda . Hatta belli günlerde gidip çalışmalar yapa biliriz
-
Bende katılmak isterim motosiklet ile gezmekten çok eğitim yapmayı seviyorum resmen. Ama ne yazık ki hiç bulamadım yer. Bahçelievlerde oturuyorum bende konuyu takip edeceğim.
-
22 Temmuz 2014, 20:03
Konu tamamen bilgilendiğinde. Tercih edilen yerleri gidip gezicem. En uygun yeri buldukdan sonra konuya geri dönüş yaparım takip eden arkadaşlara özelden'de ulaşabilirim.
-
22 Temmuz 2014, 20:05
Nomad_41 adlı üyeden alıntı
Google' den baktım da gayet geniş alana benziyor . Normal günler saat 15:30 dan sonra boş mu oluyor tam anlayamadım hocam . Ve pazar günü gidip 4 tl verdiğimiz de alan bize mi ait oluyor ?
Cumartesi hariç normal günler 15.30 dan sonra ve pazar günlerinin tamamı 24 saati sadece 4 tl'ye pistin ortası (kenarları acemi şöför eğitiminde kullanılıyor) sizin oluyor.
Anlatabildim mi
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
22 Temmuz 2014, 21:05
AttilaXtreme adlı üyeden alıntı
Cumartesi hariç normal günler 15.30 dan sonra ve pazar günlerinin tamamı 24 saati sadece 4 tl'ye pistin ortası (kenarları acemi şöför eğitiminde kullanılıyor) sizin oluyor.
Anlatabildim mi
Bu çok iyi tam bizlik kesinlikle yarın imkan bulursam gidip bakıcam. Teşekkürler hocam
-
22 Temmuz 2014, 21:07
ataköy olimpiyat evi otoparkını tavsiye ederim. cumartesi pazarının asfaltı kötü ve pazar kurulduğu için yerde toz toprak oluyo (cumartesi pazarına bakırköy sosyal tesisleri tarafından beleş giriş çıkış yapabilirsin güvenlik kovalarsa karışmam ama )
-
22 Temmuz 2014, 21:12
Olimpiyat evi de bakırköyde mı ?
-
23 Temmuz 2014, 00:57
Olimpiyat evi de bakırköyde mı ?
evet ataköy bakırköye bağlı google amcaya "ataköy olimpiyat evi" yazarsan krokisi çıkar zaten iki alan arasında 3 km var ikisine bakıp içine sinende çalışabilirsin
-
23 Temmuz 2014, 01:32
Pendikte cumartesi pazarının kurulduğu yerde çalışanlar oluyor...
denenebilir aslında..
cumartesileri hariç tabi....
-
23 Temmuz 2014, 01:47
yenikapı miting alanı da olabilir. hem deniz kenarı .şu sıralar kalabalık ama ramazandan sonra ferahlar.
-
23 Temmuz 2014, 02:08
Konuyu ben de takip ediyorum. Bayram sonrası bir aksilik çıkmazsa vitesli motora geçeceğim. Deneyimli arkadaşlara katılıp sürüş tekniklerimi geliştirmeyi çok isterim.
-
23 Temmuz 2014, 02:41
Arkadaşlar merhaba baya uzun bi zamandır girmiyordum foruma umarım hepinizin keyfi yerindedir ve herkez sağ salimdir
. Ben ve arkadaşlarım haftanın belli günlerin de pratik idman ve geliştirme üzerine boş bir alan bulup dubalarla slalom, dar dönüşler, viraj, ve hang off gibi calısmaları yapmak istiyoruz, fakat istanbul da bunu gerçekleştiricek bir alan bulamadım ( mecidiyeköy'de ikamet ediyoruz ). Bildiğiniz benzin istasyonu alanı, park,bahçe,konser alanı gibi boş yerler varmıdır ? Asya-Avrupa fark etmeksiniz önerilerinizi bekliyorum
bayrampaşa tarafında ora alışveriş merkezi vardı. orası geniş bi alan. bazen geçiyorum oradan ve dar dönüş çalışan kişilere denk geliyorum. muhtemelen başkalarıda başka antrenmanlar yapıyolardır. tavsiye ederim bi bakın.
-
23 Temmuz 2014, 04:19
arabistanda varmı arabistan da
Terbiyesiz. Bu arada sorunun cevabı gsx-r 600 fakat o motor, o parayı etmez... Sen önce motor kullanmayı öğren, sonra bakarız birşeyler
Beyler, bu arada üsküdar-zeynepkamilin oradan... Yani askerlik şubesinin tam yanından koşuyolu istikametine doğru gittiğimizde.... Orada, ağaçların arasında koskoca bir boşluk vardı ? ?
Bilen, gören varmıdır ? Sokak aralarında kaybolupta denk geldiğim için bilmiyorum tam olarak nerededir fakat motor için çok elverişli....
Bi ara tekrar kaybolup, bakarım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)