Gis Akademi de eğitim alanlar
-
Arkadaşlar ben gis akademiye gideceğim ve eğitime başlayacağım yakında. Ehliyeti eylülden sonra alabiliyorum. Gis akademi de ki eğitim ve ehliyet ücreti hepsi tam olarak ne kadar tutar? ve gisde eğitim alan var mı? bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler...
Reklamlar
-
http://www.gisakademi.com/
http://www.gisakademi.com/index.php/...rogramlar.html
0212 258 0111
O kadar zor ki google'a gis akademi yazıp fiyat listesine bakmak. ya da telefonla aramak... Sen de haklısın.
-
Ehliyetimi Gis Akademi'den almadım ama ehliyet aldıktan sonra sürüş tekniği eğitimi aldım.
Türkiye'de en doğru düzgün eğitimi veren kurumdur Gis. Eğitmenleri uluslararası sertifikalara sahip.
Eğer yeni ehliyet alacak olsam, 3-5 lira fazla verip Gis'i tercih ederdim.
-
Göker Hoca ve Boğaç Hocalar iyidir...Eğitimden sonra bol pratik ister..muhasebesi biraz paracıdır..bir zamanlar gitmiştim..bu yorumları yapabilirim..ama son dönemde biraz daha maddiyatı ön plana çıkardılar sanırım AEA nın da reklamını yapmasıyla biraz fazla pohpohlanmışlar heralde şu da var ki şahsende tanırım Aea yıda hocaları da, mesela Hocaları Aea nın söylediklerini ve insanların doğru bildikleri bir çok şeyi tasvip etmezler bu da bir ironi ...ve duyduğum kadarı ile de son dönemde üzücü de bir eğitim kazası olmuş..bunu da bir araştırmanızı öneririm..ama neticede hocalardan eğitim alacaksınız ve izlediğiniz doğru bildiğiniz bir çok söylem davranış bilgi vs. aslında yanlış olduğunu göreceksiniz...
...Bir acaip Mühendis...
..3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı
-
Valla sıfır tecrübeyle orada eğitim aldım ve direk 600RR kullanmaya başladım ve sıkıntı yok.
Ben geçen Eylül'de ehliyet işlemleri + eğitim 600 TL vermiştim gayet uygundu.
Geçen sene muhasebesinde Serap Hanım vardı o çok iyi bir insandı, ödemede çok kolaylıklar sağlıyordu, taksitlendirme yapıyordu.
Ama o ayrıldı ve yerine Feyza denen cadaloz bi kız geldi. Biraz paragöz ve kolaylık sağlamayan biridir. Sıkıntı ondan dolayı.
Ayrıca diğer bir handikapıda Tamer Karadağlı ve tayfasının her daim oraya gelip orada gövde gösterisi ve artistlik yapmaları. Çoğu insanın bundan rahatsız olduğunu biliyorum.
-
redmachine adlı üyeden alıntı
Valla sıfır tecrübeyle orada eğitim aldım ve direk 600RR kullanmaya başladım ve sıkıntı yok.
Geçen sene muhasebesinde Serap Hanım vardı o çok iyi bir insandı, ödemede çok kolaylıklar sağlıyordu, taksitlendirme yapıyordu.
Ama o ayrıldı ve yerine Feyza denen cadaloz bi kız geldi. Biraz paragöz ve kolaylık sağlamayan biridir. Sıkıntı ondan dolayı.
Ayrıca diğer bir handikapıda Tamer Karadağlı ve tayfasının her daim oraya gelip orada gövde gösterisi ve artistlik yapmaları. Çoğu insanın bundan rahatsız olduğunu biliyorum.
katılıyorum feyza oraya asıl bakan kişi serap ise sürücü kursuyla ilgileniyor..ve feyza orda kullandığın selpağın bile parasını ister gün sonunda...Tamer ve tayfası da ..."Biz sanatçılar ve gerçek pahalı motorcular, siz ise halk ve çakma motorcular" bakışlarıyla biraz sinir bozabilir...sadece hocaları iyi...ama bir daha ekstra eğitim, yol eğitimi falan alacak olsam, Yamaha Riding Academy (Rahmi Barutçu veya Metehan hoca) yada Hondayı (Aydın Hoca) tercih ederdim...
...Bir acaip Mühendis...
-
Temel eğitimi Göker Hocadan almıştım. Motora bakışım değişmişti. Park içi trafiğe kapalı parkuru çok güzel. @redmachine'nin de dediği gibi Tamer Karadağlı ve tayfasının her daim oradalar GiS Park Avantaj paket de almıştım. Tavsiye ederim. Eğitimler kendi motorumla katılıyorum.
Gidip mekanı görmenizi tavsiye edebilirim.
-
Gökher hocama burdan selamlar . gis ve hondadan eğitim aldım . Gis'den 1e1 hondadan ise malesef sadece grup eğitimi veriliyor. Fakat eğitim parkur alanlarını kıyaslarsak Honda çok daha önde diye bilirimm . Eğitim ve hocalar çok tartışılır. ikisinede araştırmanı tavsiye ederim . Gis'in yol eğitimi. Hondanın sürüş eğitimi
-
sebzelicorba adlı üyeden alıntı
Demek hersey fiyat değilmiş ;)güzel konu oldu bilgilendik
DÜŞERSEN ÖLÜRSÜN DEMEDİMMİ !!!
-
22 Temmuz 2014, 20:38
OnurTr adlı üyeden alıntı
Göker Hoca ve Boğaç Hocalar iyidir...Eğitimden sonra bol pratik ister..muhasebesi biraz paracıdır..bir zamanlar gitmiştim..bu yorumları yapabilirim..ama son dönemde biraz daha maddiyatı ön plana çıkardılar sanırım AEA nın da reklamını yapmasıyla biraz fazla pohpohlanmışlar heralde şu da var ki şahsende tanırım Aea yıda hocaları da, mesela Hocaları Aea nın söylediklerini ve insanların doğru bildikleri bir çok şeyi tasvip etmezler bu da bir ironi
...ve duyduğum kadarı ile de son dönemde üzücü de bir eğitim kazası olmuş..bunu da bir araştırmanızı öneririm..ama neticede hocalardan eğitim alacaksınız ve izlediğiniz doğru bildiğiniz bir çok söylem davranış bilgi vs. aslında yanlış olduğunu göreceksiniz...
eğitim kazasını bizimle paylaşır mısınız acaba?
-
22 Temmuz 2014, 21:14
sebzelicorba adlı üyeden alıntı
Çok özür dilerim ama sizin gibi cinsler her konuya atlamak zorunda dimi??
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------
redmachine adlı üyeden alıntı
çok teşekkürler bu arada siz 1'e 1 eğitimi mi grup eğitimini mi almıştınız? biraz daha bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkürler
-
22 Temmuz 2014, 21:22
ben bu sene büyük bir hevesle gis akademiden gs2 eğitimi aldım. tamamen rezalet kesinlikle önermem. tavsiyem honda olabilir tavsiyem paranızı boş yere gis ten eğitim alacağım diye kaptırmayın.
-
22 Temmuz 2014, 21:24
aloavera adlı üyeden alıntı
ben bu sene büyük bir hevesle gis akademiden gs2 eğitimi aldım. tamamen rezalet kesinlikle önermem. tavsiyem honda olabilir tavsiyem paranızı boş yere gis ten eğitim alacağım diye kaptırmayın.
Herkes çok tavsiye ediyor gis'i. Sizin beğenmediğiniz nokta neler oldu acaba?
-
22 Temmuz 2014, 22:56
gis akademiden hiç eğitim almadım kurumu da tanımam ancak yakın zaman içinde bir kursiyer eğitim esnasında kaza yapmış ve bu kazadan sonra öğrenci ile hiç ilgilenmediklerini duydum. üstelik bu ilgisizlik internet ortamında kursiyer tarafından dile getirildiğinde ise açıklamalarını biraz komik ve saçma bulmuştum. isterseniz ufak bir araştırma da bulunabilirsiniz.
amacım kesinlikle gis akademiyi karalamak değil. eminim eğitmenleri yeterli bilgi ve tecrübeye sahiptir. ancak olası bir kaza da kendinizle başbaşa olduğunuzu da bilmenizi isterim. zira kendi doktoru ambulansı olmamasına rağmen siz yaralandığınızda ambulansı aramaya bile tenezzül etmeyen bir kurum olduğunu okuduk.
netice olarak ben olsam honda yada yamaha gibi eğitim konusuna daha profesyonel yaklaşan bir kurumdan eğitim almayı tercih ederdim.
-
22 Temmuz 2014, 23:00
gis akedemi adına yakışan bir eğitim kurumu olmadığını bende bir kaç ay önce almış olduğum eğitimde anladım. malesef artık çevremde ki hiç kimseye önermiyorum.
benim olayımda arkadaşım yeni 750cc lik yeni aldığı motor için eğitim arayışı ile başladı. araştırmalarımız sonucunda adına ve yapısına aldanarak gis akademiyi aramış olduk. telefona cevap veren feyza isminde bayan tecrübe etmiş olduğumuz km üzerinden sınıflandırma ve eğitim yapmamız gerektiğini bize belirtti. arkadaşım 5000km tecrübesi olduğu için temel eğitime alındı. ben ise 45-50k tecrübemden dolayı gs2 eğitimine yazıldım. koca bir 350tl ödedim. amaç kask kadar hayati önem taşıyan eğitimden faydalanmaktı. ayrıca bana verilen bilgide gs2 de aynı cc ve kategori motorları guruplamaktı.
büyük bir heyecan ile eğitim gününü bekledim. eğitime gittiğimde 3 kişi eğitime alındık komik bir durum biri 4k diğeri 6k tecrübeli üstelik 125cc motorla benim ise 700cc motorla eğitim gurubu oluşturulmuş. viraj alamayan kukaların üstünden geçen hatta kaldırıma çıkan kişilerle eğitim yapmak çok zoruma gitti. çünkü baştan konuştukları ile uzaktan ve yakından alakası olmayan çorba bir gurup olmuştu. neticede hocanında kabul ettiği gibi gs2 değil gs 1 eğitimi almıştık. üstelik ben 350tl öderken 125cc ile katılan arkadas indirimli bir site aracılığı ile 200tl ödemiş.
kısacası yaşadım gördüm ve kazıklanmış bir motor tutkunu olarak yapısına ve adına aldanarak gis akademeyi kesinlikle tavsiye etmemekteyim.
-
23 Temmuz 2014, 02:41
pofidik adlı üyeden alıntı
Çok özür dilerim ama sizin gibi cinsler her konuya atlamak zorunda dimi??
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------
çok teşekkürler
bu arada siz 1'e 1 eğitimi mi grup eğitimini mi almıştınız? biraz daha bilgilendirirseniz çok sevinirim
teşekkürler
Grup eğitimi aldım. Temel Eğitim hiç motosiklet kullanmamışlar için. Sonrasında yine grup olarak Hakimiyet eğitimi aldım.
Honda'yı seçmememin sebebi çok uzak oluşu ve sabahın köründe taksimden kalkan servislere gitmeye üşenmemden dolayı. Burası neredeyse şehrin göbeğinde bir yer.
Ayrıca eğitimden sonra 300 TL'lik bir paket satmaya çalışıyorlar. Oradaki parkurda aylık 10 saatlik oranın motorunla tek başına antrenman yapabiliyorsun. Ben almıştım, çünkü eğitimde yeterince motor kullanamıyorsun resmen içinde kalıyor kullanmak, faydasınıda gördüm, 600RR ile ilk orada sürmeye başladım, motoru tanıdım.
Göker hoca ve Boğaç hoca candır, en iyileri onlardır.
-
23 Temmuz 2014, 03:33
bende gecen sene egitim aldım Bogaç hocadan Hakimiyet ve Yol Egitimi bence en iisidir bu konuda halada gorusurum ama genel olarak parayı seven bır egitim kurumudur eger benım gıbı cbf 150 kullanıyosanız egıtım almadıktan sonra cay ıcmeye ugrayamazsınız calısanlar ters ters bakarlar ve sızınle asla ılgılenmezler bunu sahibi olan Halil Kılıc a da iletim "nasıl olur filan buyrun gelın fılan dedı ama hep aynı zamanlada daha kotuye gidiyor bende gitmeyi bıraktım Honda yada Yamahanın egıtımlerını tavsiye ederim yamaha Rahmi hocada iyi hocalardan ve ilgilenen hocalardan bırıdır Gis Akademiye dusmanlıgım yok ama çevremdekileri Honda yada Yamaha ya yonlendiriyorum artık
Saygılar
-
23 Temmuz 2014, 04:23
https://eksisozluk.com/entry/43905487
-
23 Temmuz 2014, 09:21
dnndbs adlı üyeden alıntı
https://eksisozluk.com/entry/43905487
bir arkadaşım kaza ile ilgili bilgi paylaşımı istemişti...dnndbs benden önce davranmış
...Bir acaip Mühendis...
-
23 Temmuz 2014, 15:04
Ağustos' ta bi günlük eğitim alacağım arkadaşım ehliyet ve temel eğitim aldı öve öve bitiremiyor bakalım bana o bir günlük eğitimde neler verebilecek gis
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)