Ruhsata işletmek gerekiyor mu. Birisi söyledi de, saçma geldi. Var mıdır bilen duyan.
Ruhsata işletmek gerekiyor mu. Birisi söyledi de, saçma geldi. Var mıdır bilen duyan.
Zaten motosiklet kullanırken don giymek yasakmış.
açmayın hocam böyle konular, ona da düzenleme gelir falan
Yorumlar 10 numero
Aslında bizim millete rahat batıyor hırsızın suçu yok..Bir rivayete göre kaliteli lastik takmak spor manetler
aynalar vs bunlarda yasakmış ruhsata işletilmesi gerekirmiş..
olum hatırlatmasanıza böyle şeyleri
Otomobillerin tavanina takilan şu bisiklet vs yuk tasimaya yarayan ekipmanlari da ruhsata islettiriyorlar mi acaba cok merak ettim.
Fosforlu yelekle birlikte kaskta kamera varsa yollar önünüze açılıyor. Tavsiye ederim. Birkaç sefer memur bey diyen bile oldu :D
Yasal değilse ilk cezayı ben yiyip,tarihe geçmek isterim.
Hocam eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın biri görür mörür çakar yasa tasarısını
Motora takarsanız yasal zorunlulukmuş.
Kaska takınca kamerayı ruhsata işletmeye gerek yok. Ama bir farkla, kaska takınca başta kendimizi ruhsata işletiyoruz, sonra kaskı kendimize, kamerayı da kaska işletiyoruz.
Bu bilgiyi bizzat şahinlerden aldım, dikkat edin, ceza yemeyin .
Ben dun kamera aldim ve kaska takcaktim fakat motorum 125cc, kamera 1024 hd çekim yapıyor. Eğer takarsam bir sıkıntı cikartirmi yoksa motoru büyütmekmi gerek?
bende konu açılmış ken sormak istiyorum jant şeridini ruhsata işlemek gerekirmi
Ruhsat kaskın ruhsatı değil ki motorun ruhsatı
Emniyeti aradım ve öğrendim. Kaska takılan kamerayı ruhsata işletmiyormuşuz. Fakat ruhsata işletmediğimizi gidip ruhsata işletmemiz gerekiyormuş. Ruhsata işlenmemiştir diye.
Oğuz benden önce davranmış..
motora binerken kullandığımız donu nereye işletiyoruz???
onu önce ıçımıza sonra motorun topunun casesine sonrada onunla beraber buna ve en sonunda ruhsata işleteceğiz sanırım...
eğer öyleyse bi donu artık 3-5 sene kullanmak gerekir..masraflı lüks tüketime girer çünkü...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)