Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

YARDIM | HID XENON FAR H4 | acil cevaplarınızı bekliyorum

REKLAM ALANI
    Özgürr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS RTR 150 + Yamaha R25
    İlk önce herkese merhabalar sorunuma gelirse 1-2 ay önce motorsikletime 8000 K xenon aldım fakat sımdı xenon farımın içi akmış gibi oldu ve gücü azaldı aldıgım yere götürdügümde ise yok kardesım o motor vibrasyondan yapmıstır benım saattıgım mal oyle cıkmaz vs kavga edip çıktım herneyse aşagıyada fotografları atıcam bu farı tek olarak beynı olmadan sadece far nerede bulabılırım arkadaşlar ????

sadece far nerede bulabılırım acil cevaplarınızı bekliyorum.

* Irmak Pazar'ı ile bir sorunum yoktur sadece örnek olarak o xenondan olduğu için bu resmi kullandım.
    [/I][/B][/SIZE][/SIZE]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    Sadece xenon ampül alacaksın sanırım,satıcı lintreki ürünün çoğu markaya uyduğunu söylüyor satıcıya balansın modelini ver uyumlu olup olmadığını sor tam garanti olsun.
    http://urun.gittigidiyor.com/otomobi...-145818-2357-0

Özgürr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS RTR 150 + Yamaha R25
    Alıntı extrem_015 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sadece xenon ampül alacaksın sanırım,satıcı lintreki ürünün çoğu markaya uyduğunu söylüyor satıcıya balansın modelini ver uyumlu olup olmadığını sor tam garanti olsun.
    http://urun.gittigidiyor.com/otomobi...-145818-2357-0
    ilginiz için çok teşekkür ederim fakat resimdeki ile farklı oldugu için ben pek yeltenmemiştim buna bende görmüştüm bu ilanı ama sizi sinlicem bakalım bi satıcıya soriyim

okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    Uzun kisa xenon ise h4-3 ampul alacaksiniz.
    Kisa xenon uzun halojen ampulse (xenonun ustunde 2.ampul olur ) h4-2 alacaksiniz.

Takmasi zaten cok basit sorun edecek birsey yok. Garantiye sokmayabilirler

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ----------

Balastlar standarttir. Uyup uymama konusu sozkonusu olamaz. Bir tek mtechler sanirm farkliydi onun disinda hepsi standart ayni

Motosikleti
    125R 2013 - kawasaki ninja 250r
    aynı xenon dan kullandım 3 kere değiştim her seferinde ya kesiyor gücü azalıyor aydınlatmıyor yada yakmıyor çin malı fazla birşey beklememek gerek yeni ampül al yine aynısı olucak kaliteli birşey alman gerek en fazla 2 ay gidiyor veya 3

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    Bir şey değil,yanlız h4 ampüller standart olur o büyük ihtimal sizin balansa uyar.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)