Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

YBR 125 Hakkında

REKLAM ALANI
    Zeronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR125(1.),Yamaha Wr125X(2.),Yamaha YZF R25
    Merhaba arkadaşlar ;

Ybr 125 motorumda ılk calıstırdıgımdan sonra motor ısınana kadar sureklı stop ediyor kısın onemsemıyordum hava soguk dıye ama bunu yazında yapması canımı sıktı arkdaslarımın motosıkletlerı honda cbf 150 olsun kanunı cros 150 olsun onlarda bu sekılde bır sıkıntı yok motorları mars yyapıldıgı gıbı kalıyor bende ıse yuruyene kadar 2 3 kere tekrardan mars yapıyorum bunun sebebı nedır
    * Yağmurda kullanmıyorsan motosiklet kullanıyorum deme.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    ybr de gaza tepkili karbüratör var o yüzden hava sıcak olsa bile jickle yi çekip de çalıştırmak bir süre ısıtmak iyi oluyor yoksa marşa bastıkdan bir süre sonra istop ediyor. ama diğer o motorlarda öyle birşey yok o yüzden onlar senden daha fazla yakıyor şehir içinde.
    Zeronix bunu beğendi.

Zeronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR125(1.),Yamaha Wr125X(2.),Yamaha YZF R25
    cevap için teşekkür ederim ayrıca bir sorum daha olacak motosıkletın garaja yan ayak uzerınde bıraktıgımda sabah yerde benzın ızlerıne rastlıyorum depo vanası kapalı oldugu halde cok denedım ama sehbada bıraktıgım zmn bu durum olusmuyor sadece yan ayak acık bıraktıgımda damlatıyor bunu servıse sordugumda motosıkletı bırakmanız gerekıyor dediler ayrıca motor uzerınde bı akcırmaya rastlanmadı
    * Yağmurda kullanmıyorsan motosiklet kullanıyorum deme.

kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    açıkcası ona bir fikir yürütemedim servise bırakmanız en iyisi olur yada bu motoru tanıyan bir ustadan fikir alabilirsiniz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)