Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motorumu aldım. Nasıl bir kilit sistemi yapmalıyım?

REKLAM ALANI
    sebzelicorba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 250r / Yamaha R-25
    Cbr250r aldım. Garajım yok. Evimin penceresinin hemen önünde duracak motosiklet.
    Alarm, disk, zincir vs. Hangilerinden koymalıyım.
    Bana en mantıklısı alarm geliyor. Fakat alarm bildiğimiz alarm mı? Motosikletteki en ufak bir harekette öten olması lazım.
    Bir de gemi zinciri aldım, onu da arka lastikle ayrı bir demire bağlayacağım. Tecrübeli arkadaşlar ne önerirler?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

nasıl konu açıcam lütfe bişey soracam acillllll

Motosikleti
    Alıntı Mahircansar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nasıl konu açıcam lütfe bişey soracam acillllll
    solda yeni konu aç yazıyor, ordan.

motorun hayırlı olsun alarmlı kilitler varmış bi araştır istersen bende onlardan almayı düşünüyorum

Crixa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha 1100 dragstar
    hayırlı olsun kardeş bu ürün işini fazlasıyla görür
    http://www.hepsiburada.com/liste/carub-motorsiklet-ve-atv-alarm-seti-sustali-anahtar/productDetails.aspx?productId=otmbrkbr0011137&cate goryId=20029254

mephamd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF1000 AfricaTwin
    Gemi halatını bunla baglayabilirsin.
    https://www.motoavm.com/ProductDetails/-oxford-of3-alarmli-disk-kilidi/392/2077
    En kolayı bunlara harcayacagın paraya şair sigortayı ara kasko yaptır. Görüyorsunkı ıyu kilitler de çok pahalı. Senin motora 1000 tl kasko çıkar. Rahat uyursun en azından. Bu

Zeronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR125(1.),Yamaha Wr125X(2.),Yamaha YZF R25
    alarm özelikli kilit alacaksan düzgun kalıteli birşey almanı onerırım sakın ucuz dıye dandık markalara kapılma benım gıbı 3 sonra yagmurdan buzzer sesını duymazsın
    * Yağmurda kullanmıyorsan motosiklet kullanıyorum deme.

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    arkadaşım kendi tüm motorlarına alarm takıyor (dakka başı motor değiştirdiğinden) elektrik işindende anladığımız için montajı kendimiz yapıyoruz genel olarak 100 lira gibi bir rakama aldı her taktığı alarmı herhangi bir sıkıntıda yaşamadı scoooterdan büyük motora kadar (cbf1000 sym gts yamaha rx250 ybr er6f vs vs ) istanbuldaysan yardımcı olmaya çalışırız sanada

disk kilidine çok para harcama hepsini kesebiliyorlar mekana gittiğinde göremediğin bir yerdeyse o zaman kullanıyorum ben caydırıcı olsun diye herkesin içinde kesmeye kalkamazlar sonuçta

ama halat kilit vs zincir düşünüyorsan ek olarak halat önermem çabuk kesilebiliyor bunun yerine alaşım özellikli zincir al daha iyi motomaxta 120 liraya var masterlock alaşım zincir onu öneririm güzeldir

forzaBJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 690 Enduro/SMC R
    gerekli malzemeler:

1. Saglam zincir ve saglam kilit
    2. alarmli frendisk kilidi
    3. Alarm sistemi
    4. Branda

- zincir ile motorunu sabit nesneye baglarsin, elektrik diregi gibi. zinciri yere temas etmeksizin direge ve arka lastige dolarsin, zincirin gergin olmasina dikkat et.
    - alarmli frendisk kilidini diskin üst kismina takarsin. böylece motora dokunulmasinda yerinden kayip alarm vermesini saglamis olursun.
    - alarm sistemini mümkünse mikrodalga tetikleyeci al, bölyece motorun yanina gelen ve bekleyip ugrasan oldugunda alarm verecek.

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    kilitler gayet iyi ancak bence en önemlisi branda

Motosikleti
    Alıntı c3nk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kilitler gayet iyi ancak bence en önemlisi branda
    branda da alacağım ama kediler falan oturmasın diye. Çalmaya karşı ne gibi bir caydırıcılığı olabilir ki brandanın?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:48 ----------

Alıntı < iLk@yy > adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım kendi tüm motorlarına alarm takıyor (dakka başı motor değiştirdiğinden) elektrik işindende anladığımız için montajı kendimiz yapıyoruz genel olarak 100 lira gibi bir rakama aldı her taktığı alarmı herhangi bir sıkıntıda yaşamadı scoooterdan büyük motora kadar (cbf1000 sym gts yamaha rx250 ybr er6f vs vs ) istanbuldaysan yardımcı olmaya çalışırız sanada

disk kilidine çok para harcama hepsini kesebiliyorlar mekana gittiğinde göremediğin bir yerdeyse o zaman kullanıyorum ben caydırıcı olsun diye herkesin içinde kesmeye kalkamazlar sonuçta

ama halat kilit vs zincir düşünüyorsan ek olarak halat önermem çabuk kesilebiliyor bunun yerine alaşım özellikli zincir al daha iyi motomaxta 120 liraya var masterlock alaşım zincir onu öneririm güzeldir
    İstanbul anadolu yakasındayım hocam. Normal pille çalışan alarmlardan mı alsam yoksa aküye bağlananlardan mı?

mtasdel60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar Rs 200 2019
    Alarm, disk kilidi, branda. Bir de çok istersen zincirle bağlarsın ohhh Fazla da özen göstermeyin sakınılan göze çöp batıyor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)