Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Beyin Arızası

REKLAM ALANI
    acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Her zaman ki gibi motorumun başına gittim.Brandayı açıp kilitleri çıkardım. Anahtarı takıp çevirdim. O da ne? Motor çalışmıyor. Defalarca denedim. Tık yok. Acaba akü mü bitti? Yok gösterge ve ışıklar geliyor. Sıcaktan fenalık gelinceye kadar uğraştım. Bol bol WD40 sıktım. Olmadı. Servisi çağırmaktan başka çare yoktu. Son bir şans olarak arabası ile uğraşan komşuya söyledim. "Hayret yahu anahtar dönmüyor." Komşu geldi baktı. "Anahtar dönüyor" dedi. Anahtarı çevirdikten sonra start düğmesine basarak çalıştırdı. Ben otomobildeki gibi anahtarı iki kademeli çevirerek deniyordum. O anda motoru start'a basmadan çalıştırmaya uğraştığımı anladım. Bir yandan 2 yılı aşkın kullandığım motoru çalıştırmayı nasıl unuttuğumu düşünürken diğer yandan da komşuya açıklama yapmaya çalışıyordum. Sonuç; Beyin Arızası. Neyse, bu beyinle devam edicez artık
    Guven bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    RmMuR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Bu halde yola cikma derim ben.
    Beyin devrelerin normal calismaya baslayinca cik))
    Ramazandan olabilir mi ???

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    çıkmacılara beyin bakın dicem ama...uyumlu bir model nasıl bulunur bilemem...

takma kafana yahu..insanlık hali..neler yaşamıyorki insan???
    sanada hoş bir anı olarak kalmıştır işte....

hoş bir anı olduğu kesin ama bir ihtimal (inşallah olmaz)beyinde büyüyen bir tümörün habercisi de olabilir veya herhangi bir hastalığın habercisi.kontrol etmekte fayda var umarım basit bir unutkanlık veya dalgınlıktır.

, güzel anı olmuş.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------

Alıntı umuttuna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoş bir anı olduğu kesin ama bir ihtimal (inşallah olmaz)beyinde büyüyen bir tümörün habercisi de olabilir veya herhangi bir hastalığın habercisi.kontrol etmekte fayda var umarım basit bir unutkanlık veya dalgınlıktır.
    Bu durumu yazdığınıza yoruyor iseniz, o'halde bendeniz yürüyen bir ölüyüm.

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    Yakın zamanda otomobil kullandıysanız bundan dolayı olmuş olabilir. Geriye ket vurma denen bir olay vardı, normal yani
    Bende bir keresinde bisiklete bindikten sonra motora binip arka fren yerine ön freni sıkıp yere yapışmıştım

ben kimseye bir atıf,ima gibi bişeyde bulunmadım sadece hastalıkların erken teşhisi çok önemlidir insan kendinin doktoru olmalıdır bazen ufak bir detay hayat kurtarır.ben sadece sağlığınızı kontrol edin demek istedim

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı umuttuna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haklısınız. Olayları çok yönlü değerlendirmek faydalıdır. Fakat bende fabrikasyon bir arıza var. 13 yaşındayken bisikletimi top sahasının kenarında unuttuğumu 2 gün sonra hatırlamıştım. Tabii ki yerinde yeller esiyordu. Çıkması falan yok. Devam ediyoruz mecburen.

nasıl konu açılıyor yardım lütfen bişey sorcam

nisanci93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MR 150 Vulture
    geçen gün motorun lastiklerini değiştirttim. tam servisden çıkıyorum abicim frenler tutmuyor dedim. Sonra elime baktı. Abi yalnız o debriyaj dedi :D

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)