istanbul-bursa arası yol 100lük motorla yapılır mı ?
Reklamlar
-
Arkadaşlar üye olduğumdan beri sürekli soru sorduğmu biliyorum sağolsun cevaplayan arkadaşlar oldukça fazla okuyan cevap veren vermeyen herkese teşekkür ederim şimdiden. Sorum öncelikle motorum 100 lük olarak aldım fakat manuel 5 vites 7000 devirde 80 görüyor daha fazla zorlamıyorum aldığım yer aslında 125 lik demişti. Bu bilgileri verdikten sonra bu motorla ( kuba xcg 100 ) istanbuldan bursaya gidebilir miyim ? yenikapı- yalova feribotunu kullanarak tabi ki.
Reklamlar
-
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/133978-avrupa-turu-honda-wave110i-ile.html
konuyu okumanı tavsiye ederim.
-
100 lük motor tehlikeli olabilir en sağı kullan ,fosforlu ve parlak kıyafetler giy..araçlarla inatlaşma. aynayı da ihmal etme....
-
evet biraz tehlikeli olabilir yazıyı da okudum bakalım kısmet olursa denemeyi düşünüyorum.
-
Ümmet Pertikan adini bir arastir. Sorularinin cevabi olacaktir.
"KAZASIZ SURUSLER"
-
İstanbul'dan Bozcaada'ya 125'lik SYM Fiddle ile gezi yapmıştım. Şimdi de İzmir planlıyorum, hiç düşünme yola çık.
-
Bugün Şehirler Arası Bir Yolda 100 CC Cup'um İle Bolca Rüzgara Karşı Savaştım, Tam Manası İle Bir Savaştı. Savaşı Kazandım Ama Çok Bitkin Düştüm, Herhalde 300 - 500 Km'lik Bir Yol Olsa Atardım Motoru Otostop Çeke Çeke Giderim
-
Gidersin öyle bir gidersin kii
Sen nasıl gideceğini düşünme nereden gideceğini düşün sadece
-
Amaç gezmekse gidilir sıkılmazsın, yok ulaşımsa yorulup sıkılınca kendine soversin. ( Hey yönetim mobil siteye bi el atarmısınız rica ediyorum )
-
20 Temmuz 2014, 20:10
Kız arkadaşım CBF 150 ile İstanbul - Kayseri gitti geldi.
-
21 Temmuz 2014, 01:54
Fikir veren herkese tesekkur ederim hele ki cesaretlendiren arkadaslara ayri tesekkurler yasadigi olumsuzluklari anlatan arkadaslara da tesekkurler yasanabilecek seyler tabi :/
-
21 Temmuz 2014, 02:03
Otobama cikmamani oneririm. Bir problem yasarsan yardim almak zor olur. Sehir ici yollari tercih etmeye calis. Umarim Hic sikinti yasamazsin. Mondial 150 ZC ile iki kisi çadır canta ve diger malzemelerle Kemal pasaya kadar gittim. Sorun yasadinmi dersen. Hayir. Sadece altindaki motorun sana neler verebilecegini bil fazlasini isteme. Ve tabiki tam koruma.
"KAZASIZ SURUSLER"
-
21 Temmuz 2014, 02:12
Korumam tamam da uzun yol da iclik giymemi onerir misiniz bir de motoru ne kdar surede bir dinlendirmeliyim acaba ?
-
21 Temmuz 2014, 03:25
Bu havada iclik seni terletip ise yaramak yerine sikinti olabilir.
Motoru dinlendirmek ten ziyade kendini dinlendirmeni tavsiye ederim. Motor yorulursa belli eder kendini ama sen yoruldugunda efelik edersen daha giderim diye risk o zaman artar.
Sahsi fikrim boyle bir motosiklet ile seyehat buyuk motorlara gore biraz daha az konforlu olacagindan en fazla bir saat ara ile dinlenmeni tavsiye ederim.
"KAZASIZ SURUSLER"
-
21 Temmuz 2014, 11:11
Sadık1453 adlı üyeden alıntı
Bu havada iclik seni terletip ise yaramak yerine sikinti olabilir.
Motoru dinlendirmek ten ziyade kendini dinlendirmeni tavsiye ederim. Motor yorulursa belli eder kendini ama sen yoruldugunda efelik edersen daha giderim diye risk o zaman artar.
Sahsi fikrim boyle bir motosiklet ile seyehat buyuk motorlara gore biraz daha az konforlu olacagindan en fazla bir saat ara ile dinlenmeni tavsiye ederim.
"KAZASIZ SURUSLER"
cok tesekkurler o zman dediginz gibi 1 saatte bir mola vererek yola cikayim olmadi ilk bir yalovaya gidip donerm alismak icin Hepimize kazasiz guvenli surusler olur insallah
-
21 Temmuz 2014, 16:48
bisikletle bile gidilebilen bir yol yalova bursa arası. Orhangazi yokuşunuda motorla çıkcağın için problem olmayacaktır.
-
24 Temmuz 2014, 19:34
veyron adlı üyeden alıntı
bisikletle bile gidilebilen bir yol yalova bursa arası. Orhangazi yokuşunuda motorla çıkcağın için problem olmayacaktır.
O yokuşta sanırım en rahat motorla olacaktır
-
24 Temmuz 2014, 20:29
Yenikapı yalova feribotuyla gidersin. Ben avrupa yakasından eskihisara geçiyorum (80 km) hiç durmadan. Bursaya vardığımda 180 km görüyor feribottan inince hiç durmuyorum. Motordan motora değişir. Apache'yle 3 saatte varıyorum.
-
25 Temmuz 2014, 20:10
siz 3 saatte varıyorsanız ben kaç saatte varırım acaba yenikapıyı düşünüyorm bayram sonrası inşallah yolculuk başlar.
-
25 Temmuz 2014, 21:00
İnegöl-Edremit arası 100cc cub ile gitmiştim,350km gibi bir mesafe..
Bir de yüklüydü arkamda çantam ıvır zıvırım vardı..
Ortalama hızım 80-85 arasındaydı..
100km de bir 20 dk mola vermiştim,3 mola vermiştim 1saat o tutuyor..
100km yi de 1buçuk saate yakın bir zamanda gidiyorsunuz,toplamda 6saati bulmuştu..
Ama son 100km oldukça zor geçmişti,malum cub koltuğu+rüzgarın tokat manyağı yapması derken iyi cesaretti
Uzun lafın kısası gidilir o motosikletle de,he yorar mı yorar,sıkıntı basar mı basar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)