bajaj ın modellerini öneririm. Özellikle discover. çok memnundum. scooter alana kadar tabi. hiç olmadı boxer almanı tavsiye ederim. çok klasik bir görünümü var.
birGarip..
1,80 boy 80 kg olacaktı düzeltir özür dilerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:49 ----------
Bajaj a şimdi baktım geldim. Gerçekten çok kaliteli duruyor ve tipi de çok hoş iki modelin de ama bana sanki discovery daha yakın... Teşekkürler. Discovery i kaç km kullandın eksi ve artı yönlerini yazabilirmisin ? Bir de sorun çıkarttı mı ?[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:52 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:54 ----------
Teşekkürler, ilk baktığım buydu ama sanırım boyut olarak ta küçük güç olarakta yetersiz benim için, yavaş yavaş kararım netleşmeye başladı... Bajaj discovery hem denge hem yakıt hem güç hem fiyat olarak çok sıcak gelmeye başladı bana.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------
Biraz önce bayiden çektim. 2 Discovery 1 Kuba Pars fotosu.
Seni X-Treme Max sayfasına alalım
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-248.html
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)