Hurdaydı Şimdi İse Bakın ne hale Geldi
Reklamlar
-
21 Temmuz 2014, 02:16
Kocaeli İl Temsilcisi
Ufak bir sermaye olacak , birde bu işlerden anlayacaksın. O zaman böyle hurda motor alıp değiştireceksin .
Reklamlar
-
21 Temmuz 2014, 08:24
-
21 Temmuz 2014, 20:08
Kocaeli İl Temsilcisi
07mehmet07 adlı üyeden alıntı
İnsan bilgisayara ayırdığı zamanı bu gibi işlere ayırsa neler yapar neler ama biz üşengeçliğimizden hep parayı ya da zamansızlığı bahane ediyoruz, tek olması gereken doğru ekipman zımpara boya makinesi, mengene vs. çok bir bütçe tutmaz herhalde bilgisayar alacağına bunlara para harca seninde olsun ama üşengeçlik çok zor çok
Biz millet olarak tembel bir milletiz . Hazıra alışmışız , o yüzden bizden böyle güzel şeyler çıkmıyor .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
21 Temmuz 2014, 23:10
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Adam yapmış,helal olsun
-
21 Temmuz 2014, 23:50
Arkadaşlar bende bu tarz bir proje yapmak istiyorum, el becerim iyidir ve az çok anlarım bu işlerden, anlamasamda kaynağından öğrenirim
eski bir motor bulup bobber veya cafe racer birşeyler yapmak hep hayalimdir.. ama eski ve hala plakası üzerinde birşeyler bulamadım.. var mı tavsiyeniz?
-
22 Temmuz 2014, 00:46
Kocaeli İl Temsilcisi
bounrock adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bende bu tarz bir proje yapmak istiyorum, el becerim iyidir ve az çok anlarım bu işlerden, anlamasamda kaynağından öğrenirim
eski bir motor bulup bobber veya cafe racer birşeyler yapmak hep hayalimdir.. ama eski ve hala plakası üzerinde birşeyler bulamadım.. var mı tavsiyeniz?
Paranız varsa eğer istediğiniz bir tarz motor alıp bu şekilde yeniden modifiye edebilirsiniz. Hem zevklide bir iş olur .
-
22 Temmuz 2014, 12:02
Güzel bir çalışma olmuş.İstenince yapılamayacak birşey yok.
-
22 Temmuz 2014, 22:12
Kocaeli İl Temsilcisi
MCV adlı üyeden alıntı
Güzel bir çalışma olmuş.İstenince yapılamayacak birşey yok.
Para olduktan sonra ve istedikten sonra herşey olur .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)