Bakım süresinin gecikmesi sorun olurmu?
Reklamlar
-
Selamlar.
Pazartesi günü Konya Cihanbeyli'ye motosiklet almaya gideceğim. Motosiklet şu an 975 km de ve sanırım bin bakımına girmemiş. Yaklaşık 400 km yapıp Bursa'da bakıma sokmayı planlıyorum. İlk bakımın bu kadar gecikmesi sorun olurmu?
Teşekkürler.
Reklamlar
-
Hiçbir sakıncası olmaz. Motosiklet 975km'de kadar zamandır yatıyor yinede öğrenin.
-
glock adlı üyeden alıntı
Hiçbir sakıncası olmaz. Motosiklet 975km'de kadar zamandır yatıyor yinede öğrenin.
Teşekkürler. Motosiklet zaten 2013 model,8-9 ay önce bayiden alınmış.
-
Yinede bir sakıncası olacağını düşünmüyorum, yola çıkmadan önce lastik havalarını kontrol etmeyi ihmal etmeyin, yolculuğunuzda da fazla zorlama, sıkıştırma yapmamaya çalışın. Hayırlı olsun, iyi yolculuklar.
-
Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
-
Uzun yol yapabilecek kıvamdaysa gerekmez bence
-
Peder adlı üyeden alıntı
Uzun yol yapabilecek kıvamdaysa gerekmez bence
Nasıl anlaşılabilir?
-
Espaniole adlı üyeden alıntı
Selamlar.
Pazartesi günü Konya Cihanbeyli'ye motosiklet almaya gideceğim. Motosiklet şu an 975 km de ve sanırım bin bakımına girmemiş. Yaklaşık 400 km yapıp Bursa'da bakıma sokmayı planlıyorum. İlk bakımın bu kadar gecikmesi sorun olurmu?
Teşekkürler.
o işe girme kardeşim rodaj yağıyla
-
En azından yağı değiştirin bari yola çıkmadan.
-
19 Temmuz 2014, 22:14
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
o işe girme kardeşim rodaj yağıyla
Arda_Karaca adlı üyeden alıntı
En azından yağı değiştirin bari yola çıkmadan.
Yağı değiştirirsem garantiden çıkmazmı ki?
-
19 Temmuz 2014, 22:42
-
19 Temmuz 2014, 23:27
-
19 Temmuz 2014, 23:48
aldığın yerde veya yoksa konya merkezde honda servisinde yap öyle yola çık ben rodaj bakımını 910 km de yaptırdım illa 1000 i beklemek gerekmiyor ,şimdi haritaya baktım ters gibi biraz konya merkez servise gidersen yol uzayabilir ama rodajda yağ filtreside değişeceğinden (sırf yağ değişse iyi bir yağ koy bursadaki koyacakları yağı al diyeceğim )mecbur tek yol bu gibi
tekrardan söylüyorum rodaj yağı incedir o yağla yola çıkma bence ilerideki motor ömrü için iyi olmaz
-
20 Temmuz 2014, 00:10
Evet Konya'ya gidersem yol uzar neredeyse 100 km kadar. Eskişehirde yaptırsam en iyisi sanırım. Önerilerin için teşekkürler dostum. Umarım izmirde görüşürüz
-
20 Temmuz 2014, 00:11
-
20 Temmuz 2014, 00:29
Sym bayisi 350 km geçen wolf 205 yi garanti dışı bıraktı 2 gün önce. Riske etme, bulduğun ilde sok bakıma. Zaten 15 dk sürüyor. Bir yağ değiştirecek okadar.
-
20 Temmuz 2014, 00:51
Dediğiniz gibi Eskişehir de bakıma sokacağım gibi görünüyor. Teşekküler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)