Yasa iptal edilmemiş, arka çanta taktıranlar için proje çizilip muayeneden geçmesi gerekiyormuş yan çantalar için geçerli değil bekleyip görmek lazım.
Yasa iptal edilmemiş, arka çanta taktıranlar için proje çizilip muayeneden geçmesi gerekiyormuş yan çantalar için geçerli değil bekleyip görmek lazım.
beyler bir şey diyeceğim:
ortada yasa veya kanun yok. Genelge var. yani emniyet genel müdürlüğünün fermanı...
Genelgenin kaynağı şasesinde değişiklik yapılan araçlar ile ilgili kanun ki bu yasa aynen duruyor.
Genelgenin de iptal olduğunu sanmıyorum.
Biri yasa çıktı diyor biri iptal edildi. Hangisi doğru ki napcağımızı şaşırdık vallahi. Kafamda deli sorular ??
Raptor Riders
http://www.raptorriders.com.tr/
Sons Of Anarchy
Yasaları iptal edilmesi öyle kolay değil...
Ya çıkmayan yasa nasıl iptal edilsin ??? Karayolları trafik kanununda değişiklik yapılması gerek bunun için, Çanta işini abartarak arka koltuğuda komple çantaya dahil eden İşletmelerle İşgüzar bir kaç memurun ortalığı karıştırmasından başka bir şey değil...
Ben bu muhabbet her hortladığında motosikletli polislere danıştım.Ceza falan yiyomuş millet dedim.Her sorduğumda öyle bi kanun var ama halâ yürürlüğe girmedi cevabını aldım.Ceza kesen onlar olduğu için onlara sorulmasında fayda var
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:30 ----------
Birde bu çantaların bi zararı yok ki,koskocaman pizzacı çantaları ve yan çantalar daha çok sağa sola çarpan,bu da bi acayip
Valla ben çantayı iki haftadır çıkardım öylece evde duruyor. Kafam karıştı takayım mı yoksa takmayayım mı ?
Arkadaş ne hale geldik, belki de motosikletteki topcase'in ne olduğunu bilmeyecek kadar kavrama uzak birinin saçma bir kararı iptal olmuş diye seviniyoruz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)