Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Vespa Lx 150ie ile 350 km

REKLAM ALANI

Motosikleti
    yamaha ybr esd 2012-Tvs apache rtr 150
    İyi günler yarin kismetse vespa lx150 ie ile İstanbul eskisehir arasi iki kişi gidicez lx kullanicilari sizce herhangi bir sorun cikarirmi? 2012 model 8000 km de
    satoyama ve cece89 bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    merhaba,
    bu forumda bu tarz motorların bu tarz sorularına pek cevap gelmez. bu forumda anca 100lük cub ile '130u gördüm daha da giderdi' diye konu açarsan konu yıkılır..

kardeşim. altındaki vespa 150cc 12hp hava soğutmalı bir italyan scooter. elbette gitmeyeceği yer olmaz dünyayı gezen örnekleri çoktu ama malesef ülkemizde 120 ile giden tırlar veya 80 ile giden kamyonu 85 ile sollayan diğer bir kamyonu beklemek onların yolları kapatmasına, diğer araçların seni sıkıştırmasına mahal verecek durumlara girebilirsin.sabırlı bir sürüş sergilemen lazım. ayrıca asla uzun süre tam gaz gitme. lastik havalarını kontrol et, artçın olacağı için arkaya 34psi basabilirsin. ön 30 olsun. dengenizi bozacak bir eşyaya mahal vermeyin. ayak altına çanta alabilirsin. sol ve orta şeriti boş görmeden sollamaya çıkma.

haa unutmadan şimdi bazı motophile alageyikler konuya girip 'hava soğutmalı motorun, arada kendini değil motoru dinlendirmen lazım yoksa şişer' diyeceklerdir. sen onlara aldırma. menzile varınca mutlaka yağ kontrolü yap. düz bir zeminde çubuğu sıkmadan kontrol edeceksin.

hayırlı yolculuklar.
    askersss, rumelian, cece89 ve 4 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    Eyvallah kardeşim otobana girmeden D-100 den devam edicem zaten

y.akan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2 zamanlı Vespay'la adam çölleri geçmiş dünyayı gezmiş. Sizin makine değil 350, 3500 km bile yapar yeter ki bakımlı olsun.
    Yolunuz açık olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------

satoyama 100 Cup mesajını şimdi okudum . 130 mu yapmışlar nerde yapmışlar? Rüyalarda herhalde.-. Rüyamda bende jet kullandım. Bunlar olağan şeyler. Mevsim yaz cam, kapı açık hepimizin bir yeri açıkta kalıp rüyalar görebiliriz.
    satoyama bunu beğendi.

arslan26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC700XA
    Merhabalar öncelikle yolculuğunuzun rahat ve kazasız belasız geçmesini temenni ederim, burda @satoyama çok güzel noktalara değinmiş eklemek istediğim tek şey motorunuzun tüm limitlerini iyi bilip birde uzun yol tecrübenizi birleştirmek olur, ben daha önceden hep 125cc motorla çıktım yola az çok tecrübe edindim şimdi 250cc kullanınca ne cesaretle çıkmışım tecrübesizce diyorum kendime..

Ayrıca @satoyama nın güzel bir gezi yazısı var gürcistan rusaya okumanı tavsiye ederim

Motosikleti
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler ilk defa scooter ile yola cikicagim için konuyu actim normalde uzun yol tecrubem var

cece89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 390
    Scooter ile uzun yol bir süre bel ağrısına sebep olacaktır.

Vespa gibi bir motorun uzun yolda arıza çıkaracağını düşünmüyorum önleyemeyeceğin bir sıkıntı lastik patlaması olabilir diye geldi aklıma istersen yanına lastik köpük spreylerinden almanı öneririm
    https://www.facebook.com/cenk.toker.3
    Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]

rumelian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yorucu olacağı kesin. satoyomanın dediği gibi sabırlı olun ve paralı otobanlarda temiz emniyet şeridi bulursanız, (özellikle rampalarda) hızınız max 80 olacak şekilde emniyet şeridinden gidin. aksi halde rampada şişmek istemeyen bir kamyoncuyu motorunuzu 5 mm kalana kadar sıkıştıracaktır.

not: emniyet şeridinden giderken, sıcak havada yerler ıslaksa, o , yere dökülen yağdır. emniyet şeridinde hayvan ölüsü, kamyon lastiği parçası vb nesneler olabilir gözünüzü yoldan ayırmayın.

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    beyler vespa lx150ie 11inç jant ama cbf150 den daha güçlü bir motoru olduğunuda unutmayalım ve enjeksiyonlu

kıyas manasında dedim. yoksa cbf havaya ve yere daha az sürtündüğü için daha akıcı gider.

Motosikleti
    pcx
    hocam hayırlı yolculuklar bence plaj havlusu alın yanınıza

amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    Fizy yapıyor , vespa hayli hayli yapar...

http://hondafizy.tk/konya-catalhoyuk-10-11-2013/
    http://hondafizy.tk/konya-doganhisar-gezisi-honda-fizy-125-ile/
    http://hondafizy.tk/scooter-kicinda-250-km/

Motosikleti
    Beyler yolu tamamlamis bulunmaktayım sabah saatlerinde ki asyadaki yağmur biraz beni zorlasada sabah 8:30 da zeytinburnundan cikip 13:30 da eve gelmis bulunmaktayim 45 TL lik benzin ile keyifli bir yolculuktu ortalama hiz"90km/h D-100 karayolunu kullandim verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkürler
    rahmi34 bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)