ALINTIDIR
Kim hazırladıysa eline sağlık.
Paylaşana da ayrıca teşekkür ederim.
Bu konu ve resim sabitlenmeli ve sürekli ilk sırada kalmalıdır.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
çok güzel olmuş tek bir şey eksik apaçide ayna olmaması gerekir elinize sağlık
daha dün karşıyaka çarşıda hyosung 250 lik racing motorunu süren bi arkadaş yanımdan geçti dainese ceket giymiş çok güzel ama kask motorun üstünde gidiyo mantık bulamadım valla ben 10 metre gitsekcem bile takarım kaskımı nolcak kaskı takmak max 5 saniye ama allah korusun bir şey olur da düşersek nolcak?
Daha dün bir tanesine şahit oldum. Resmen ben utandım. Adamın altında ss motosiklet, ama sadece üstünde atlet ile büyükçekmece e-5 te aralardan gidiyordu. Arkasında da klonlanmış bir apaçi daha. (onsuz olmaz zaten)
Tahminimce bu tip arıza kişilikler özgüveni yükseltmek için yüzleri görünsün istiyor. Hani belki kafede filan denk gelirse tanısın diye hava yapmaya çalışıyor.
Bu paylaşımı broşür yapıp dağıtmak lazım.
Süper paylaşım.
daha dün çay ocağında tanıdık biriyle muhabbet ettim yaşı da benden büyük kaskımı gördü kaça-nereden aldın diye sordu
bende manisa da oturuyorum kask için izmire gittim 200 tl ye aldım demiştim adamın cevabı şaşırtmayacak sizi
manisa da kask mı bitti dedi 15 tl ye al bir tane trafikten kurtul dedi ama mantığı hala anlamamış biz kafa tasını korumak için takıyoruz
Aynını Babam Bana Dedi
225 Lira Vererek Beni Pek Korumayacağını Düşündüğüm Ama Kötünün İyisi Bir Kask Aldım ( LS2 375 Shogun ) - ( Parasınıda Ben Verdim Haa ) Babama Dedim Ben Böyle Böyle 225 Liraya Kask Siparişi Verdim Dedim, Hemen İptal Et o Siparişi Piyasada 40 Liraya Kask Dolu Dedi
Her Şey Bir Gün Hayabusa İçin
''Sanki harley kullanıcaksın'' dedi arkadaş, içimden sövdüm biraz, insanlara garip geliyo kask, ceket...
Daha dün apaçilik yaptım kaç saat kaskla durunca sıcaktan bunalıp 10 km filan sokak aralarında kask arka koltukta gezdim Eldivende giymiyodum sadece mont vardı İstisnalar hariç hepimiz arada apaçilik yapmıyor muyuz en azından bir çoğu kişi 2 adım ilerisi diyip kask takmamazlık yapabiliyor tabi burada yakın olan yerlerden bahsediyorum cidden
Şıpıdık eheh iyimiş bende istiyorum reflektörlü bir şıpıdığğğ
Güzel paylaşım olmuş tebrikler
O değilde apaçinin farı niye siyah,ampul de mi takmıyor bunlar
anlatım yanlış, apaçinin aynası olmaz bunda var. bu işte bir terslik var. düzelmesi lazım :D hemde gözü hep acıktır apaçinin çünkü karı-kız keser uçkuruna düşkündür apaçi :D
Kaskını tak yoluna bak :D
Susturucu açılmış olabildiğince ses çıkarmasıda cabası
Bu karşılaştırmaya bir de trafik polislerini eklemek lazım... Hangilerini mi ?
Yanından geçen Apaçileri mal gibi izleyenleri.
Bir de bu ikisinin tam ortası var. O da ben oluyorum. Ulan şimdi tişört ve şortla yardırmak vardı deyip, boşver giy korumalıkları diyerek yola çıkan :d
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)