Motorsiklet kullanırken Psikolojim :)
Reklamlar
-
Selamlar arkadaşlar. paranoyamıdır. endişemidir. korkumudur bilemiyorum ama. yada araç sürücülerinin yüzündenmidir Motor kullanırken devamlı şüphe ve endişe içindeyim tam odaklanamıyorum yol benim hakkım olsa bile önce arabalara yol veriyorum dönüşlerde tam durup yolu kontrol edip öyle dönüyorum 80 kmyi geçtiğim nadirdir. genelde sağ şeridden gidiyorum. çok fazla sürat yaptığım zaman ara yollarden bir araç çıkar çarpışırız diye hız kesiyorum ara yollarda. benim durumum bu ama ne olursa olsun Motor kullanmak uçmaktan farksız benim için
Reklamlar
-
dikkatli sürüyorsun işte ne güzel. kendini bilmez biri yüzüden kaza riskini önlüyorsun. bende kısman senin gibiyim. ben genel olarak barkın abiden aldığım tavsiye neticesinde kornayı çok kullanırım. çünkü araçların sağından solundan arasından önünden çok geçerim. başka türlü trafiği alt edemezsin çünkü. zaten motosikletin bir amacıda şehir içinde sürüyosan budur bana göre. ama senin yaptığın gibi dikaktli olmakta fayda var genede
-
burakfbz adlı üyeden alıntı
dikkatli sürüyorsun işte ne güzel. kendini bilmez biri yüzüden kaza riskini önlüyorsun. bende kısman senin gibiyim. ben genel olarak barkın abiden aldığım tavsiye neticesinde kornayı çok kullanırım. çünkü araçların sağından solundan arasından önünden çok geçerim. başka türlü trafiği alt edemezsin çünkü. zaten motosikletin bir amacıda şehir içinde sürüyosan budur bana göre. ama senin yaptığın gibi dikaktli olmakta fayda var genede
Bende öyle düşünüyorumda bazen abarttığım hissine kapılıyorum
-
Bunda bi sorun yok,ölümsüzmüş gibi kullanmaktan kat kat iyidir.
-
Mantıklı ve akılvari bir davranış en iyisini yapıyorsun
-
turkish39 adlı üyeden alıntı
Bunda bi sorun yok,ölümsüzmüş gibi kullanmaktan kat kat iyidir.
Peder adlı üyeden alıntı
Mantıklı ve akılvari bir davranış en iyisini yapıyorsun
eyvallah yorumlarınız için
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)