Hafta sonu misafirimle, bazı mecburiyetler yüzünden motosiklete binmem gerekti. 2nci kask olmadığı için kaskı arkadaşa vererek (Tasvip etmesem de)sürdüm. Güzel bir çevirme ile bu hatamı polis abilerde ceza keserek ödüllendirdiler. Ve ceza puanımın 75 olduğunu. İlk vukaatımda yada 2ncide ehliyetin gideceği konusunda uyarıda bulundu abiler. Alla alla dedim anlayamadım mevzuyu. Çünkü motosikletle 2. cezamdı bu ilkinide kaldırıma parkettiğim bi esnada başka bi polis abimiz işaret ve işaretçilere uymamak şeklinde kitlemişti. sona intden sorgulama yapınca uyandım geçen eylülde polis bir arkdaşın arabasını adapzarına götürürken, caddede peşpeşe çevirme yaptı ipneler, anlattım arkadaşı arattım vs. polis molis dinlemeden bastılar cezayı bende de ozaman araç vs olmadığı için sallamamıştım hiç. (arabada faça egzos vs bi sürü bişi vardı) ilk çeviren ehliyet kemeri yazdı, ikinci de bişi geçirmiş bilmiyorum.
1 34DU0415 00197221 47/1-C 80,00 B BÖL TRF 24.04.2014 08:30 Trafik Denetleme Şube
2 34GVM30 HA 00871507 30/1-B 166,00 C BÖL 14.09.2013 22:25 İSTANBUL
3 34GVM30 HA 00841034 78/1-A 77,00 CBÖLGESİ 14.09.2013 22:05 Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü İSTANBUL
bunlar eskiler bide kasktan yedik, etti 75 gayme puan kaska 20 yazıyolarmış.
Süper Marioda son canavara gelmişim ve tek canım kalmış gibi kaldım (:
Abiler genelde kurallara hız limitlerine uymaya çalışan bir tipim. Ama istanbul da gördüğüm şudur, trafik polisi günlük kotasını doldurmak için midir nedir. çevirip çat çat çat yazıyorlar cezaları. Mesela emniyet şeridini motorlar kullanıyor köprüde vs polisin önünden geçiyoruz hepimiz. bi kaç kere denk geldim bazen polis abiler 5-6 motor çevirip yapıştırıyorlar cezaları. Şimdi 1 yıl ceza yememem lazım. Napsam bilemedim. Taksiler, minibüsçüler, servis şöförlerinin bayağı bir kısmı trafikte terör estiriyor. Şimdi bu adamlar hiçmi ceza yemiyor yaw. bi motor parketmeye bi bilmem neye ehliyetten olcaz anasını satiyim. plaka söktürcekler apaçilik yaptırcaklar illa. napsam ne dersiniz ?