yeni üyelerin konu açmasının engellenmesi
Reklamlar
-
16 Temmuz 2014, 03:24
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
Böyle adamlara bende karsıyım. Bu konu spamına giriyor zaten. Adam akıllı tek konu acılsa problem yokta aynı konuyu birden fazla acmakta forum üyelerine okurlarına saygısızlık haklısınız.
Bu arada kusura bakmayın. Benim mesajım üstüne attığınızı düsündüğüm için öyle bir yorum yaptım.
Reklamlar
-
16 Temmuz 2014, 03:46
Çin hurdalığına çevirdiler burasını. Hele o tavsiye soranlar yokmu. Çin malı motorların hepsi aynıdır. Nesini soruyorlar. Fabrikası hammaddesi, işçiliği hep aynı. Sadece marka farklı.
-
16 Temmuz 2014, 03:46
Bence forumun amacı budur. Soru sormak , cevap vermek , güncel kalmaktir. Yoksa bütün bilgilerin yazılı olduğu bir forum olsa ve soracak paylasacak bir sey olmasa , bence kimse kalmaz forumda ve bu ortam ne bu sinerji , ikisi de olmaz.
Sorular başkası tarafından sorulduysa bile kişi kendi de sormak isteyebilir muhattap alınmak ister. Olayların ve forumun bir parçası olmak ister. Forumların en güzel yani da budur bence.
Tabii sizin bahsettiğiniz gibi sivrilerde çıkar arada. Onlar içinde forumdaki yetkili kişiler devreye girer.
Iyi geceler.
-
16 Temmuz 2014, 03:53
Tamam dediğin doğru ama hergün hergün aynı arıza aynı soruları gayri ihtiyari bile olsa okuyoruz. Ğinâ geliyor.
Biri diyor motor çalışmıyor. Öteki geliyor motor kilitledi. Bir başkası gaz yediremiyor, çok yakıyor falan feşmekan.
-
16 Temmuz 2014, 04:04
Yok ben o yorumu sizin söylediklerinize itafen yazmadım , konuyla alakalı olarak düşündüklerimi belirttim. Yoksa herkesin haklı olduğu yönler az çok var.
-
16 Temmuz 2014, 07:16
-
16 Temmuz 2014, 08:51
Forumu yıllardır takip ederim. Ama yeni üye oldum. Bunun ayrımı ni nasıl yapmayı düşünüyorsunuz. ? Ayrıca insanlar bilgi paylaşımı ve fikir alış verisi için forumlara girerler, üye olurlar.
-
16 Temmuz 2014, 10:20
COQ adlı üyeden alıntı
Allah'tan MT yönetimi böyle şeyleri ciddiye almıyor
Onlar hiç bir şeyi ciddiye almıyorlar
Bu konu ile ilgili zaten sitede bir yeni eski soğuk savaşı arada hortluyor bu öneri masumane forumun çöplüğe dönmemesi ve daha temiz tutulmasında yönelik bir öner sadece.
Aptalca değil ama kesinlikle....
Gelelim bu konunun açılmasına neden olan kontrolsüzlüğe. Bu adamın böyle bir konu açmasının sebebi abuk sabuk konular açan kim olduğu belli olmayan adamlar kaynaklı gibi görünse de, bu konuların açılmasını yönetmesi gereken kişilerin işlerini doğru yapmaması nedeni ile çöplüğe dönmüş durumdadır. Onlar işlerini düzgün yapsa, bak kardeşim bu konu defalarca açılmış git şu bölümden incele yeniden açmadan gerek yok diye konuyu kapatsa bunların hiç biri olmayacak. Ama mod seçimleri nasıl yapılıyor bilmiyorum. Herhalde eş dost ilişkisi ile olsa gerek.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
16 Temmuz 2014, 10:31
Benim sadece tek bir merakım var.
Haklısınız aynı konular 10 larca defa açılıyor. haklısınız bazı konularda bilgiden ziyade çöplük var.
Ama her açılan konuya saçma sapan yorumlar atarak daha çok çöplüğe çevriliyor forum.
Adam konu açmış ybr mi o mu bu mu diye yorumlar. yine mi, arama yapsana, cbf 1000 al, o da az gelir hayabusa al bilmemne.
Tamam adam açmış konuyu ama niye kendinizi girip o konuya yorum yapma zorunluluğunda hissediyorsunuz ki
Öyle konu görünce girmeyin arkadaş tıklamayın linke.
Herkes sıkılmış bu konulardan ama foruma bakın en çok muhabbet bunlarda dönüyor.
Mis gibi bilgilendirme konuları gezi yazıları vs vs gerilerde kalıyor herkes ybr mi cbf mi konusuna yorum yazdığı için.
Hemen yönetimden bir şeyler isteyeceğinize yazmayarak bu tarz konuların arka sayfalarda kaybolmasını sağlayabilirsiniz...
-
16 Temmuz 2014, 10:53
geçende nihat hocanın ramazan programı için 600 bin tl aldıgını duymuştum o paraya bu sabır normal
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:48 ----------
Sadık1453 adlı üyeden alıntı
Bu konu ile ilgili zaten sitede bir yeni eski soğuk savaşı arada hortluyor bu öneri masumane forumun çöplüğe dönmemesi ve daha temiz tutulmasında yönelik bir öner sadece.
Gelelim bu konunun açılmasına neden olan kontrolsüzlüğe. Bu adamın böyle bir konu açmasının sebebi abuk sabuk konular açan kim olduğu belli olmayan adamlar kaynaklı gibi görünse de, bu konuların açılmasını yönetmesi gereken kişilerin işlerini doğru yapmaması nedeni ile çöplüğe dönmüş durumdadır. Onlar işlerini düzgün yapsa, bak kardeşim bu konu defalarca açılmış git şu bölümden incele yeniden açmadan gerek yok diye konuyu kapatsa bunların hiç biri olmayacak. Ama mod seçimleri nasıl yapılıyor bilmiyorum. Herhalde eş dost ilişkisi ile olsa gerek.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
bu açıdan hiç düşünmemiştim herşey herhalde google da çıkan arama sayısına eşit demekki
-
16 Temmuz 2014, 10:57
90sdance adlı üyeden alıntı
Hacım nirdennn nireye atlamışsın
Bu konuyla alakalı ilk foruma üye olduğumda benzer durumlarla karşılaşıp mükemmel isyan etmiştim.
Nitekim şöyle de bir olay var,
Lucas adlı üyeden alıntı
Bu forum kuralları ihlal edilmedigi surece herkes icin gecerli. Gordugumuz tum sacma, yersiz konulara mudahale ediyoruz. Benzer konular acildigi hepimizce malum, tıpa tıp birbirinin aynisi olmadigi surece kimsenin konusunu silemem.
Kimisi araştırmayı sever,kimisi sevmez.
Herkes bir değil.Yardım etmek istersen edersin etmek istemezsen yoluna bakar gidersin.
Zamanında açtığım saçma sapan konular yüzünden beni taşlayan adamlarla şimdi akşam oturup çay içiyorum ?
Cahilliğe verin ya yardımcı olun yada görmezden gelin.Oda mı olmadı taşlayın,ama öldürmeyin.Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır hesabı tatlı dille gönül alarak aydınlatın.
Bir gün belki karşı karşıya oturur muhabbet edersiniz ?
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
-
16 Temmuz 2014, 11:01
-
16 Temmuz 2014, 11:03
öldürelim demiyorum zaten 2 hafta hadım gezsin tabiri caizse(konu açamasın)
-
16 Temmuz 2014, 11:13
Moderatör
Sadık1453 adlı üyeden alıntı
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Forumun sahibi Erhan ile yüz yüze görüşmüşlüğüm, önceden tanışıklığım yok.
Foruma %90 cep telefonu ile giriş yapıyorum, şikayet mesajları mailime düşer, telefonuma mail bildirimi gelir,işim gereği araç kullanmıyor isem girip inceler gereken işlemi yaparım.
Oğlum 1 yaşını geçeli 2 ay oluyor. Kucağımda çocuk uyuturken belki de 500 tane mesaj/konuya müdahale ettiğimi söylesem vicdanım sızlamaz. 15 günde bir izin yapabilirsem yaparım, 2 defa oğlum suya alışsın, eğlensin diye havuza gittim. Havuzda oğlumu eğlendirirken telefondan MT'ti takip edip mesaj silmişliğim de var. Kırmızı ışıkta beklerken (hani şu kaç saniye sonra yeşilin yanacağını gösteren ışıklarda) daha vakit var diyerek gelen şikayet mesajına müdahale etmişliğim var. Ciddi ciddi kaza tehlikesi geçirmişliğim de var araç kullanırken sizlerin şikayet ettiği mesajlara müdahale etmek isterken.
Balkonda çay içerken, yine gelen şikayet mesajlarına müdahale ederim mesela.
Konular: 7.779
Sizin göremediğiniz, sadece bizlerin gördüğü silinen konuların/mesajların sayısı yukarıdadır.
Yazdıklarım sorgulamadan yaptığınız vicdansızca karalama kampanyasına, diğer arkadaşların anlayabilmesi için bir mesajdır.
Ayrıca; konu sahibinin önerisi, insanların özgürlüğünü kısıtlamamak açısından bence uygun değildir. Bir zamanlar, hepimiz acemi ve hevesli olduğumuzu unutmayıp, hoşgörülü kalabilsek keşke.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
16 Temmuz 2014, 12:02
Lucas adlı üyeden alıntı
Forumun sahibi Erhan ile yüz yüze görüşmüşlüğüm, önceden tanışıklığım yok.
Foruma %90 cep telefonu ile giriş yapıyorum, şikayet mesajları mailime düşer, telefonuma mail bildirimi gelir,işim gereği araç kullanmıyor isem girip inceler gereken işlemi yaparım.
Oğlum 1 yaşını geçeli 2 ay oluyor. Kucağımda çocuk uyuturken belki de 500 tane mesaj/konuya müdahale ettiğimi söylesem vicdanım sızlamaz. 15 günde bir izin yapabilirsem yaparım, 2 defa oğlum suya alışsın, eğlensin diye havuza gittim. Havuzda oğlumu eğlendirirken telefondan MT'ti takip edip mesaj silmişliğim de var. Kırmızı ışıkta beklerken (hani şu kaç saniye sonra yeşilin yanacağını gösteren ışıklarda) daha vakit var diyerek gelen şikayet mesajına müdahale etmişliğim var. Ciddi ciddi kaza tehlikesi geçirmişliğim de var araç kullanırken sizlerin şikayet ettiği mesajlara müdahale etmek isterken.
Balkonda çay içerken, yine gelen şikayet mesajlarına müdahale ederim mesela.
Konular: 7.779
Sizin göremediğiniz, sadece bizlerin gördüğü silinen konuların/mesajların sayısı yukarıdadır.
Yazdıklarım sorgulamadan yaptığınız vicdansızca karalama kampanyasına, diğer arkadaşların anlayabilmesi için bir mesajdır.
Ayrıca; konu sahibinin önerisi, insanların özgürlüğünü kısıtlamamak açısından bence uygun değildir. Bir zamanlar, hepimiz acemi ve hevesli olduğumuzu unutmayıp, hoşgörülü kalabilsek keşke.
Silinen konu ve mesaj sayıları beni acayip şaşırttı. Emekleriniz için teşekkürler.
-
16 Temmuz 2014, 12:07
Kulturumuzde misafire hos davranmak vardir, rahat ettirmek vardir, ilk heyecanla actigi konulara sabirla cevap vermek lazimdir..
-
16 Temmuz 2014, 12:09
http://www.motosiklet.net/forum/arch....php/f-86.html
Örnek niteliğinde,silinen konuların bir kısmının toplandığı yer olduğunu düşünüyorum ?
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
-
16 Temmuz 2014, 22:30
olmayan motora yağ soranlar http://www.motosiklet.net/forum/moto...anmaliyim.html sonradan da bajaj alacağım diyor
-
16 Temmuz 2014, 22:48
İnsanlara yardımcı olmayı çok severim ama valla bazen dalgaya sarılıyormuşum hissine kapılıyorum ve çoğunlukla konuya/soruya cevap vermekten çekiniyorum Hakikaten hiç arama yapmadan sürekli motor sorulması çok acayip
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
16 Temmuz 2014, 22:55
bu nesil böyle galiba bizim zamanımızda ödevler kütüphaneden yapılırdı binlerce kitap arasında bul yaz (fotokopi bile yoktu doğru düzgün ) şimdi Google var herşey elinde ona bile üşeniyor adamlar
adam olmayan motora yağ soruyor sonra onu vazgeçtim başka marka alacağım diyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)