...KLE500 Kullanıcılarından Seçmeler...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bu grup bi harika dostum
-
Facebook Grup Adresimizi yazmayı unutmuşum...
https://www.facebook.com/groups/kle500/
-
-
sonunu güzel bitirmişsin abi, bi daha yapar mıyım, yaparım süper
Ben de karda sürmeyi çok severim, acayip zevkli oluyo, ama ramzey krosla yapardım onu
Bu arada burada bu şekilde fotoğrafları koymanız çok iyi olmuş, bu başlığı canlı tutmamız lazım
-
Ben mersin karbogazinda karda duramamistim. Ya motoru yatiracak yada karsidaki mangalcilarin masasina girecektim motoru yatirdim garajda oldugu yerde devrilmemis nadir motorlardandir benimki
-
iyiymiş,inşallah bundan sonra da yıkılmaz, o zaman senin bi kar lastiği alman lazım
-
de ne bileyim klenin doğası devrilmektir. devrilince ayaklık kolayca kapanır direnmez, direnmediği için kırılmaz, devrilince yere sadece gidon ve arka kuyruktaki sağlam malzemeden yapılmış parçalar değer depo darbe almaz, bunu gidonun ortasından geçen ince demirde destekler gidon bile yamulmadan kalkar, devrildiği yerde bırakın benzin dökmez falan gibi avantajlarıda var kle500'ün. her ne kadar kıyıp hardcore kullanmasakta, genelde yol motoru olarak sürsekte vahşi bir doğa motoru olduğunuda unutmayalım. garaj motoru demek yanlış asıl, samanlık motoru kle :queen.
-
Pessimistyle adlı üyeden alıntı
de ne bileyim klenin doğası devrilmektir. devrilince ayaklık kolayca kapanır direnmez, direnmediği için kırılmaz, devrilince yere sadece gidon ve arka kuyruktaki sağlam malzemeden yapılmış parçalar değer depo darbe almaz, bunu gidonun ortasından geçen ince demirde destekler gidon bile yamulmadan kalkar, devrildiği yerde bırakın benzin dökmez falan gibi avantajlarıda var kle500'ün. her ne kadar kıyıp hardcore kullanmasakta, genelde yol motoru olarak sürsekte vahşi bir doğa motoru olduğunuda unutmayalım. garaj motoru demek yanlış asıl, samanlık motoru kle
:queen.
çok güzel anlatmışsın bide arkaya koruma takaz çalışmam var işleri halledince sıra ona gelecek
-
17 Temmuz 2014, 02:55
bana cam lazım ya cam. yan çanta, rahat sele falan takıp yol motoru yapmama yeminim var, enduroyu hakkaten enduro gibi dağ tepe kullanacağım güya ama bugün 220 km tek mola yaptım sele falan neysede öndeki küçük siperlik beni mahvediyor. rüzgarı kaldırıp kaska patlatıyor, 130-140 acayip türbilanslı oluyor hatta 100le bile rahatsız ediyor. ayağa kalkıyorum rüzgar akıcı, hafif/rahatsız etmeyecek kadar ses yapıyor, oturuyorum cümbüş başlıyor. sanki biri kasımı iki eliyle tutup kafamı içinde sallıyor gibi berbat birşey oluyor ve yoruyor. cbf mbf camı uydurabilirmiyizki Erol?
-
17 Temmuz 2014, 08:24
Pessimistyle adlı üyeden alıntı
bana cam lazım ya cam. yan çanta, rahat sele falan takıp yol motoru yapmama yeminim var, enduroyu hakkaten enduro gibi dağ tepe kullanacağım güya ama bugün 220 km tek mola yaptım sele falan neysede öndeki küçük siperlik beni mahvediyor. rüzgarı kaldırıp kaska patlatıyor, 130-140 acayip türbilanslı oluyor hatta 100le bile rahatsız ediyor. ayağa kalkıyorum rüzgar akıcı, hafif/rahatsız etmeyecek kadar ses yapıyor, oturuyorum cümbüş başlıyor. sanki biri kasımı iki eliyle tutup kafamı içinde sallıyor gibi berbat birşey oluyor ve yoruyor. cbf mbf camı uydurabilirmiyizki Erol?
senin cam 2004ler ile aynımı acaba aynı ise gene zeus un var senin kasalar için ama öyle değişik cam uyduramayız gibime geliyor benimki gibi dıştan olsa delip hertürlü cam uydurulur ama bilemedim.bende seleyi yaptıracamda boş hafta yokki 1 hafta sürüyor yapımı selenin ama gerçekten güzel oluyor.
-
17 Temmuz 2014, 10:13
henüz beraber resim çektirmek kısmet olmadı
-
17 Temmuz 2014, 14:06
-
17 Temmuz 2014, 14:12
bu hızlıresim sitesi arıza veriyo
-
17 Temmuz 2014, 14:15
Bu fotoğraf depolama sitelerinden çok çekiyoruz zaten, adam akıllı ücretsiz bi site yok
-
17 Temmuz 2014, 14:15
yok beceremiyorum ben bu işi
-
17 Temmuz 2014, 14:54
en iyisi photobucket'ti, o da belli bi müddet fotoğrafları kapatıp sonra tekrar açıyor
-
17 Temmuz 2014, 16:26
olmuyo bir türlü önceden kullandığım sitelerde işe yaramıyo. erol sen hangi siteyi kullandın bunları yüklemek için
-
18 Temmuz 2014, 11:58
-
18 Temmuz 2014, 12:42
Bundan sonrasında şöyle yapabilir miyiz,
konuyu biraz daha kısıtlayalım
fotoğraflar da bunun üzerine çekilmiş olsun, eski fotoğraf olmasın
konular şöyle olabilir:
kle ve gün batımı
Kle ve deniz
Kle ve güneş
Kle ve dağ
kle ve çamur
kle ve su
kle ve yol vb vb vb.
ne dersiniz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)