Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Petrol Ofisi Maximoto 10-40 Sentetik Yağ'ı nasıl bilirsiniz?

REKLAM ALANI
    norace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Address
    CBF150'ye önerir misiniz? Kullanan deneyen var mı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mondial 100 UGK
    yaz ayında aşırı sıcaklarda bence ince gelir gibi. 15w 40 yada 15w 50 daha iyi olur. tecrübeli abilerimiz birazdan yazar. 10w 40 genelde kış ayı için kullanılıyor diye biliyorum ben.
    norace bunu beğendi.

Mikuni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Cbf150 ye po dan maximoto 20 50 koyduk. 10 40 da denedik. Hiçbir sorun çıkmadı. ucuz olduğu için kullanılır. Yoksa hiçbir marka bir ipone değil, motul hiç degil. Netice olarak p.ofisi yağları da bu motora uygundur. Nasil olsa yanıp gidexek. Ha o olmuş, ha bu.
    norace bunu beğendi.

Motosikleti
    Suzuki Address
    İpone veya motul koyunca yakmayacaksa ondan koyayım yani. En iyisini söyleyin işte. Geçen sefer castrol koymuştum.

Motosikleti
    Honda pcx125
    Hepsini yakar buharlaşir. Sadece vitesler takir tukur olmasın rahat gecsin dersen ipone al.
    Ben hep mobil ve honda marka yağ koydum. Günde 200 km. Yapıyordum. Ve hiç motoru zorlamadan bagirtmadan sürdüğüm halde hergün 100 gram yağ eklemekten bikiyordum. Yakan var yakmayan var. Artık sana hangisi denk geldi bilemem. Bazi cbf ler yakmiyor yani.
    norace bunu beğendi.

Motosikleti
    Suzuki Address
    1'den boşa almak için yetenek sınavı gerekiyor o derece, diğer vites geçişleri de bazen sert bazen yumuşak. İpone alsam tüm vites geçişleri (1'den boşa dahil) rahatça olur mu?

Motosikleti
    Honda pcx125
    Bir süreliğine olur ama saniyorum senin debriyaj balatan bitmiş. Yada debriyaj telini gerdirmemişsin. Önce teli gerdirmeyi dene.
    norace bunu beğendi.

CrosseR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende önce castrol,sonra maximoto koymuştum..
    Ben pek bir fark hissetmedim,şuan 15-16 tlye bp ve petrolofisinde satılıyor,ancak alacaksanız dolum tarihine dikkat edin,3 yıllığına denkgelmiştim..
    Ipone kullanan arkadaşım vites geçişlerinin iyileştiğini ancak yağ yakma konusunda bir değişiklik olmadığını söylemişti..
    Ancak söylediğiniz üzere sizin geçişlerde yağ ile halledilmeyecek bir problem var gibi..
    norace bunu beğendi.

Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Mikuni adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hepsini yakar buharlaşir. Sadece vitesler takir tukur olmasın rahat gecsin dersen ipone al.
    Ben hep mobil ve honda marka yağ koydum. Günde 200 km. Yapıyordum. Ve hiç motoru zorlamadan bagirtmadan sürdüğüm halde hergün 100 gram yağ eklemekten bikiyordum. Yakan var yakmayan var. Artık sana hangisi denk geldi bilemem. Bazi cbf ler yakmiyor yani.
    Sonra mondial'in 125 motoruna laf at sen gelde.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)