arkadaşlar yeni kasa cbr 125 mi daelim roadwin 250 mi?
Reklamlar
-
herkese merhaba kısmetse bu aralar motor alıcam fakat yeni kasa cbr 125 le roadwin 250 arasında kaldım
bende daha once 2005 repsol vardı o bakımdan 250 kullanıyım dıyorum bana demeyın sımdı
neden cbr 250 dusunmuyosun diye cunki cbr 125 su sıralarda 5.500 6.500 arası oynuyor (fazlasıda var)
roadwin 250 lerde bır cbr 125 fiyatında. Şimdi forumlarda okuyorumda daelime kimisi çok iyi diyo pamuk üstünde tutuyor kimiside yerden yere vuruyor, içimden de 250 lik olsa fena olmaz diyorum ama hafiften tırsıyorum yani okuduklarımdan sonra.
Ne yapmalıyım sizce?
Reklamlar
-
hyosung neden bakmıyorsun
-
Neden playstation almıyorsun
-
sebzelicorba adlı üyeden alıntı
Neden playstation almıyorsun
niye dalga gecıyosun sımdı cıddı bısey soruyorum dımı burda?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:11 ----------
nisanci93 adlı üyeden alıntı
hyosung neden bakmıyorsun
hyosungu bu zamana kadar hiç begenmedım kullandımda sevemedim bir turlu ve ikinci elde ölü bir motor
-
2.el temiz kullanılmış bir CBR alabilirsin.Kesinlikle seni üzmez.
-
OnNumero adlı üyeden alıntı
2.el temiz kullanılmış bir CBR alabilirsin.Kesinlikle seni üzmez.
bencede 2. cbr 125 den zarar gelmez
-
-
cbr 125 kullanmışsın.Sıkılmayacakmısın ikinciyi alınca, aynı blok işte gene gitmeyecek
-
CBR 125 Gitmeyecek Evet Ama Roadwin'in Gidivereceği Ne ?
Alacaksın Roadwin'i Bir Yeri Bozulacak Parça Arayacaksın Hadi Diyelim Allah'ın Sevgili Kulusun Buldun Parçayı Eee 3 Gün Sonra Gene Bozulacak Aynı Parça Neden ? Yedek Parçası'da Kalitesiz Ondan.
Ne CBR 125 Üstüne Bindim Ne Roadwin Ama Japon Japondur
Haa İlla Güçlü İstiyorum Diyorsan Git 6 - 7 Kağıda Bi Hyosung Al 2 Silindir 250 CC Yapıştır 160 - 170 Git.
-
15 Temmuz 2014, 13:37
Bana göre Roadwin alınmalıdır. Kalite olarak da Hyosung'dan bir farkı yoktur ama biraz titreşim var.
-
15 Temmuz 2014, 13:43
Gücünü vs bilemem ama dükkanın yanında Evkur var,oraya koymuşlar bu daelimi bir benim cbr125e bakıyorum,bir ona yemişim 10 beygirini diyorum. Malzeme kalitesi,işçiliği berbat.
-
15 Temmuz 2014, 14:25
sadocanni adlı üyeden alıntı
niye dalga gecıyosun sımdı cıddı bısey soruyorum dımı burda?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:11 ----------
hyosungu bu zamana kadar hiç begenmedım kullandımda sevemedim bir turlu ve ikinci elde ölü bir motor
seninle dalga geçmedim. Sorduğun iki model var. X ya da z nasıldır diye sormuşsun. Neden y bakmıyorsun demişler. Ben de neden f bakmıyorsun dedim. Ben de böyle sorular sorduğumda kafamdaki modellerle alakasız model tavsiyeleri geliyor ve sinirleniyorum. Ona bir eleştiriydi.
-
15 Temmuz 2014, 14:39
sebzelicorba adlı üyeden alıntı
seninle dalga geçmedim. Sorduğun iki model var. X ya da z nasıldır diye sormuşsun. Neden y bakmıyorsun demişler. Ben de neden f bakmıyorsun dedim. Ben de böyle sorular sorduğumda kafamdaki modellerle alakasız model tavsiyeleri geliyor ve sinirleniyorum. Ona bir eleştiriydi.
hata bende ozaman pardon
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:37 ----------
cbr ı kullanmıssın dıyen arkadaslarda varda soyle bır durumda var daelimin ne oldgunu daha adam gibi çözebilen yok sanırım, ki makıne 5 vites diğer motorlar 6 vites yolda pek iyi gidermi acaba ben cbr 250 kullandımda daelimi kullanma sansım olmadı hiç?
-
15 Temmuz 2014, 14:52
Sadece cc'ye önem vermeyin. işçiliği kalitesi , parçasının bulunması , ikinci el piyasası bunları araştırıpta seçmen gerekiyor.CBR 125 yetmeyebilir.250cc almak istersen 6.500 - 7.000 arası güzel az kmli bir hyosung alabilirsin.2.elde ölü motor demişsin herhalde fiyat bakımından dedin.Daha çok senin işine yarar sıfır almayacağın için.
-
15 Temmuz 2014, 15:03
Çorum İl Temsilcisi
GSF 400 Bandit Al Bence
-
15 Temmuz 2014, 15:19
o 400 bandıtı bulsam hala alıcamda işte sahibindende vardı bıtane kalktı ben bu olayı kurcalıyodum bır ara ordanmu hatırlıyosun?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:16 ----------
OnNumero adlı üyeden alıntı
Sadece cc'ye önem vermeyin. işçiliği kalitesi , parçasının bulunması , ikinci el piyasası bunları araştırıpta seçmen gerekiyor.CBR 125 yetmeyebilir.250cc almak istersen 6.500 - 7.000 arası güzel az kmli bir hyosung alabilirsin.2.elde ölü motor demişsin herhalde fiyat bakımından dedin.Daha çok senin işine yarar sıfır almayacağın için.
ama cbr 125 de 2,5 yıldır kullanmıyorum aralıklarla 1 2 haftalık arkadasların motoruyla takılıyorum oyle 125 yetebilir gibi sanki
-
15 Temmuz 2014, 15:40
125cc yeter diyorsan kesinlikle cbr 125 o zaman.
-
15 Temmuz 2014, 15:45
kalite her zaman iyidir ;) biraz daha hızlı gideceğim diye sanayilerde dolaşmak var.125r ın da bozulmayacağı ne malum tabi ki ama, karşılaştıramayız şimdi 3,5 yıldır rutin bakımlar dışında gitmedim çok şükür.
-
15 Temmuz 2014, 16:00
Roadwin inceledim bende, malzeme kalitesi gerçekten kötü..
-
15 Temmuz 2014, 17:16
2. el uygu fiyata temiz roadwin bulursan al, zaten uygun fiyata alacağın için satarkende düşükten satar elden çıkarırsın.
Titreşimi var fakat yolda kalacak, orası burası zırt pırt arıza yapacak bir motor değil.
Roadwin 30 tane ülkede motosiklet satan bir firma, tanımadan üstüne mok atmayalım.
Evet 2. el piyasası ve yedek parçası sıkıntılı ama cüssesi ve motoru ile bambaşka bir zevk olur senin için.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler