3000 tl'ye 2014 model mondial mh 125 drift mi yoksa 2006 model 4000 4500 tl'ye cbr 125 mi ? sizce hangisi daha mantıklı olur ?
3000 tl'ye 2014 model mondial mh 125 drift mi yoksa 2006 model 4000 4500 tl'ye cbr 125 mi ? sizce hangisi daha mantıklı olur ?
Buna yorum yapabilmek için Cbr 125'in durumuna bakmak lazım. 8 yaşında temizini bulmak çok zor olacaktır.
Vay be. 2008 senesinde 08-1.000Km cıbır repsol'ü 3.000 liraya almıştım... Şimdiye dursaydı 4.500 civarına satardım
Dostum... Cıbırı bu işi öğrenmek isteyen, yeni başlayanlar alıyor genelde ve son zamanlarda eski cıbırı kullanan hiç düzgün insana rastlamadım. (fiyatından dolayı apaçi tayfasının eline düştü)
Benim önerim, tavsiyem kesinlikle yep yeni mondial olacaktır. Sınıfında en sorunsuz motorlardan birisidir aynı zamanda... Yedek parça fiyat farklarınıda unutmayalım tabi.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...66344231/detay işte kafamdaki sıkıntı da tam olarak bu 2.el motosikletten anlamıyorum kazık yerim diye korkuyorum bu temiz gibi geldi
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:18 ----------
mondial'e karşı ya da diğer markalara karşı bi linç girişimi var ama çin malı o yolda bırakır şöyle bozulur böyle zorlar flan diye ondan kararsız kaldım
Drift al kesinlile! O çin malı kötüleyeneri takma 3 tane çin malı motorum oldu hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. Bide mh drift mondialin en gözde motorlardan biri hiç bulaşma cbr eski kasasına.
ilk motosiklet tecrübem olacak sıfır alacağım bunu öneriyorlar 3000 tl civarında sıfır alabileceğim daha iyi bir motosiklet var mı onu da bilmiyorum
Bulunduğun yere yakın servisi varsa Bajaj Boxer, yoksa Mondial al. Servisi yaygın parçaları ve bakımı ucuz. Mondial hakkında söylenenlere pek kulak asma. Bu fiyatlara alınan her motorda ufak tefek sorunlar çıkacaktır. Zamanla ve ufak paralarla hepsi hallolur.
Motor sorarken boy kilo bulunduğunuz şehri verseniz her şey daha kolay olacak
CBR 125 çok güzel motor ama tam acemi apaçi motorudur. En iyi ihtimal 6-7 senedir trafikte olan ve Allah'ına yan bakmayan CBR'i bulman, sayısalda 6 bulman gibidir. Uzun lafın kısası 2006 cbr 125'ten uzak dur.
Cbr125 taiwan malıdır. Parça fiyatları astronomiktir. Bir aynasının ve hatta o aynayı tutan basit bir demir parçasının fiyatını bilsen kolay karar verirsin. Ben yazmiyim moralin bozulmasın. mondial konusunda tavsiyem ise sürekli tekrar eden krank sorunu olan motorlar üreten bir sözde motosiklet markası derim.
Arkadaşlar peki siz olsanız 1.93 boy 100 kilo ya max 3000 tllik hangi motoru önerirsiniz
O boyla X-Treme Max'tan başka çaren yok gibi görünüyor ama biraz zorlaman lazım.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-245.html
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
hacı gözüm üstünde al artık bir şey de bin sonra motor her türlü değişir al 2006 cbr yide gör bilmem neyi tersten
sıfır iyidir.. al mondiali..
tamam honda ama, 2006 model diyosun... uzak dur...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Tabiki sıfır MondiAl yegen..
4500 lirayı 2006 model cbr a verceğine ybr al 0 kilometre çok daha sorunsuz olacaktır veya mondialin dirft z one gibi modelleri de gerçekten kaliteli bu modellere yönelmelisin
X-Treme Max sadece kros değil çok amaçlı kullanılabilecek bir motor. Özellikle uzun boylular için ideal;
http://xtrememaxsevdalilari.blogspot...ros-super.html
Bir seferde kaç km yol yapacağını görmek için formu sonundan başlayarak okuyabilirsin.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)