Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yardımcı Olursanız Sevınırım Arkadaşlar...

REKLAM ALANI

Iyı forumlar arkadaslar. Kısmetse 10 ay ıcerısınde evlenecegım buna benzer bır konu daha oncede acmıstım. Umarım yanlıs bır kategorıye konu açmamışımdır.

Benım 5.000 tl - 6.000 tl cıvarında bir limitim var Vitessiz motorsıklet dusunuyorum. Hafta ıcı her gun yaklasık gidiş dönüş 50 km yapacagım. Önerecegınız bır vitessiz motorsıklet var mıdır ? Yorumlarınız ıcın sımdıden tesekkur edıyorum herkese...

Not: Motorsıklete eşimle beraber bınecegız yanı tek basıma kullanmayacagım... Saygılar ...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    C.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift - 2015
    2. El Olmasını Problem Etmezseniz Honda PCX'i Öneririm Size 5.500 - 6.000 Arası Çok Güzel Honda PCX'ler Bulabilirsiniz.

Eşiniz İle Kullanıma'da Uygundur Gayet Rahat Bir Motosiklet

PCX'lere Buradan Bakabilirsiniz: http://www.sahibinden.com/search.php...condition%5D=0

Alıntı C.Kaan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2. El Olmasını Problem Etmezseniz Honda PCX'i Öneririm Size 5.500 - 6.000 Arası Çok Güzel Honda PCX'ler Bulabilirsiniz.

Eşiniz İle Kullanıma'da Uygundur Gayet Rahat Bir Motosiklet

PCX'lere Buradan Bakabilirsiniz: http://www.sahibinden.com/search.php...condition%5D=0

Sağlam olduktan sonra 2.el olması cok onemlı degıl. Pcx modelıne baktım uzun zamandır bakıyorum çok hoşuma gıden bır model tesekkur ederım yorumunuz ıcın.

C.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift - 2015
    Alıntı Bysanchez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağlam olduktan sonra 2.el olması cok onemlı degıl. Pcx modelıne baktım uzun zamandır bakıyorum çok hoşuma gıden bır model tesekkur ederım yorumunuz ıcın.
    Ben Teşekkür Ederim, Ömürlük Motordur Honda Hele PCX'ler Üzmezlerde Adamı Fıtı Fıtı Her Yere Götürürler
    Her Şey Bir Gün Hayabusa İçin

Alıntı C.Kaan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben Teşekkür Ederim, Ömürlük Motordur Honda Hele PCX'ler Üzmezlerde Adamı Fıtı Fıtı Her Yere Götürürler
    Evet Honda ıyı dıyor herkes. Aslında Honda CBF150 dusunuyorum ancak motosıklet deneyımım yok vıteslı kategorısınde. Vıtessız kullandım ondan vıtessiz ıstıyorum
    C.Kaan bunu beğendi.

Motosikleti
    honda cbr 250 r 2014
    honda pcx iyi öneridir bence tavsiyelere uy çok az yakar çok kaçar tam türk işi al kullan

Alıntı uguret adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    honda pcx iyi öneridir bence tavsiyelere uy çok az yakar çok kaçar tam türk işi al kullan
    Evet en uygunu ve ıyısı Honda Pcx gıbı duruyor. Yorum ıcın tesekkr ederım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)