Ohh Özgürlük.. Toplu Taşıma'ya SON!! Satılık İstanbulKart var...
Reklamlar
-
14 Temmuz 2014, 18:53
Valla çok haybeye başladım sanırım daha önce sitede biryerlere yazmıştım bunun gibi birşey.
Arabanın anahtarını ararken komşu marketin mondial scooterinin anahtarını atmasıyla başladı motor maceram.
300 metre uzaktan bağırıyor kontağı çevir oynat gidonu 1 cm gazı aşağı çek bak sesi değişiyor şimdi 3 cm çek ve karşıya bak gazı bırak ver bırak ver bırak motor gidince dengesini bulacak.
o gün yaklaşık 20 km motor kullandım hafta geçmeden kendime gidip bir scooter aldım.
İyiki de almışım izmirde ne keyifliydi ulan yollar yollar
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Reklamlar
-
14 Temmuz 2014, 19:21
Konu başlığı güzel olmuş , ama hergün 3 vesait yerine motorumla işe gidip gelmem daha güzel ( in İstanbul) )
-
14 Temmuz 2014, 19:36
Hadi hayırlı uğurlu olsun. Bir de şu benzin zammına bir çözüm bulabilirsek tadından yenmeyecek. 5,150 kuruş olmuş 14.07.1014 tarihi ile. Aramıza hoş geldin.
-
14 Temmuz 2014, 22:02
-
14 Temmuz 2014, 23:25
Bune adlı üyeden alıntı
Bende ilk kez geçen hafta kendi motorumu sürme şerefine nail oldum ilk işim telefonun alarmını yarım saat iler atmak oldu ona rağmen 10 dk daha fazladan uyuyorum motor bana abartısız işe gidip gelmede 40 ila 60 dk arası bi zaman kazandırdı, normalde otobüsümün geldiği saatlerde şimdi eve varmış oluyorum tarifsiz bi duygu
Ben de ilk motosikletime bindiğimde alarm konusuna el atmıştım ve tam 1 saat geç kalkıyorum üniversiteye giderken, keyifli gidiyorum ve ayrıca gidince kahve içmeye de vaktim kalıyor. :D şimdi sen söyleyince unuttuğum mutluluğum geldi tekrardan aklıma valla :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)