Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

motosikletten soğuyanınız varmı ? arasıra soğuduğunuz bir neden varmi varsa sebebi ?

Motovento
    REKLAM ALANI
    D e m i r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmişte kullanmışlığım olmasına rağmen, Adana da bir türlü cesaret edemedim. Bu yüzden makineyi alamadık daha, Adanayı bilen bilir... Buranın trafiği berbat

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    sibief 150 sisi
    hiçbrşey soğutamaz beni kışın motor kullanmak zor diye b ehliyeti aldım fiat linea kiraldm memlekete gittim gözlerim sürekli sağ şeritteki motorlara takılıyodu döner dönmez kaskı takıp bastm gaza
    mondial 150 zc - yuki yıldız 100 -honda spacy 110 - honda cbf - bajaj boxer > sattım yine cbf aldım

Berkay* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight / 48
    Yaklaşık 1 yıldır deli gibi motosiklet istememe rağmen ehliyete yaşım yetmediği için kendimi vazgeçirmeye çalıştım arazi motoru falan dedim imkan yok araziye gidicek, bisikletlere bakayım dedim. Yani 1 sene daha motordan uzak tutmaya çalışıcam kendimi dedim. Baya araştırdım bisikletler hoş geldi beğendim Foruma bile girmez oldum motosikletten bahsetmez oldum. Dedim acaba sadece heves mi 1 yıldır yok değildir dedim. Sonra düşündüm belki dedim ama bugün yanımdan cbr 250 geçerken yine ğzımın sularının aktığını farkettim ve sevindim. Yinede ehliyete kadar motosiklet almayacağım bu nedenle 1.000 liralık bir yol bisikleti alıcam.

Being - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    Alıntı Berkay* adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaklaşık 1 yıldır deli gibi motosiklet istememe rağmen ehliyete yaşım yetmediği için kendimi vazgeçirmeye çalıştım arazi motoru falan dedim imkan yok araziye gidicek, bisikletlere bakayım dedim. Yani 1 sene daha motordan uzak tutmaya çalışıcam kendimi dedim. Baya araştırdım bisikletler hoş geldi beğendim Foruma bile girmez oldum motosikletten bahsetmez oldum. Dedim acaba sadece heves mi 1 yıldır yok değildir dedim. Sonra düşündüm belki dedim ama bugün yanımdan cbr 250 geçerken yine ğzımın sularının aktığını farkettim ve sevindim. Yinede ehliyete kadar motosiklet almayacağım bu nedenle 1.000 liralık bir yol bisikleti alıcam.
    Şahsen bu olgun düşüncenden dolayı seni tebrik ediyorum kardeşim, keşke her ehliyete yaşı yetmeyen kardeşimiz senin kadar olgun düşünebilse!
    aonal bunu beğendi.

kralaslan_21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 150
    Defalarca motosikleti bırakacağım, güvercin beslemeyi bırakacağım diye tövbe ettim. Ama Allah affetsin hem motosikleti hem güvercini başıma defalarca kaza ve bela gelmesine rağmen bırakamadım. Allah başımıza gelebilecek her türlü kaza ve beladan bizleri korusun inşallah.
    MetinK. bunu beğendi.

İşim Gereği Motosiklet'e Binsem Bile 1 Günümü Motosikletsiz Geçirsem Husursuz Oluyorum.Tek Hayalim Kavusana Kadarda Elimden Geleni Yapacağım.Bu Sevda Bitmez:O

redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1250R
    Alıntı Berkay* adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benimkinin benzeri olmuş.. Ben 16 yaşından beri istiyordum..21 yaşımda ehliyet sınavını kazandım ama ehliyeti almadım.. O ara zaten ailem karşı bende hevestir vs diyerek belki 2 tekeredir sevgim dedim gittim salcanonun 1400 liralık bir bisikletini aldım ama bildiğin kuş gibi dağ bisikleti(tabi kendi kredi kartlarımla girdi bir güzel).. Sonrasında tepesinde yaptığım 55 km.. Attım bir kenara kaldı.. 23 te ehliyeti aldım sonra kanuni cross 150 aldım.. Ailemden habersiz bu da.. Yine böyle ailem üniversitede geziyor tozuyor ondan para harcıyor sanırken ben evde makarna yapar modda(ailemin durum iyi çok şükür) bir sürü de kredi kartı borcuyla.. Sonra dedim ki tamam benim istediğim şey motosikletmiş.. 1 sene kullandım arada ailem öğrendi vs sonra sym wolf a geçtim..

Kısacası ne istediğine karar ver benim gibi boşuna o paraları 3 gün sonra paslanmaya bırakacağın birşeye verme.. He tabi bisiklet çok sararsa ondan devam edersin

///MPOWER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 250R
    Alıntı Being adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir de yağmurda minibüse biniyorum o rezilliğin dik alası
    Yağmurlu hava motordan, yağmurlu havada minibüse binmek hayattan soğutur.
    barodi bunu beğendi.
    "The Ultimate Riding Machine"

aonal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 esd idi
    Yaz günü uzun yola çıkıpta motor malum 125lik olunca basıp gitmiyor ve o yol bitmiyor ya o zaman bi soğuma geliyor sonra gittiğim yerde şehir içine giriyorum 30 araba arka arkaya diziliyken kenardan en öne geçmesi yokmu birden bi ısınma geliyor tekrar aşık oluyorum ilişkimiz bu yönde
    barodi bunu beğendi.
    Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)