geçmişte kullanmışlığım olmasına rağmen, Adana da bir türlü cesaret edemedim. Bu yüzden makineyi alamadık daha, Adanayı bilen bilir... Buranın trafiği berbat
geçmişte kullanmışlığım olmasına rağmen, Adana da bir türlü cesaret edemedim. Bu yüzden makineyi alamadık daha, Adanayı bilen bilir... Buranın trafiği berbat
hiçbrşey soğutamaz beni kışın motor kullanmak zor diye b ehliyeti aldım fiat linea kiraldm memlekete gittim gözlerim sürekli sağ şeritteki motorlara takılıyodu döner dönmez kaskı takıp bastm gaza
mondial 150 zc - yuki yıldız 100 -honda spacy 110 - honda cbf - bajaj boxer > sattım yine cbf aldım
Yaklaşık 1 yıldır deli gibi motosiklet istememe rağmen ehliyete yaşım yetmediği için kendimi vazgeçirmeye çalıştım arazi motoru falan dedim imkan yok araziye gidicek, bisikletlere bakayım dedim. Yani 1 sene daha motordan uzak tutmaya çalışıcam kendimi dedim. Baya araştırdım bisikletler hoş geldi beğendim Foruma bile girmez oldum motosikletten bahsetmez oldum. Dedim acaba sadece heves mi 1 yıldır yok değildir dedim. Sonra düşündüm belki dedim ama bugün yanımdan cbr 250 geçerken yine ğzımın sularının aktığını farkettim ve sevindim. Yinede ehliyete kadar motosiklet almayacağım bu nedenle 1.000 liralık bir yol bisikleti alıcam.
Defalarca motosikleti bırakacağım, güvercin beslemeyi bırakacağım diye tövbe ettim. Ama Allah affetsin hem motosikleti hem güvercini başıma defalarca kaza ve bela gelmesine rağmen bırakamadım. Allah başımıza gelebilecek her türlü kaza ve beladan bizleri korusun inşallah.
İşim Gereği Motosiklet'e Binsem Bile 1 Günümü Motosikletsiz Geçirsem Husursuz Oluyorum.Tek Hayalim Kavusana Kadarda Elimden Geleni Yapacağım.Bu Sevda Bitmez:O
Benimkinin benzeri olmuş.. Ben 16 yaşından beri istiyordum..21 yaşımda ehliyet sınavını kazandım ama ehliyeti almadım.. O ara zaten ailem karşı bende hevestir vs diyerek belki 2 tekeredir sevgim dedim gittim salcanonun 1400 liralık bir bisikletini aldım ama bildiğin kuş gibi dağ bisikleti(tabi kendi kredi kartlarımla girdi bir güzel).. Sonrasında tepesinde yaptığım 55 km.. Attım bir kenara kaldı.. 23 te ehliyeti aldım sonra kanuni cross 150 aldım.. Ailemden habersiz bu da.. Yine böyle ailem üniversitede geziyor tozuyor ondan para harcıyor sanırken ben evde makarna yapar modda(ailemin durum iyi çok şükür) bir sürü de kredi kartı borcuyla.. Sonra dedim ki tamam benim istediğim şey motosikletmiş.. 1 sene kullandım arada ailem öğrendi vs sonra sym wolf a geçtim..
Kısacası ne istediğine karar ver benim gibi boşuna o paraları 3 gün sonra paslanmaya bırakacağın birşeye verme.. He tabi bisiklet çok sararsa ondan devam edersin
Yaz günü uzun yola çıkıpta motor malum 125lik olunca basıp gitmiyor ve o yol bitmiyor ya o zaman bi soğuma geliyor sonra gittiğim yerde şehir içine giriyorum 30 araba arka arkaya diziliyken kenardan en öne geçmesi yokmu birden bi ısınma geliyor tekrar aşık oluyorum ilişkimiz bu yönde
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)