Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

motorla ilgili kötü hatıralar

REKLAM ALANI

Motosikleti
    sibief 150 sisi
    off iyi kurtulmuşun abi tekerindüz bassın
    mondial 150 zc - yuki yıldız 100 -honda spacy 110 - honda cbf - bajaj boxer > sattım yine cbf aldım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    sibief 150 sisi
    kötülerden saklasın sevdalıları
    mondial 150 zc - yuki yıldız 100 -honda spacy 110 - honda cbf - bajaj boxer > sattım yine cbf aldım

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    Ehliyete yazılmaya gidiyordum sabah zincirimi gerdim yaklaşık 3 km sonra 90-100 civarı giderken arka tekerlek kitledi zincir kopmuş sonra söktüğümde gördüm zincirde eklenen segman birleştirmek için onu atmmış atınca zincir çıkıyor dolanıyor tekerleği kitliyo
    sonrasında gittim yazıldım kursa hükümet binası filan kapalıydı fotoğraf çekildim sağlık raporu pazartesi alcam parmak izi istediler oda o gün :D

kredi kartını yatırayım dedim 3 kez parayı kabul etmedi gittim bozdurdum değiştirdim sonrasında bankamatik nakit almıyormuş teknik arıza warmış öle uyarı verdi tam eve dönücem anahtarı bulamadım düşürmüşüm yedek anahtarda köydeki evde köye arabalarla gittim anahtarı aldım tekrar b.eskiye döndüm anahtarın kopyasını yaptırmaya giderken elimdeki fotoğraflarıda düşürmüşüm döndüm onu geri aramaya buldum tam eve dönüyorum arka frene bi bastım arka fren çubuğu koptu.
    Seinfeld bunu beğendi.

C.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift - 2015
    Alıntı Mertcan39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ehliyete yazılmaya gidiyordum sabah zincirimi gerdim yaklaşık 3 km sonra 90-100 civarı giderken arka tekerlek kitledi zincir kopmuş sonra söktüğümde gördüm zincirde eklenen segman birleştirmek için onu atmmış atınca zincir çıkıyor dolanıyor tekerleği kitliyo
    sonrasında gittim yazıldım kursa hükümet binası filan kapalıydı fotoğraf çekildim sağlık raporu pazartesi alcam parmak izi istediler oda o gün :D

kredi kartını yatırayım dedim 3 kez parayı kabul etmedi gittim bozdurdum değiştirdim sonrasında bankamatik nakit almıyormuş teknik arıza warmış öle uyarı verdi tam eve dönücem anahtarı bulamadım düşürmüşüm yedek anahtarda köydeki evde köye arabalarla gittim anahtarı aldım tekrar b.eskiye döndüm anahtarın kopyasını yaptırmaya giderken elimdeki fotoğraflarıda düşürmüşüm döndüm onu geri aramaya buldum tam eve dönüyorum arka frene bi bastım arka fren çubuğu koptu.
    Ömrümde gördüğüm en uzun kombo

Diyecek bir şey bulamıyorum bu kadar üst üste talihsizliğe
    Her Şey Bir Gün Hayabusa İçin

Seinfeld - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 Mcx Roadracer
    Mertcan koca topicte en çok buna güldüm allah da seni güldürsün kardeşim Büyük geçmiş olsun yerinde olsam bırakır giderdim, 1-2 gün sonra gider alırdım motoru

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    ogün başıma ne yağdı bilmiyorum hatta konu açmıştım 10 yorumdan 12 si git abdest al dı :D

samet10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 400
    yaklaşık hızım 20-30. kaskın camını açtım arkadaşa birşey söylemek için. sırada gözüme ne girdi bilmiyorum ama gözümü açık tutacak durumda değildim. 2 saate zor kendime geldim o kadar yüzümü gözümü yıkadım nafile ertesi gün tamamen geçti

anaconda84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    Alıntı AttilaXtreme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    90'l yıllarda 5.vites gazlamışken hava almak için kaskın camını sadece bir parmak araladım. Manisa yakınlarında bir yerde o aralıktan arının girip gözümün altına ince bir işçilik yapması.

Bir tek kaskın içinde delirdiğimi hatırlıyorum. Önce ne olduğunu anlayamadım. Bir taraftan bağırıp bir taraftan vitesleri indirerek motoru sağa çektim ve durdum. Kaskı çıkardığımda kucağıma düştü şerefsiz.

O günden sonra bir daha hava almak için kaskın camını aralamadım
    vallahi üstad hiç sormayın şu arı olayı sanırım manisada standarta bağlamış durumda geçenlerde benimde başıma geldi aynı olay ancak Allah'tan sokma olayı olmadı. camı hafiften bir açtım rüzgarında etkisiyle sanırım uçtu gitti.
    TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU

Motosikleti
    sibief 150 sisi
    ehliyete yazılmaya motosikletlemi gittin abi

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)