off iyi kurtulmuşun abi tekerindüz bassın
off iyi kurtulmuşun abi tekerindüz bassın
mondial 150 zc - yuki yıldız 100 -honda spacy 110 - honda cbf - bajaj boxer > sattım yine cbf aldım
kötülerden saklasın sevdalıları
mondial 150 zc - yuki yıldız 100 -honda spacy 110 - honda cbf - bajaj boxer > sattım yine cbf aldım
Ehliyete yazılmaya gidiyordum sabah zincirimi gerdim yaklaşık 3 km sonra 90-100 civarı giderken arka tekerlek kitledi zincir kopmuş sonra söktüğümde gördüm zincirde eklenen segman birleştirmek için onu atmmış atınca zincir çıkıyor dolanıyor tekerleği kitliyo
sonrasında gittim yazıldım kursa hükümet binası filan kapalıydı fotoğraf çekildim sağlık raporu pazartesi alcam parmak izi istediler oda o gün :D
kredi kartını yatırayım dedim 3 kez parayı kabul etmedi gittim bozdurdum değiştirdim sonrasında bankamatik nakit almıyormuş teknik arıza warmış öle uyarı verdi tam eve dönücem anahtarı bulamadım düşürmüşüm yedek anahtarda köydeki evde köye arabalarla gittim anahtarı aldım tekrar b.eskiye döndüm anahtarın kopyasını yaptırmaya giderken elimdeki fotoğraflarıda düşürmüşüm döndüm onu geri aramaya buldum tam eve dönüyorum arka frene bi bastım arka fren çubuğu koptu.
Mertcan koca topicte en çok buna güldüm allah da seni güldürsün kardeşim Büyük geçmiş olsun yerinde olsam bırakır giderdim, 1-2 gün sonra gider alırdım motoru
ogün başıma ne yağdı bilmiyorum hatta konu açmıştım 10 yorumdan 12 si git abdest al dı :D
yaklaşık hızım 20-30. kaskın camını açtım arkadaşa birşey söylemek için. sırada gözüme ne girdi bilmiyorum ama gözümü açık tutacak durumda değildim. 2 saate zor kendime geldim o kadar yüzümü gözümü yıkadım nafile ertesi gün tamamen geçti
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
ehliyete yazılmaya motosikletlemi gittin abi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)