Sahibi olan arkadaşlar fazla abartsalarda fiyatına göre iyi motor güzelce binilir adam gibi bakımı yapılırsa üzmeyeceğini düşünüyorum.Zaten motordan ziyade servislerin insanları üzeceğini düşünüyorum.Umarım hyosung'un başına gelenler bajaj'ın başına gelmez.Netice de bende tüketiciyim ve bajajın kaliteli ve uygun fiyatlı motor satmasını bende çok istiyorum sonuçta bu rekabet ortamı yaratacak ve japonları biraz daha uygun fiyatlandırmaya itecektir.Ha yok tutulunca fiyatlarını uçurursa honda gibi onunda canı cehenneme derim artık
Ayrıca forumda konularını sıklıkla okuyorum genelde ufak tefek problemler dışında büyük bir problem yok sadece boxer'da ön teker mili yada jant kaynaklı yalpalama videosu gördüm çok şaşırdım ve bayada korktum boxer sahiplerinin yüksek süratlere çıkmamasını tavsiye ederim.Birde rahatsız olduğum diğer konu sanki hiç kusuru yokmuş gibi acayip derecede malın övülmesi ya adam probleminden bahsediyor isim vermiyeceğim 3-5 kişi şöyle süper böyle az yakıyor böyle çok kaçıyor diyor.Yahu bir adamı dinleyin problem ne sorun ne çözümü ne servis problemi çözebilmişmi yok.Aynı şeyler papağan misali tekrarlanıyor.Söylediklerim yanlış anlaşılmasın benim demek istediğim kullandığınız motoru olduğundan daha iyi göstermeye çalışmayın sonuçta tüketicisiniz biraz yapıcı ve eleştirel yaklaşın yarın bir gün çok pohpohlanan cbr gibi fiyatlar havada uçuşmasın.
Diğer dikkatimi çeken husus ne zaman bajaj konusu açılsa aynı gün üyelik alan birileri bir şeyler yazıyor çiziyor.Yahu inandırıcı değilsiniz işte ya bayisiniz ya da o kurumun çalışanısınız en azından benim gözümde öyle...
Amacım kimseyi kırmak üzmek değil şahsen bende boxer ve pulsar'ın takipçisiyim pusuya yattım almak için bekliyorum
ama dediğim gibi biz tüketiciyiz.Aldığımız motorun iyi yönlerinden bahsedildiği kadar kötü taraflarıda aynı şekilde bahsedilmesi gerekmektedir.Bu gazla gidilirse bu ürününde fiyatı artıcak (hemde ciddi biçimde) o zamanda hiç bir albenisi kalmıyacak.
Tekrar söylüyorum günümüzde f/p oranı en yüksek modellerden ama fiyatta olası zamlar bunu fazlasıyla baltalar benden söylemesi.Hero neden satamıyor sanıyorsunuz daha piyasa yeni girmiş motoru 150 lik aleti cbf fiyatından verirsen tabii ki tutmaz.Birde üstüne reklamınıda yapamayınca hero resmen ölüd doğdu.Kuralkan tam tersi reklamlar geziler vs.ler ile pulsarı amiral gemisi yaptı.Servislerine de adam gibi çeki düzen verirse Kuralkan kanuninin kötü imajı bajaj sayesinde silinebilir.1-2 sene içinde ak koyun kara koyun belli olucak.
Sürç-ü lisan ettiysem affola.
Hepinize iyi günler dilerim...