Önü açılabilir, max 250 tl ye alabileceğim en sağlam kaliteli kask hangisidir
Önü açılabilir, max 250 tl ye alabileceğim en sağlam kaliteli kask hangisidir
Önü Açılabilir Kasklar Başlı Başına Tehlikedir, Ağzınız Yüzünüz Dağıldıktan Sonra Beyninize Zaten İhtiyaç Duymazsınız.
225 Liraya Kendi Kullandığım LS2 375 Shogun'u Önerebilirim.
sen elinle kapatıyorsun ama kafayı vurunca o açılıyor kendiliğinden.
Ama sen 100'lük mondiale biniyorsan yapacağın max. hız belli zaten. Birde diyorsan ki ben temkinli bir kullanıcıyım, o zaman açılabilir al.
Zırt pırt sok tak derdi yok, hatta cigaranı bile içebilirsin giderkene.
Güneş gözlüğü de var;
http://www.motosikletaksesuarlari.co...rnPxoCFKfw_wcB
Lazer vertigo 200 TL SHARP 4*
Mt revenge 293 TL.SHARP.5*
Sabitlenmiş kaskın çenesine 10 kiloluk çekiçle orta hızda vurduğumuzu düşünelim.. Bana pek güvenli gelmiyor.. Yolda da düşersek vücudumuzun ağırlığının bir kısmı kaska aktarılır yani yere vuran 1500gr lık kask değil küçük bir balyoz kadar ağırlık olur(belki daha fazla)..
http://www.youtube.com/watch?v=EXBaSVSulFQ
52. sn de vurduğunda yandan açılıyor.. ki elindeki çekiç o kadarda ağır değil.. Ben riske atmazdım..
İstanbuldan temnin edebilirseniz kaçırmamanızı tavsiye ederim.
http://www.motomaxonlineshop.com/sco...li-kask-pmu612
Ya şu 50 ile gidiyorsun açık kasktan bir şey olmaz muhabbetini en azından yeni gelen arkadaslara yapmayın. 30 km sürat 20 km sürat ile ölen insanlar var. Bir şey olmaz deyip vermeyelim millete ayarı doğru olana yönlendirelim.
No matter how bad your day is
Your bike will always make you feel better.
250 TL'ye kadar kask tavsiyesi yapmak, bu kullanacak arkadaş için hayırlı bir şey midir? İnanının değil.
Eğer 20-25 km/s hızı geçecekseniz mutlaka tam kapalı kask giymeniz gerekir.
Nitro Aikido'yu inceleyebilirsiniz. Sharp'tan 5 yıldız almış bir kasktır. Biraz ağırdır (200-300 gr). 250TL'ye güvenli kask için konfordan feragat etmeniz lazım.
Çene açılır mı full face mi?Bu tartışma zaten bitmez.Öncelikle motoru kullanırken çenesinin kesinlikle kapalı olması gerekir arkadaşlar.Bu şekilde zaten full face kasktan pek bir farkı kalmaz.Çene açılır kasklar kaza anında açılır diye bir kural da yoktur ancak açılabilme ihtimalleri vardır.Burada önemli olan SHARP testlerinden geçmiş ve en az 4 yıldız alabilmiş bir kaskı seçmektir.Son olarak Allah kaza bela vermesin derim...
Bu bütçeyle alabileceğiniz en iyi açılır kask LS2 FF370. Biraz daha limitleri zorlarsanız Grex G91 (Nolan üretiyor, 400 TL civarında). Gözlük kullanmak zorunda değilseniz fullface kaskları araştırın derim. Nitro Aikido (330 TL civarında) fullface için iyi bir seçenektir.
Benim şimdiye kadar gördüğüm konularda açık/açılır kask tavsiyesi asla isteme forumda. herkes "açık/açılır kask tavsiye etmem" yazar çekilir.
Arkadaş tamam sağlıksız olabilir, kötü olabilir, yanlış olabilir.
Adam açık/açılır kask kullanan varsa tavsiye istiyor. Kapalı kullanması gerektiğini zaten biliyor.
Her açık/açılır kask tavsiyesi sorulan konu altında "açık/açılır kask vs kapalı kask" tartışmasından gerçek tavsiye varsa onları göremiyoruz. Bilgi paylaşımından çok laf kalabalığı oluyor.
En temizi, buraya konuyu açmayacaksın. Zaten bütçen belli. Motosiklet mağazasına gidip, bütçene, bedenine uygun ve beğendiğin bi açık/açılır kaskı satın alıp çıkacaksın. Zaten fiyat/kalite oranı genelde doğru orantılıdır bu ürünlerde. Çok lüks tasarım ürünler hariç.
Onun dışında buralarda kafanı bulandırırsın, başın ağrır.. Başka bi konuda gördüm adam 250-300 TL ye kask demiş 550€ luk kask linki atmışlar dalga geçer gibi!
Dun altin elbiseli adam canli yayini vardi, 25 ile kaza yapanlarin kaskinin oncelikle cene kisminin kirildigi fullface kasklarda ustelik diyordu...hele 50 km ile bir engele carp film bitti demek ..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)