Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Renk Seçimi ?

Katılımcı sayısı
40. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Kırmızı ?

15 37.50%
  • Siyah ?

12 30.00%
  • Repsol ?

13 32.50%
3. sayfa BirinciBirinci 123

Cbr 250R Tercih ? (2014)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBR 250R
    Alıntı KocaReiSs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 2014 Cbr 250R Alıcam fakat renk konusunda iyice boşkuğa düşmüş gibiyim herkesten farklı ses geliyo :D benim gönlümde kırmızı var sizce siyah nasıl olur :/
    Hocam sen bineceksin ben tricolor istiyorum sen içine hangisi sinerse onu al zaten ankette kafa kafaya gidiyor. Bence kırmızı gayet hoş Aldıktan sonra kafanda soru işareti kalmayacak rengi seç
    KocaReiSs bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Öncesi muhtelif motorlar :) Şuan Yamaha YZF R 25
    Motoru aldınmı bilmiyorum ama bencede siyah güzel duruyor.. Kesinlikle siyah al derim.
    Bu arada önceki mesajları okudum. gereksiz diyaloga girilmiş.. Bende pulsar aldım kullanıyorum memnunum. Fiyat performans süper. Ama tercih meselesi. CBR 250 bir tık daha gösterişli ve perfomanslı bir motor. ona göre de fiyat farkı var. Hı bana sorarsanız verirmisin o farkı diye. Hayır vermezdim ki vermedim de. 1 sene binerim pulsara seneye Bir ninja 300 yada 600 lük alırım rahatıma bakarım
    Bu arada hondacılar üstünüze alınmayın ama Yamaha - Kawasaki-KTM varken honda ya binmem. Neden bilmiyorum ama itici geliyor. ( kesinlikle kötü demiyorum benim görüşüm)

redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1250R
    Hondanin renk konusunda calismasi gerek kirmizi,tricolor hrc bide repsol var sanirsam renklerde.. ben alacak olsam tricolor alirdim.. he cbr yerine cift silindir alirdim gerci gt250r+ pirelli diablo rosso 2 takim yada inazuma candir

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)