Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 2014 Cbr 250R Alıcam fakat renk konusunda iyice boşkuğa düşmüş gibiyim herkesten farklı ses geliyo :D benim gönlümde kırmızı var sizce siyah nasıl olur :/
Kırmızı ?
Siyah ?
Repsol ?
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 2014 Cbr 250R Alıcam fakat renk konusunda iyice boşkuğa düşmüş gibiyim herkesten farklı ses geliyo :D benim gönlümde kırmızı var sizce siyah nasıl olur :/
Siyah rengi en güzeli daha kalıplı duruyor .
Kırmızı derim, canlı ve özel duruyor. Siyah da güzeldir ama motorun bir köşesinde sarı bez taşıman gerekecek, metalik siyah renk en ufak tozda temizlik ister
Senin zevkin, kim ne karışabilir. Ben yalnızca Repsol'ü almazdım. Bedavaya elin benzincisinin reklamını neden yapayım.
Renkler ve zevkler tartışılmaz sen gönlümde kırmızı var diyosan ben de kırmızı al diyorum.
Repsol cok iyi ne guzel iste modifiyeye para vermiyicen hazir ve bence en janjanlisi repsol.
Ben olsam kesinlikle repsol alirdim.
bordoya çalan kırmızıyı bir ayrı sevdim
Ya şu Pulsar al diyenlere bayılıyorum ya yada 13 vericen mi diyenlere :D
Bence siyah güzel duruyor repsol'de fena değil ama benim gönlümden beyaz geçer
içinden kırmızı geçiyorsa hiç düşünme bence.. yarın yanından kırmızı bir cbr geçer dayanamazsın
At Sahibine Göre Kişner
Neden bayılıyorsun kendin HONDA kullandığın için mi ? Yoksa bu motorun bir kaç ayda 10.000 den 13.500 e çıktığı için mi ? Yoksa yabancıların çok daha ucuza aldığı için mi ? Yoksa HONDA'nın bize geçirdiği için mi ? Yoksa PULSAR'ın kalitesinden dolayı mı ?
Düzeltme yapayım: HONDA'nın kalitesinden yana bir şikayetim yok. Şuan motor alsam ilk seçenek herhangi bir HONDA olur. Ancak; bu şekilde savunulmasına sinir oluyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)