Çalıntı motor haberleri çoğaldı bende bunu buldum....
Reklamlar
-
Üzülerek ve birazda motor sahibi biri olarak ürkerek çoğalan çalınma haberlerini okuyup duruyorum...
Özel garaja bırakma yada kapalı bir yere koyma imkanınada sahip değilim... bende alarm sistemlerini araştırmaya başladım ... motorumda orjinalinden bir alarm var ama ben pek ona güvenemiyorum... Motor icin bildiğiniz en iyi alarm sistemi hangisidir??
Ben herkese yararı olabilir diye düşündüğüm birşey buldum.. Motor çalınırsa GSM ve GPRS sistemlerini kullanarak motorun yerini size bildiren bir cihaz türkiyede satılıyormuş bu da link i ...
http://www.ercanmotorcycle.com/alarmsistemleri.html
Reklamlar
-
bende alarm dedim çok korkuorum çünkü çalınır die,,ama garantisi bozuluomuş ama sağlam yerde şimdi
Allah korusun,,çalınmasın......
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Bu site Türkiye'den değilmi niye ingilizce..
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
-
Motorunuzun kendi servisine takdırdığınız takdirde garantinize bir zarar gelmiyor... servis dışında bir yere taktırırsanız bunu söyleyebiliyorlar. Yani alarmı nereden alırsanız alın yetkili servise montaj yaptırmak garanti devamı icin yeterli... (bildiğim)
@serkankiyak bende anlamadım neden böyle manasız bir iş yaptıklarını ...
-
serkankiyak adlı üyeden alıntı
Bu site Türkiye'den değilmi niye ingilizce..
usenmislerdir 1-2 saat ayirip 1 sayfa yaziyi Turkce'ye cevirmeye.
Urun guzel ama sirketin websitesinden ilk edindigim izlenim olumsuz.
Yabanci sirketin sitesinden kopyala-yapistir yapip isi bitirmeye calisanlar bende hayal kirikligi yaratiyor.
neyse, bu arada urun arabalarda kullanilan Otomubul ile ayni galiba.
Gayet faydali olabilir.
-
Disk kilidi , alarm , kablo kilit derken motorun heryerinden kilit cikariyorum.Walla apartmanda asonsor olsa koyup evime koyacam. Ne kadar kotu bir his bu yaa insan malini disariya koyamiyor. Antalyanin koyune gidiyorum milletin motorunun kontagi uzrinde oyle duruyor.Adam diyor kimse dokunmaz ki burda. Ordaki halk daha bozulmamis ne gusel.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
zeda köyler de hiçbir şey olmaz kardeşim. Malesef şehirler böyle :( Benim çocukluğum da şehirde bile kapılar kilitlenmezdi doğru dürüst. Bu arada aldığım duyumlara göre (emniyetten) büyük şehirlerden (İstanbul vs.) küçük şehirlere kamyonetleriyle gelen ve motosiklet hırsızlığı yapanlar varmış. Aman dikkat tehlike büyük !!!
[B][COLOR="DarkOrchid"]One Shot One Kill[/COLOR][/B]
-
Alarm konusunda yetkili servis takmıyorsa...başka yerden taktırırsan garanti dışı kalıyor diyorsa.....
Gidin başka yerden taktırın bi arıza oldugunda servise giderken sökersiniz...nerden anlayacak...Sonuçta soket baglantısı yapıyorlar...
Bu tür servislere böylesi lazım....
-
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
-
hoca motorlarda neyin garantisi warki?_? bence gereksiz bir şöyleşi.. ama ben servise sorduğumda garantiden çıkmaz demişti..
-
Bence imkan varsa kasko çalan adam çalar alarm falan kafaya koydumu hikaye gerekirse gasp yapar alır götürür örneklerini buralarda gördük...
-
Valla kısmetse salı günü motor alıyorum. İlk işim kapalı otoparkla konuşmak oldu. Alarm konusuna gelince. Hırsızlar bu konuda usta. Ben o alarmı duyupta aşağı inene kadar bnir panalvana yükler kaçar gider. Bende yayan dönerim. İşin kötü yanı hem evde hemde işyerinde otoparka tonla para ödemek zorundayım.
-
alarm şart ben taktırdım şahsen olmayan motorun garantisi olsa ne olur olmasa ne olur
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Kullanıcıya göre yerinde sigorta şirketlerine göre değersiz olan 250 cc'ye kadar olan motosikletlere çalınma veya doğal felaketler sonucunda motor gücünüz baz alınıyor yani 4500 tl. 125cc bir hondanız varsa sigortası yalan oluyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler