Abi Yok Böyle Bişey Ya 2014 Cbr Kırmızı Hiç Bi Bayide Kalmamış :/
Reklamlar
-
Harbiden böyle bişey yok ya izmirde yaşıyorum ve bugün bayileri aradım ellerinde cbr250r kırmızı renk yok onümüzde 2 haftada sipariş veren olduğundan dolayı şuan sipariş verirseniz 1 ay sonra gelicek diyolar çıldırmamak elde değil yaa nasıl beklicem şimdi 1 ay daha :/:/ ::S:S
Reklamlar
-
600rr sarı siyah performans kitli repsol al 250 r bitti artık köyde biniyorlar XD
-
DNZORHN adlı üyeden alıntı
600rr sarı siyah performans kitli repsol al 250 r bitti artık köyde biniyorlar XD
üstad o kadar deneyim olsa zaten ne işim var 0 a para vermekle direk 18-20 ye alırım güzel bi 600rr
-
üzücü keşke önceden Sipariş verebilseydiniz :( Bundada vardır bi hayır
Türkiyedeki tüm bayileri arayıp sorabilirsiniz Eğer Diyelim mersinde varsa Otobüsle gönderebiliyorlar ama yol masrafı bindiriyorlar üzerine :(
-
düşücc motorları sürmek inanki yüksek cc lerden daha zor önüne çukur çıksa önüne kaldıracak güç yok direk kaza kaçmıyorlar felan bence en düşük kawasaki ninja 250 al o aralarındaki en iyisi
-
Bende sıraya yazıldım İstanbulda 3 hafta olacak bekliyorum Çok sıra var motor yok piyasada :/
-
DNZORHN adlı üyeden alıntı
Köymü Cbr 250 ? Bizim Burda Köylerde Mobylette'den Başka Bişiy Yok Benim Cbr Alma Şansım Olsa 1 Yıl Bile Beklerim Ama Cbr 250 R 13 Milyar Fazla Bence.
-
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
-
-
11 Temmuz 2014, 18:15
KocaReiSs adlı üyeden alıntı
Harbiden böyle bişey yok ya izmirde yaşıyorum ve bugün bayileri aradım ellerinde cbr250r kırmızı renk yok onümüzde 2 haftada sipariş veren olduğundan dolayı şuan sipariş verirseniz 1 ay sonra gelicek diyolar çıldırmamak elde değil yaa nasıl beklicem şimdi 1 ay daha :/:/ ::S:S
vardır bir hayır al pulsar bak keyfine anladığım kadarıyla yeni kullanıcısın iyi gider
-
11 Temmuz 2014, 18:27
KocaReiSs adlı üyeden alıntı
Motosikletler sipariş üzerine gelmez. Bayiiler kaç tane geleceğini ve hangi renk geleceğini bilemezler. En fazla kaparo alırlar ve geleni ayırırlar. Onun dışında Sadece İzmir'de değil İstanbul'Da da repsol dışında hiçbir renk yok. 20sine kadar gelecek diyorlar. Ben bir bayiiden ayırttım kendime. Tabii ki kırmızı değil :D
-
11 Temmuz 2014, 18:28
sahibinden 2. el cbr dolu yav. Bide çukurda ön kaldırmayı anlamadım ben kontra yapıp kaçıyoruz biz
-
11 Temmuz 2014, 18:29
Camo adlı üyeden alıntı
üzücü keşke önceden Sipariş verebilseydiniz :( Bundada vardır bi hayır
Türkiyedeki tüm bayileri arayıp sorabilirsiniz Eğer Diyelim mersinde varsa Otobüsle gönderebiliyorlar ama yol masrafı bindiriyorlar üzerine :(
Aynen ya dediğin gibi herşeyde vardır bi hayır bir ay daha beklerız..
-
11 Temmuz 2014, 18:29
ferhatkars adlı üyeden alıntı
4 silindire binince arkan otomatik kalkıyo zaten motorcu oluyosun Düşündüğün şeye bak?
-
11 Temmuz 2014, 18:31
qezgin adlı üyeden alıntı
Bende sıraya yazıldım İstanbulda 3 hafta olacak bekliyorum
Çok sıra var motor yok piyasada :/
Hiç sorma ya :(
-
11 Temmuz 2014, 18:37
Hocam iyi günler. Bugün benim motoru 1000 bakımına corlu onur honda servisine götürdüm. Bayide 2 tane kırmızı cbr250r vardı. Bi ara sor istersen
-
11 Temmuz 2014, 18:43
seerkan adlı üyeden alıntı
Hocam iyi günler. Bugün benim motoru 1000 bakımına corlu onur honda servisine götürdüm. Bayide 2 tane kırmızı cbr250r vardı. Bi ara sor istersen
şuan araştırıyorumda bana en yakın olaraktan aydın da var olmadı oradan alıcaz genede teşekkürler ilgin için
-
11 Temmuz 2014, 18:51
-
11 Temmuz 2014, 18:53
Siyah gelecek diyorlar bakalim o gelmezse kirmizi isteyecegim. Honda repsol çok göndermiş o yüzden bayilerde repsol var hep
-
11 Temmuz 2014, 19:02
mystic80 adlı üyeden alıntı
Siyah gelecek diyorlar bakalim o gelmezse kirmizi isteyecegim. Honda repsol çok göndermiş o yüzden bayilerde repsol var hep
bizim bayidede siyahla tricolor var kırmızıyla repsol yok :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)