altınelbiseli adamı çok sıkı takip eden biriyim. Onun anlattıklarına göre fazer kullanan kişiler aletin orjinal amortisörlerinin sertliğinden dolayı virajlarda çok can kaybetmiş. Hatta fazer kulüpleriyle görüşmeye gittiğinde hep biryerleri alçıda sargıda görüyormuş ve artık fazer kulübünde bile fazer'ı olan kalmamış. Her Türk Vatandaşı gibi Fazer'ı olan bu iddiaları kabul etmeyecektir fakat ben söylemiyorum Fazerımda yok. Sadece tek öneri güzel lastik, ve güzel bir amortisör alınması gerektiği. Sonrasında canavar gibi bir motor.
virajlarda stabil değil...düşük devirde keyifsiz..gücü hissetmek için bağırtman gerekiyo ki benim tarzıma uygun değil..ama normali bağırtmak tabi..yani yüksek devir...önü hafifliyor süratlenince..cbf 600 tercih edebilirdim diyorum fazer almak yerine...ama şekil 10 numara lafım yok...
Bunlar da ilginç yaklaşımlar, mesela ben de eksozdan ötürü artçının pişik oldugunu duydum. Hurafe midir bunlar beyler?
Oğuz abi döktürmüş baya Yerinde olsam eski bir motor almam ya fiyatı yükseltip daha yeni bir model bakardım yada daha düşül cc veya farklı bir motorda yüksek model. Bunlara harcayacağınız masrafın biraz üstüne koyup masraf yapmayacağınız motor bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Fiyat ortalamanız galiba 12 bin küsürler. Belki sıfır veya nerdeyse sıfır 250cc bir motor bakabilirsin yakıtı az vergisi az parça fiyatı az herşekilde cebe çok uygundur. Büyük tercih edersen eğer onu Cem abi veya Oğuz abi önerse daha iyi olur pek bilgim yok büyükler konusunda ama çoğu yıpranmış eskimiş motorlar emin olun bolca masraf çıkarakcaklar size yani verdiğiniz 12 bin ile kalmaz en azından 2-3 bin tl bakıma gider
aslında 18-19 lara çıkarsanız cb500 ler var veya yamaha mt serisi en azından bikaç bin daha verip sıfır veya nerdeyse sıfır motora binebilirsiniz.
Cem kardeş ile konustuk ama satmak namina konusmadik. Satacak olsa soylerdi sanirim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)