600RR alacaklar DİKKAT ! (İstanbul)
Reklamlar
-
Merhabalar efendim.
Ayıdan ufakça, koçtan hallice arkadaşlarım adamı darp ettikleri için size ilgili ilanı gösteremiyorum ne yazıkki. İlan yayında değil şuan.
Tertemiz, kazasız, orj kilometre olduğunu savunuyor satıcı. Arkadaşlar şehir dışından geliyorlar apar topar...
Motor kira çıkması,çin grenaj,kaza,bakımsız amma velakin parlatılıp cillop görünüm kazandırıldığını görüyoruz.(Ankaradaki beyaz RR gibi) Tartışma sonucu satıcı sezonu bitiriyor
Motorun satılmak istenen il- İstanbul/şişli
Marka/model- Honda 600RR siyah/beyaz 2008
Yazan kilometre- 26.000 civarları
Tahmini kilometre 70.000 küsür
Ayırt edici özellikler- Two brothers carbon egzoz (egzoz yan korumalıkları takılı değil) / Retro üçgen aynalar(altın sarı) / Sarı artçı basamak / carbon kaplı gösterge plastiği...
Şasede oynama- Profesyonelce tamir görmüş. Bir çok kişi ayır bile edemez...
Satıcının soyadı: Eroğlu
Numarasının sonu: 5459
RR almaya niyetli arkadaşlar dikkatli olsunlar. Daha önceki ifşa konularıma bakıp bu sektörde ne haltların döndüğü hakkında az buçuk bilgilenebilirsiniz.
Reklamlar
-
-
Teşekkürler.
-
-
OnurTr adlı üyeden alıntı
Ayi saldirisi bomba oldu. Hiç beklemediğimiz adam fitili ateşledi
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
Tamirciyi takdir etmek lazım.
Helal olsun adama.
Böyle usta zor bulunur.
Götürseler Honda bile şaşar
-
Helal olsun aslanlara, odunla dövselermiş odunun parçalarını da.. )
-
davaynan da vursalarmış..o an ellerinde yoksa komşunun davasıda olurdu. semirdöküm yazısı çıkacak ama...(çok güzel hareketler bunlar..)
-
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
davaynan da vursalarmış..o an ellerinde yoksa komşunun davasıda olurdu. semirdöküm yazısı çıkacak ama...(çok güzel hareketler bunlar..)
Yok Samet abi, çok zıpladım şu sıralar... Başıma bir iş gelecek yoksa
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)