Protestonun Vakti Hala Gelmedi Mi
Reklamlar
-
Arkadaşlar şu son günlerde artan kaza ve hırsızlık olaylarına bir şekilde tepki koymamızın zamanı gelmedi mi ? daha kaç motor çalınacak ? daha kaç motorcu ölecek? Moturu çalınana iyi kilit al demekten, ölen motorcular için Allah rahmet eylesin demekten artık usanmadınız mı?
bi pazar günü motorcu kardeşleriniz için 1 saat motor sürmek çok mu zor? trafikte 4 milyon motorcu var 100 150 tanesi toplanıp bi eylem düzenleyemeyecek miyiz ? bu kadar mı aciziz.
Yahu kararlaştıralım, koca koca insanlarız bi pazar günü emirgandan başlayıp oradan sahilden eminönü oradan da taksim meydanı yapalım Taksim de de bir basın açıklaması yaparız. Bu yapılması zor bir şey değil. Çevresi geniş olan arkadaşlar, motor delisinde, scooter.nette üyeliği olan arkadaşlar oradakilere de haber versinler. admin ve modlarda bu işe el atarsa bir şey yapabiliriz.
ARTIK KAYBEDECEK NEYİMİZ KALDI?
Reklamlar
-
edirnede olmasan muhakkak gelirdim
-
güzel gezi olur....bunun dışında sadece orada bi kortej düzenleyerek hırsızlığın önüne geçilemez...adam çalacaksa her türlü gene çalar..kaza olayındada aynı adam kasksız ekipmansız binmiş gazlıyor ben bu adama ne yapayım...ama dediğin gbi bi etkinlik olması lazım + benzin içinde bi protesto yaparsanız iyi olur.
-
2 tekere saygi adi altinda bi bulusma. Toplu surus yapilabilir. Boyle bi etkinlik olursa ben katilirim
-
Sadece İstanbul'da değil Bursa,Ankara,İzmir,Eskişehir ve benzeri büyük illerin hepsinde organize olup bu tarz bir eylem yapılmalı.Ama öncelikle amaçlar belirlenmeli.Hırsızlık,trafik kazaları,benzin fiyatları,hız limitleri gibi...Hepsi için tek eylemin etkili olacağını sanmıyorum kafa karışıklığı yaratabilir.
-
anarşik olacağız yani ben yokum
-
Bu söylediklerin yapıldı ama malesef sonuç alınamadı. 29 Ekim'de bile yüzlerce motor olmasına rağmen haberlerde çıktı mı yada kaç saniye yer verildi? (https://www.facebook.com/photo.php?v=10152157091044585)
Bu sene ocak ayında Beşiktaş'ta bir arkadaşımızı kaybettik ve yine toplandık. Yine yaklaşık 100 motor vardı diye hatırlıyorum ama sonuç ne oldu merak ediyorum?
Bu tarz toplanmalardan buradaki arkadaşların çoğunun haberi bile olmuyor.
Şu sayfaları takip ederseniz bu organizasyonlardan haberiniz olur. Birlik oluruz daha kalabalık oluruz.
https://www.facebook.com/tmplatformu
https://www.facebook.com/groups/Motkurder2007/
https://www.facebook.com/MotKurDer
https://www.facebook.com/groups/moto...ryelerdernegi/
-
Walla ben dunden hazirim.Eger bu protesto olucaksa sadece istanbul icin deyil, her yerde var bu ermeni cigerlilerden,, Onun icin turkiye geneli olmasi gerekir. Burdada site yoneticilerin buyuk yardimlari gerekir..
Soyle bir ornek vermem gerekirse ;
Sehir merkezlerinde ayni saatte birlesilir ve ayni saatte biter. Bir kac gunde tekrarlanir..
Cepten yazdim hatalar icin ozur..
-
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
hak aramak ne zamandan beri anarşizm oldu ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------
dockerengin adlı üyeden alıntı
Belki bu sefer sonuç alacağız. Maça baslamadan pes etmemek lazım.
-
09 Temmuz 2014, 17:43
bu protestoyla kime, ne mesaj vermek istediğinizi tam anlamadım.
-
09 Temmuz 2014, 17:45
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
bu protestoyla kime, ne mesaj vermek istediğinizi tam anlamadım.
Amaç biz burdayız bizi farkedin demek. Farkedilmediğimiz için çalınan motorlarımızı arayan yok, farkedilmediğimiz için üzerimize kırıyorlar, farkedilmediğimiz için ölüyoruz.
-
09 Temmuz 2014, 17:50
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
Anarşik olmak ne demek?Hak aramak ne zamandan beri anarşi?
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
-
09 Temmuz 2014, 17:55
bahsettiğiniz kültürün oluşması uzun ve zahmetli bir süreçtir.
tezcanlılığınızı ve protesto marifetiynen bu süreci pas geçme arzunuzu anlamakla birlikte toplanıp motor sürülerek yapılan bir protestonun katılımcıların gazını almaktan başka bir işe yaramayacağını düşünüyorum.
daha iyi bir fikre ihtiyaç var.
-
09 Temmuz 2014, 17:58
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
daha iyi bir fikre ihtiyaç var.
yakaladığımızı dövelim
-
09 Temmuz 2014, 18:04
Ben varım aslında 30 ağustos aklıma geliyor hem zafer bayramı hem de dikkat çekebiliriz belki. Ancak tek bir konuda yoğunlaşmak gerekiyor. Çok fazla şey olursa anlamı kalmaz milletide toplamakta güçlük olur.
-
09 Temmuz 2014, 18:08
taksim'de basın açıklaması?
hocam orada 10 kişi bir araya gelse veriyorlar gazı, suyu.
yine de yapılırsa katılırım. antrenmanlıyım zati.
-
09 Temmuz 2014, 18:33
bence 100-150 motorcu yerine...
aklı başında 10-15 motorcu toplansa daha iyi olur...
150 kişinin arasına 3-5 manyak mutlaka katılacak ve lastik yakacak, teker yapacak, manyak manyak hareketler yapacak... sonra kurunun yanında yaş da yanacak... kalabalığı idare etmek zordur...
-
09 Temmuz 2014, 18:36
tigermbz adlı üyeden alıntı
yakaladığımızı dövelim
ha şöyle
-
09 Temmuz 2014, 18:57
ferhatkars adlı üyeden alıntı
bence 100-150 motorcu yerine...
aklı başında 10-15 motorcu toplansa daha iyi olur...
150 kişinin arasına 3-5 manyak mutlaka katılacak ve lastik yakacak, teker yapacak, manyak manyak hareketler yapacak... sonra kurunun yanında yaş da yanacak... kalabalığı idare etmek zordur...
durduk yere aragazlar egzoz patlamalar cabası
-
09 Temmuz 2014, 19:59
shooter1 adlı üyeden alıntı
durduk yere aragazlar egzoz patlamalar cabası
Ole sacma seyler yapmicaz tabiki efendi efendi cikicaz efendi efendide donucez.
Biz once ne istedigimizi bilelim,, yoksa lastik yakmaylan olmaz bole seyler. Tekrarlim,, Hava atmak icin cikmiyoruz,, istedigimizi almak icin savasiyoruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:46 ----------
Bu arada 2 virgüller tik yapti bende acikinca bole oluyo
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)