Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

sınavı geçtim

REKLAM ALANI
    natila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 + HD sporster xl 1200 custom cb
    arkadaşlar cumartesi A2 ehliyet için sürüş sınavını geçtim şimdi dersaneden sertifika hazırlanmasını bekliyorum, ancak emniyette ehliyetlerde sıkıntı varmış acaba yeni A2 ehliyetim gelene kadar emniyetten bize ehliyet yerine geçen bir belge veriyorlarmı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dmRhn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Megelli 250R - Satıldı
    Alıntı natila adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar cumartesi A2 ehliyet için sürüş sınavını geçtim şimdi dersaneden sertifika hazırlanmasını bekliyorum, ancak emniyette ehliyetlerde sıkıntı varmış acaba yeni A2 ehliyetim gelene kadar emniyetten bize ehliyet yerine geçen bir belge veriyorlarmı
    Veriliyor fakat A2 için geçerli oluyor mu onu bilemiyorum. Zaten önemli olan emniyete girebilmek Eğer randevu alabiliyorsan ne mutlu sana
    şŞtt.. Ses Kes, Ses Dinle 1 Tam Gaz 1 Ara Gaz..
    Hayal kuruyorsan, ulaşmak için çaba sarf et.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    başarılarının devamını dileriz..insanlık için gerçekten çok mutlu edici bir adım...

Motosikleti
    Megelli 250R - Satıldı
    Şükür aldım randevumu Uzun uzun uğraşlar sonucu erişebildiğime seviniyorum gerçekten bu randevuya. Benim acelem yok, ramazan süresi boyunca motosiklet kullanmayı düşünmüyorum o yüzden önümüzde ki 2 - 3 hafta içerisinde teslim almak bana yeterli olacaktır.
    Bende B vardı zaten ehliyet yükseltme ekleme yaptıracağım için kendi ehliyetimi de içeri vericem herhalde onun yerine bir evrak vs. vereceklerdir ki araba kullanıyorum sürekli.

natila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 + HD sporster xl 1200 custom cb
    bu zihniyette böyle aklı sıra alaycı yazılarla kapasitesini zorlayan insanlar yüzünden motorsiklet kullanıcıları yanlış anlaşılıyor insanlar hepimizi bu mahlukatla kıyaslıyorlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------

Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    başarılarının devamını dileriz..insanlık için gerçekten çok mutlu edici bir adım...
    bu zihniyette böyle aklı sıra alaycı yazılarla kapasitesini zorlayan insanlar yüzünden motorsiklet kullanıcıları yanlış anlaşılıyor insanlar hepimizi bu mahlukatla kıyaslıyorlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:22 ----------

üzerine alınmayacağı için 2 defa yazdım belki anlayabilir böyle
    ccc67 bunu beğendi.

Motosikleti
    Megelli 250R - Satıldı
    Alıntı natila adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek evrakları ve ehliyetimi verdim, önümüzde ki hafta bugün 15:00 'da gel ehliyetini al dediler ve gönderdiler. Derken iki üç adım attım tam gidecekken aklıma geldi ve dönüp memura " Ben araç kullanıyorum aktif bir şekilde, ehliyeti de aldınız herhangi bir evrak vermeyecekmisiniz bana? Nasıl araba kullanacağım ben ? " sordum. Sizce verdiği cevap mantıklı mı " Ne yazık ki 1 hafta boyunca araba kullanmayacaksın, ehliyet yerine geçebilecek herhangi bir evrak veremiyoruz. Böyle bir evrağımız yok, eğer kullanacaksanız bile dikkat edin. Çevirmede memura ehliyet ibraz etmemenin cezası 140TL ( rakam 100 küsür ama yanlış hatırlamıyorsam 140 dı emin değilim ) 'dir. " hadi bakalım buradan yakın ki günlük hiç yoksa çevre yolunda 100 km deviriyorum, " hadi ya bir çevirmeye girsem ? " diye sordum memura aldığım cevap ise " Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğüne ehliyet yükseltme / ekleme için verdiğini söylersin " dedi ama memur bunu ne kadar yer çeviren onu bilmiyorum artık

Motosikleti
    HONDA CBR250R
    Alıntı dmRhn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek evrakları ve ehliyetimi verdim, önümüzde ki hafta bugün 15:00 'da gel ehliyetini al dediler ve gönderdiler. Derken iki üç adım attım tam gidecekken aklıma geldi ve dönüp memura " Ben araç kullanıyorum aktif bir şekilde, ehliyeti de aldınız herhangi bir evrak vermeyecekmisiniz bana? Nasıl araba kullanacağım ben ? " sordum. Sizce verdiği cevap mantıklı mı " Ne yazık ki 1 hafta boyunca araba kullanmayacaksın, ehliyet yerine geçebilecek herhangi bir evrak veremiyoruz. Böyle bir evrağımız yok, eğer kullanacaksanız bile dikkat edin. Çevirmede memura ehliyet ibraz etmemenin cezası 140TL ( rakam 100 küsür ama yanlış hatırlamıyorsam 140 dı emin değilim ) 'dir. " hadi bakalım buradan yakın ki günlük hiç yoksa çevre yolunda 100 km deviriyorum, " hadi ya bir çevirmeye girsem ? " diye sordum memura aldığım cevap ise " Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğüne ehliyet yükseltme / ekleme için verdiğini söylersin " dedi ama memur bunu ne kadar yer çeviren onu bilmiyorum artık
    Ben yaklaşık 2 ay önce senin gibi Avcılar İ.E.M'ne gidip evraklarımı teslim ettim ve B ehliyeti yerine geçecek bir kağıt verdiler. Görevli bayan polis memuru bu kağıdı hazırladı. Kağıtta ehliyet bilgileri yazıyordu ve memur kağıdın altına Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğüne ehliyet yükseltme / ekleme işlemi için verilmiştir yazdı ve imzalayıp mühürledi.
    Memurdan memura bile bu kadar fark olur mu diye memleketin durumunu kara kara düşünmye başladım.

Motosikleti
    Megelli 250R - Satıldı
    Alıntı depicci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben yaklaşık 2 ay önce senin gibi Avcılar İ.E.M'ne gidip evraklarımı teslim ettim ve B ehliyeti yerine geçecek bir kağıt verdiler. Görevli bayan polis memuru bu kağıdı hazırladı. Kağıtta ehliyet bilgileri yazıyordu ve memur kağıdın altına Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğüne ehliyet yükseltme / ekleme işlemi için verilmiştir yazdı ve imzalayıp mühürledi.
    Memurdan memura bile bu kadar fark olur mu diye memleketin durumunu kara kara düşünmye başladım.
    Ciddimisin, eğer böyle birşey mümkün ise neden yapmadılar ki bunu?
    Şimdi ceza yiyecek olsak haybeye yemiş oluyoruz biz bu cezayı öyle mi ?

Motosikleti
    HONDA CBR250R
    Alıntı dmRhn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ciddimisin, eğer böyle birşey mümkün ise neden yapmadılar ki bunu?
    Şimdi ceza yiyecek olsak haybeye yemiş oluyoruz biz bu cezayı öyle mi ?
    Ciddiyim kardeşim, neden yapmadıkları ise belli sorumsuzluk, vurdumduymazlık..
    İnşallah öyle bir durum oluşmaz
    En kötü ihtimalle görevlilerin sana dediği şekilde paçayı kurtarmaya çalışırsın, durumu anlatırsın.
    dmRhn bunu beğendi.

mystic80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD Sportster 883 2004
    Aynı olayı benimde babam yaşamıştı 2-3 yıl önce geçiçi ehliyet belgesi adında bir kağır vermişlerdi. Bir çevirmede memur kabul etmek istememişti ufak tartışma sonucu kabul edip yollamıştı.

kngsze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apache *11
    Alıntı mystic80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynı olayı benimde babam yaşamıştı 2-3 yıl önce geçiçi ehliyet belgesi adında bir kağır vermişlerdi. Bir çevirmede memur kabul etmek istememişti ufak tartışma sonucu kabul edip yollamıştı.
    Motosikleti bölümüne harem mi kurdun la gıro
    Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin

Motosikleti
    HD Sportster 883 2004
    Alıntı kngsze adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosikleti bölümüne harem mi kurdun la gıro
    sus ezik konuyu saptırma :D Hem benim hem babam için bu hesap :D
    kngsze bunu beğendi.

Motosikleti
    Megelli 250R - Satıldı
    Alıntı depicci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ciddiyim kardeşim, neden yapmadıkları ise belli sorumsuzluk, vurdumduymazlık..
    İnşallah öyle bir durum oluşmaz
    En kötü ihtimalle görevlilerin sana dediği şekilde paçayı kurtarmaya çalışırsın, durumu anlatırsın.
    Artık öyle yapacağız, yapacak başka şansımız yok yada şanslıysak hiç denk gelmeden polis amcalara 1 haftayı atlattıktan sonra rahat rahat kullanacağız arabayı ve artık motosikleti de
    Daha önce motosikleti evraklarla kullanıyordum ehliyete işletmemiştim, polis kabul eder diye sonra forumda okuduklarımı görünce yani evrakları polis kesinlikle kabul etmiyor yapıştırıyor 1460TL cezayı diye hemen koştura koştura hazır ramazanda motosiklette kullanmıyorum diye ehliyete işletmeye götürdüm ama bu sefer evdeki bulgurdan da olduk

Motosikleti
    Apache *11
    sus ezik konuyu saptırma :D Hem benim hem babam için bu hesap :D
    Anaaa bana ezik diyene bak

Arkidaşlar 'mystic80' nickli arkadaşın motosikleti bölümünde 3 adet motor yazar ama kendisi forever otobüs

Garibim gelsin motorun ondan sonra yaz oraya
    Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin

Motosikleti
    HD Sportster 883 2004
    sen niye benimle uğraşıp konuyu saptırıyosun gayet ybr ile geziyorum şimdilik ama cbr da 10 güne geliyo yani
    kngsze bunu beğendi.

Motosikleti
    Apache *11
    sen niye benimle uğraşıp konuyu saptırıyosun gayet ybr ile geziyorum şimdilik ama cbr da 10 güne geliyo yani
    EVET ARKADAŞLAR GÖRÜYORSUNUZ ARKADAŞ EHLİYETSİZ MOTOSİKLET KULLANIYOR !!!

Ne olacak bu gençlerin sono

Taşlayınnnn

Motosikleti
    HD Sportster 883 2004
    Seni şikayet edicem konuyu tamamen dağıttın Aldım ben ehliyetimi canım senin gibi dayanamayıp ehliyete yazılmadan alıp tur atanlardan değilim benim bilinçli biri olduğumu bilenler iyi biliyor Yeter burayı daha fazla dağıtma varsa problemin facebooktan yaz bana

Motosikleti
    Apache *11
    Seni şikayet edicem konuyu tamamen dağıttın Aldım ben ehliyetimi canım senin gibi dayanamayıp ehliyete yazılmadan alıp tur atanlardan değilim benim bilinçli biri olduğumu bilenler iyi biliyor Yeter burayı daha fazla dağıtma varsa problemin facebooktan yaz bana
    Gene trollcu olcaz ama bence zaten dağıtılması gereken bir konu

Hacım kusura bakma ama burası kişisel blogun değil :D 4 mesaj yazıp bunun 3.ünde konu açmayı pek hoş karşılamıyorum.Ehliyetin hayırlı uğurlu olsun ama bunu bizimle paylaşmana pek de gerek yok.

Ha bir abi var 2 seferdir sınavı geçemiyor bir sürü eğitim almasına rağmen, o konuyu açsa eyvallah belki kurban falan keser bizde nasipleniriz ne bileyim
    -----
    Ayrıca ne alaka olm ben tur falan atmadım bildiğin 1.500km kullandım nütfen

Hatta 3 kere çevirmeye yakalandım,ek tavsiye polislere ağlayıp ağğğbeee öğrenciyim yapma etme diyince tav oluyorlar

Neyse uzun lafın kısası,asıl amaç mistik80 mi maysestik80 mi her neyse o arkadaşın 'bilinçli kullanıcıyım'diyip apaçilikte bayrak taşıyan olduğunu belirtmek ayrıca konu sahibine tepki göstermek istedim.

Ara sıra trolleyip saçlamak gerek hayat aşırı ciddiye alımayacak kadar kısa

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    Alıntı kngsze adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gene trollcu olcaz ama bence zaten dağıtılması gereken bir konu

Hacım kusura bakma ama burası kişisel blogun değil :D 4 mesaj yazıp bunun 3.ünde konu açmayı pek hoş karşılamıyorum.Ehliyetin hayırlı uğurlu olsun ama bunu bizimle paylaşmana pek de gerek yok.

Ha bir abi var 2 seferdir sınavı geçemiyor bir sürü eğitim almasına rağmen, o konuyu açsa eyvallah belki kurban falan keser bizde nasipleniriz ne bileyim
    -----
    :
    O abi benim sanırım 4 ay ugraştım şansızlıklarla ve saçmalıklarla 3. seferde geçtim. Gis parkta 3 eğitim tamamladım daha ehliyetım yok dosya çıksın almış olucam
    kngsze bunu beğendi.

Motosikleti
    Apache *11
    Alıntı YouSuffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O abi benim sanırım 4 ay ugraştım şansızlıklarla ve saçmalıklarla 3. seferde geçtim. Gis parkta 3 eğitim tamamladım daha ehliyetım yok dosya çıksın almış olucam
    ahada ta kendisi Harbi bahtsızbedevelikte beni geçtin

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)