çifdt disk sağlam walla ısınmaz yüksek süratde
Çılgınsınız siz .
Çok tatlı birşey olmuş
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
harbiden çok hoş ya satıyo musunuz bunları?
Abi sen uçak bile yaparsın tutku budur işte gerçekten mükemmel olmuş bu arada motoru nedir????
abi çift makinalar, el yapımı bücürük raceler, siz baya işi aşmışsınız.. siizi tebrik ediyorum...
türkiyenin neresindensiniz merak ettim, eğer yaşadığım şehirdenseniz hemen ilk fırsatta ziyaretinize gelicem... sayğılar
nevşehir ürgüp arkadaşım herzaman bekleriz hepsinin videosunuda koyacagım
he ya üstad memleket neresi..
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
Gerçekten elinize sağlık,çok güzel olmuş...Umarım elinize imkan geçerde seri üretime geçersiniz,büyük motorlar yaparsınız...Tebrikler tekrar tekrar
Dotum Jawa bu motor derken hayretler icinde kaldim. Sizdeki yaraticilik gercekten super ve tebrik ediyorum. Walla isim dusse oralar motorumu size teslim edecem artik nasil geri alirim kim bilir. Ama cok ii calismalar.Devamini bekliyoruz.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
tek tekere kolay kalıkıyor bi tanede ben isterim bu arada 50 cc benmki 3 bg bu nasıl 1 bg anlamadım
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Evet baya güzel olmuş şirin şirin gezin işte süper bişi...
konunun silinmemesi için mesaj yazıyorum.
polisler bunada ehliyet soruyomu ben 50 cc scooter sürerken soruyordu ama ...
Ön Gidonun benim mondialinkinden sağlam olduğu kesin
İyi kötü kazanırım para ama kaltptir asıl kumabara bi sevgilim yoksa kollarımda napiim Mondiali altımda :P
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)