vaw bea benim totorda bile çift disk yok
vaw bea benim totorda bile çift disk yok
çok güzel ilğinç bi çalışmada açıkçası kafama başka bişey takıldı:
bu kadar orjinal bi çalışma Nevşehir Ürgüp'te ve sanayi koşullarında yapılıyor, bir motosiklet forumunda fotoğraflı olarak paylaşılıyor,iki üç mesaj sonra unutulup kalıyor ve aylar sonra bi arkadaşımızın konu silinmesin diye yazdığı bir mesaj sayesinde tekrar canlanıyor.
bu kadar ilginç olduğunu ve üzerinde sayfalarca tartışılacağını düşündüğüm (kullanılan motor, şasinin üretimi, adapte edilen frenler, aktarma vs....) böyle bir konunun neden önemsenmediğini anlayamadım...ne yalan söyliyeyim...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Tebrikler ve ellerinize sağlık..her ne kadar küçük'te olsa, büyük bir eser vesselam
Selamlar,
Özer
işte gerçek sanatçı zenaat falan deyil harbi sanat tebrikler..
vibrasyon varmı bunda
emeğinize saygı duyuyorum..gerçekten zor ve güzel bir çalışma..tebrikler
eline sağlık kardeş çok güzel olmuş her ne kadar dikkatsizde olsa milletimiz canı istediği zaman yaratıcı ve bi o kadarda mükemmel şeyleri yapıyorlar devamını bekleriz başarılar yani önemsenmeyecek bi başarı değil türkiyedeki minibike yapımcısına selamlar adres verde bir reklam yapalım tabi satıyosan
hayırlı olsun eline saglık...
kullanılan malzeme ne..
kalıplamı cıkardın yoksa aliminyuma şekilmi verdin bi anlatsana..
virajlarda ayak parmak ucunumu yere deyiyorsun..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Çeyrek porsiyon motosiklet... ama emeğinin ölçüsü yok işte. Biraz el, biraz yürek yapımı daha çok. Eline de, yüreğine de sağlık o zaman.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)