Sizler İçin Video Hazırladım Bir Bakın Lütfen =)
Reklamlar
-
Herkese merhabalar. Bir motosiklet simulatörünü paylaşmak istiyorum sizlerle. ps3 ps4 ve pc lerde oynanabilen MOTOGP14. playstation'da oynamanız tavsiyem nekadar gaz açarsanız okadar gaz alıyor aynı şekilde fren'de aynı motosiklette nasılsa öyle. Mesela bir viraja girdiniz, tapagaz gidemiyorsunuz gaz verince arkası kayıyor ve konsol titremeye başlıyor. Gaz vermeye devam ederseniz yere yapışıyorsunuz. Frende aynı şekilde virajda ön frene çat diye basarsanız yere yapışıyorsunuz. 1000cc motorlar ile kalkarkende hafif hafif gaz veriyoruz birden açınca motor sapıtıyor. Kısacası gerçekte nasılsa, bu oyunda aynı öyle. Oyunun içerisinde kısa kısa bilgiler çıkıyor zaten tıpkı gerçek hayattaki gibi buda böyledir falan diye. Oyun bize virajda gazı nasıl kullanacağımızı çok iyi öğretiyor.
Oyuna önce 250 sonra 600 sonra 1000 lik diye başlayabiliyorsunuz. Benim 20 arkadaşımda direk 1000likle sürmeyi denedi 1 tur bile atamadılar. İnanmayanınız varsa oyunu alıp oynayabilirsiniz. Gerçekte motor sürmek daha kolay diyenler var. Pist üzerinde gidemeyen var. Ben 1 senedir oynuyorum ve gerçekten 250lik ile başladım oyuna. Oyunda pist üzerindeki oklar nerede gaz açıp nerede frenleme yapacağımızı söylüyor, benim düşüncem gerçekte motor sürerkende bakışlarıda çok ama çok iyi etkilediği.
Oyunu manuel vites ve bütün çekiş kontrol sistemleri kapalı birde pro modda, yani oyun hiçbir şekilde hiçbirşeyi düzeltmiyor, bu şekilde oynuyorum. 1 senede anca bukadar oynayabiliyorum, oyunda 1 yerde düştüm ve geri alıp tekrar devam ettim, kamufle etmeye çalıştım yakalayan çıkacaktır =) İzlediğiniz için teşekkürler şimdiden.
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Oyun bile 250 cc ile başlatıyormuş , bizim millet hala 600'lük le başlamaya heves etsin .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)