Motorunuzu Çalmak çok zorlaşacak.
Reklamlar
-
Ben motorumu akşam dükkana koyuyorum kısa süreli parklardada kalın motor zinciriyle bağlayıp direksiyonu kitliyorum.
Size tavsiyem motoru koyacak yeriniz yoksa motoru akşam koyduğunuz yerde gemi zinciriyle bağlayın hıdavatçılarda var kesmek gerçekten zor. Bide disk kilidi koydunuzmu gerçekten caydırıcı olabilir.
Reklamlar
-
Disk kilidi icin otuz saniye ver bana
-
-
ahmet0021 adlı üyeden alıntı
Kardeş sen hırsızmısın ?
Yok artık :D Abi nası bu sonucu çıkardın o cümleden. Seni paragraf soruları çözmeye davet ediyorum
-
Kardeş sen hırsızmısın ?
ifşa memurudur
-
1 cm lik paslanmaz çelim zincir testere yada makasla kesilemez sipral taşı gerekli ama hızsız zinciri değilde kilidi per ediyor onuda dikkate almak lazım
-
gemici zinciri değil isterse uçakcı zinciri olsun, o zincirlerin materyaliyle alakalı. Eğer demirse demir kesme makinası ile kalınlığına göre en fazla 1 dakikada kesilir. Hırsızlar caydırmak için granitten zincirler var fakat 500 tl en az gözden çıkartmak gerekiyor. Fakat o parayı vermek zincirin kesilmesini engellemiyor sadece süresini uzatıyor. Abusun en kaliteli zincirini kesmesi galiba 10 dakika falan sürüyormuş. Hiçbir hırsızın 10 dakika bir motor başında bekleyeceğini sanmıyorum bence gayet caydırıcı.
-
Arkadaşlar bende masterlock sarı(turuncu) renk disk kilidi vardı, anahtarı kaybettik ve levye girecek boşlık yok açamadık , en son spirel ile okadar zor kesiliyorku , spirel elektrikli kesici ile 2 tane spirel başlığı yedik kesene kadar göbeğimiz çatladı , dier markalar nasıldır bilemiyorum ama
-
Ben mutlaka motosiklet alarmını tavsiye ederim, şimdi akıden falan laf edecekler, motor çalınınca aküde hikaye oluyor zaten. Tabi sadece alarm yetmez, alarmlı disk kilidi ve zincirle bağlamakta gerekir, biz elimizden geleni yapalımda aklımız kalmasın, ama en önemlisi garaj.
-
08 Temmuz 2014, 23:36
Kardeş sen hırsızmısın ?
Evet, buyrun ?
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
08 Temmuz 2014, 23:40
Arkadaş çok fena çalıyor, geçenlerde benim motoru kapalı garajdan 30 saniyede götürdü. Ben konu açmıştım kapalı garaja koyun motorları çalamazlar diye, bana 30 saniye ver dedi verdim motorum gitti.
-
08 Temmuz 2014, 23:43
Masterlockun en pahalı en kalın modeli vardı. Onun bile anahtar yuvasını sökmüşler. Pahalı diye hiç güvenmeyin bence.Hırsıza kilit mi dayanır?
-
08 Temmuz 2014, 23:43
bunun için konu açmaya ne gerek vardıki... bunları zaten herkes yapıyor ve ilgili başlıklar da fazlasıyla var...
-
08 Temmuz 2014, 23:55
alper_becker adlı üyeden alıntı
Arkadaş çok fena çalıyor, geçenlerde benim motoru kapalı garajdan 30 saniyede götürdü. Ben konu açmıştım kapalı garaja koyun motorları çalamazlar diye, bana 30 saniye ver dedi verdim motorum gitti.
Uyarmıştim ama seni
Ferhat, buldun mu en son yolladiğini ?
-
08 Temmuz 2014, 23:58
tr_select adlı üyeden alıntı
Uyarmıştim ama seni
Ferhat, buldun mu en son yolladiğini ?
yok hacı gelmemiş...
dün başka arayışlar içindeydim...
1 saat sonra yola çıkıyorum... 2 saat sonra evdeyim
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
-
09 Temmuz 2014, 00:12
ferhatkars adlı üyeden alıntı
yok hacı gelmemiş...
dün başka arayışlar içindeydim...
1 saat sonra yola çıkıyorum... 2 saat sonra evdeyim
Geber
-
09 Temmuz 2014, 00:36
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
-
09 Temmuz 2014, 00:50
Boyle giderse bu is yaptiricaz kaskoyu anahtari ustunde birakip cikicaz eve hangi salak calar o motoru acaba bide oyle deneyelim
-
09 Temmuz 2014, 00:53
-
09 Temmuz 2014, 04:10
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)