Ülkemizde bu stickerlardan satan bir yer varmı.
Ülkemizde bu stickerlardan satan bir yer varmı.
dostum dikkat et kamerada net gözüküyor ve bizim ülkemizde videodan alıp görüntüyü yazıyorlar cezayı
aslında bir şekilde irda ledlerden koyabilsek kesin etkili olur da işte nasıl yapılacak
dostum bizim radarlar flaş atarak çekmiyor fotoğrafları. kayıtlı görüntüden alıyorlar.
rahmetli bir abimizde jawa 350ts vardı motoru yıkardı bir tek plakayı yıkamazdı yağ içindeydi demek ki bir bildiği varmış
bunu tek faydası, mobesalardan kurtulabilirsiniz.
kamera kayıdı olan uygulamalarda çalışmaz.
Radar dan cezayı memur direk görüntüden bakarak yazar. Gece görüş kameralı olduğu için değişmez bu. Şimdi size akıl vermek vardı ama yasal değil
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
Anadolu çocuğu bunu yemez Zaten okunabiliyor.
Ben Rusya da yaşarken kullanıyordum hiç radar cezası yemedim yapıştırdıktan sonra ama bir kere yakalandım polise ehliyetimi alıyorlardı, ikna ettim )) çok etkili ve kullanışlı tabi buradaki radarlar nasıldır bilemiyorum
En etkili yöntem bu.Ama yakalanırsanız ceza üstüne ceza yersiniz.Hatta plakanın öbür tarafına kıl olduğunuz birinin plakasını koyup bir taşla iki kuş vurabilirsiniz.
bazı kırmızı ışık kameraları geceleri flaşla çalışıyor. orada işe yarayabilir ama kırmızıda geçenin ta ........ o da ayrı tabi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)