Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Man Cave (Erkeklerin kutsal yeri)

Motovento
    REKLAM ALANI
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Herkese selamalr;

özellikle evli erkeklerin gün geçtikçe ihtiyacını daha çok hissettiği bu yapı, özellikle amerika başta olmak üzere bir çok ülkede çok popüler...zenginliği pik yapmış adamların villalarının yanına ya da garajlarına tasarladıkları kadınların girmesi yasak olan küçük dünyaları...halıya basmanın sakıncalı olduğu, banyo zemini ıslatmanın azar işitme sebebi olduğu, evde tamirat yapmaya çalışmanın kriz sebebi sayıldığı ortamlardan uzaklaşıp kendinle kalabildiğin bi mekan...

bir çok hobiye göre farklılaşmış şekilde düzenlenebildiği için burada sadece motorsiklete özel olanları paylaşmak daha iyi...

ben kendim için öncelik motoru korumak olsa da orda vakit geçirmek çok keyifli oluyor...size ait man cave fotoları atarsanız düşünenler için fikir kaynağı ve gaza getirici olabilir...

bir başka sitede bir çok örneği için vakit geçirmek açısından incelemesi çok keyifli

http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=212142&page=399

benim mütavazi garajım

zenon, dockerengin, ilkervirlan ve 11 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    orhanerdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX650F
    Madem öyle bende bir çekim yapıyım ufak tefek birşeyler topladık garajda işimizi görüyoruz :D
    erro bunu beğendi.

Machair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800X 2018
    Hımm, şöyle baktım ve düşündüm. Köydeki odam, köydeki kiler, apartmanın kileri, arka balkonu kapatıp yaptığım ardiye, kendi odam (eşimin ve benim ayrı çalışma odamız var çocuk olmayınca), apartman garajı. Bundan 5 tane daha olursa bana yeter

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:10 ----------

1 motor, 3 bisiklet, scuba malzemeleri, serbest dalış malzemeleri, balık (olta) malzemeleri, 3 havalı tüfek 2 havalı tabanca ve aksesuarları, 1 oda dolusu takım taklavat (eve torna ve freze almayı düşünüyorum), teknik resim malzemeleri (masa falan), maket yapım malzemeleri. Karım beni çoook seviyor olmalı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:13 ----------

Ha akvaryumu unutmuşum. 13 akvaryumdan geriye 1 tane kaldı. Birazda malzemesi işte :(
    Uykusuzcorap ve fusuy364 bunu beğendiler.
    CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Machair adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hımm, şöyle baktım ve düşündüm. Köydeki odam, köydeki kiler, apartmanın kileri, arka balkonu kapatıp yaptığım ardiye, kendi odam (eşimin ve benim ayrı çalışma odamız var çocuk olmayınca), apartman garajı. Bundan 5 tane daha olursa bana yeter

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:10 ----------

1 motor, 3 bisiklet, scuba malzemeleri, serbest dalış malzemeleri, balık (olta) malzemeleri, 3 havalı tüfek 2 havalı tabanca ve aksesuarları, 1 oda dolusu takım taklavat (eve torna ve freze almayı düşünüyorum), teknik resim malzemeleri (masa falan), maket yapım malzemeleri. Karım beni çoook seviyor olmalı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:13 ----------

Ha akvaryumu unutmuşum. 13 akvaryumdan geriye 1 tane kaldı. Birazda malzemesi işte :(
    senin ayrı eve çıkman gerekiyor
    Maslak ve dockerengin bunu beğendiler.

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    harika olmuş eline sağlık
    girişi nasıl kapatıyorsun bu arada?

ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    ben tek başıma yaşıyorum...
    3+1 evim var...müstakil...
    çok fazla ahım şahım eşyam yok...
    odanın birisinde sırf motor malzemelerim var... gerçi diğer odalarda da ufak tefek malzemelerim var da neyse
    tek kötü yanı motoru evin içine koyamıyorum... kapılar çok dar... motor da çapır olunca aynalar felan her giriş çıkışta gevşeyecek...
    önceki evimin kapısı büyüktü... büyük salona koyardım motoru, tamiri felan hep orda yapardım...
    buda eski ev.

buda yeni ev..
    stormare bunu beğendi.

Biraz daha detaylı paylaşır mısınız hocam??

Kaça maloldu,nasıl kapatıyorsunuz..vs.

kngsze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apache *11
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese selamalr;

özellikle evli erkeklerin gün geçtikçe ihtiyacını daha çok hissettiği bu yapı, özellikle amerika başta olmak üzere bir çok ülkede çok popüler...zenginliği pik yapmış adamların villalarının yanına ya da garajlarına tasarladıkları kadınların girmesi yasak olan küçük dünyaları...halıya basmanın sakıncalı olduğu, banyo zemini ıslatmanın azar işitme sebebi olduğu, evde tamirat yapmaya çalışmanın kriz sebebi sayıldığı ortamlardan uzaklaşıp kendinle kalabildiğin bi mekan...

bir çok hobiye göre farklılaşmış şekilde düzenlenebildiği için burada sadece motorsiklete özel olanları paylaşmak daha iyi...

ben kendim için öncelik motoru korumak olsa da orda vakit geçirmek çok keyifli oluyor...size ait man cave fotoları atarsanız düşünenler için fikir kaynağı ve gaza getirici olabilir...

bir başka sitede bir çok örneği için vakit geçirmek açısından incelemesi çok keyifli

http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=212142&page=399

benim mütavazi garajım

http://img820.imageshack.us/img820/3546/g6xg.jpg
    Hocam selam.

Garajınızın yapımıyla alakalı bir konu veya mesaj mevcut mu ?

Evinizin dibinde mi ?

Kaldırım da mı ?

Güvenlik önleminizi ney ?

Dış kaplama gördüğüm kadarıyla çatıcıların kullandığı şeye benziyor ama
    Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı kngsze adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam selam.

Garajınızın yapımıyla alakalı bir konu veya mesaj mevcut mu ?

Evinizin dibinde mi ?

Kaldırım da mı ?

Güvenlik önleminizi ney ?

Dış kaplama gördüğüm kadarıyla çatıcıların kullandığı şeye benziyor ama

http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...ji-yapimi.html

evin dibinde otoparkın içinde...güvenlik önemli olarak iki tane asma kilit var kapıda..içerde de motoru iyi kilitli bir halat,kaliteli şifreli kilit, ek olarak disk kilidi var...
    kngsze bunu beğendi.

kngsze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apache *11
    Teşekkür ediyorum.Akşama detaylıca inceliyeceğim.Bu hafta sonu böyle bir şey yapmayı düşünüyorum...
    Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    mane cave için küçük garaj için büyük kalmış (bu söz tanıdık geliyor heyse )men cave bence devasa alet çantaları .lift ler hertürlü alet edevat olacak ,2 araç sığacak falan

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Bir de TR den paylaşım görsek... Hep mi ecnebiler yapacak.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    yunus'un eski ev tam öyle biyerdi la
    erro bunu beğendi.

Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Machair adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Herkesin Şengül Hoca gibi güleryüzlü bir eşi olmuyor maalesef.

Yaz tatili için kullanılmayan müstakil bir evin bahçesine mtooru bırakayım dedim de ne anam ne nenem vermedi evin anahtarını.

Hocam verdiğin linkte harika mağaralar var

Adamlar gerçekten işini biliyor.

Herifin 10 tane motoru var, birisi resmen servis kurmuş

Takdir ediyorum gavurları, burda hayatta böyle bişey bulamazsın

Levent. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 R
    Bende evin bir odasını kendim için atölye yaptım, ben havalı silahlarla uğraşıyorum modifiye bakım vb işlemleri burada yapıyorum, çok güzel ve keyifli zaman geçirmemi sağlıyor, bazen hiç bir şey yapmadan gider otururum, elime bir pense tornavida alır bir şeylere sararım. Yapı marketlere gittikçe imkanlar ölçüsüde alet edevat almaya çalışıyorum ilerleyen zamanda öncelikle bir torna koyabilirsem çok güzel olacak. Buyrun resimler bu arada oda bu aralar çok derli toplu genelde yerlerde talaş delrin artığı ve alüminyum tozu dolu olur.
    Motorsiklette yeni olduğum için alakalı bir şey yok, gaz yağı ve zincir spreyi dışında; motora telefon tutucu yapmıştım bir tek, navigasyon gibi kullanabilmek için,

erro, Machair ve zenon bunu beğendiler.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    "bunların hepsi kuran'da var" tadında bir mesaj gibi anlaşılmasın da bu hazreti peygamberin 1500 sene önce yaptığı şey harbiden

bkz:hira mağarası
    jackonbir, zenon, Ahmanamra ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Levent. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende evin bir odasını kendim için atölye yaptım, ben havalı silahlarla uğraşıyorum modifiye bakım vb işlemleri burada yapıyorum, çok güzel ve keyifli zaman geçirmemi sağlıyor, bazen hiç bir şey yapmadan gider otururum, elime bir pense tornavida alır bir şeylere sararım. Yapı marketlere gittikçe imkanlar ölçüsüde alet edevat almaya çalışıyorum ilerleyen zamanda öncelikle bir torna koyabilirsem çok güzel olacak. Buyrun resimler bu arada oda bu aralar çok derli toplu genelde yerlerde talaş delrin artığı ve alüminyum tozu dolu olur.
    Motorsiklette yeni olduğum için alakalı bir şey yok, gaz yağı ve zincir spreyi dışında; motora telefon tutucu yapmıştım bir tek, navigasyon gibi kullanabilmek için,
    https://farm6.staticflickr.com/5552/...871da820_z.jpghttps://farm4.staticflickr.com/3859/...9f513e3e_z.jpg
    https://farm6.staticflickr.com/5577/...fa0bb8c0_z.jpghttps://farm4.staticflickr.com/3841/...b941671d_z.jpg
    https://farm6.staticflickr.com/5566/...b9b50458_z.jpg
    ev içinde bunu oluşturmak gerçekten hem şans hem şansızlık...dışardan gelecek çocuk hatun ana baba istekleri açısından

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:29 ----------

Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "bunların hepsi kuran'da var" tadında bir mesaj gibi anlaşılmasın da bu hazreti peygamberin 1500 sene önce yaptığı şey harbiden

bkz:hira mağarası
    hakket güzel bakış açısı
    Ahmanamra bunu beğendi.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)