Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Hangisi Tercih Edilmeli ?

Katılımcı sayısı
14. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Hyosung GT250R

1 7.14%
  • Kawasaki Ninja 250R

3 21.43%
  • Honda CBR250R

10 71.43%

İlk Kez Başlatanlara Önerileriniz Ne Olabilir ?

REKLAM ALANI
    KocaReiSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR250R Red 2014 :)

Başlıkta Hata Olmuş Affola ( Başlayanlara )

Öncelikle Herkese Selamun Aleykum Aranıza Yeni Katılmış Bulunmaktayım , Şimdi Az Çok Trafiği Kuralları ve Motor Kullanmayı Biliyorum Fakat Benim Aklıma Takılan Model Seçememe Bir Türlü Karar Veremiyorum Etrafımda Herkes Farklı Farklı Şeyler Söylüyor Kafam Allak Bullak Oldu Artık Dün Net te Gezerken Bu Site Gözüme Çarptı ve Üye Olmak İstedim ve Forumda Bulunana Konuları Falan İnceledım Hoşuma Gitti.

Uzun Lafın Kısası Aklımda Olan En Çok İstediğim Model Hyosung Gt250R , Motor Hakkında Bir Kaç Video Öneriler Falan Gördüm. Ama Artık Görüntüsündenmidir Başka Birşeyindemidir Gönlüm Başka Motor Almak İstemiyor

Sizlerinde Düşüncesini Alırsam Daha Mutlu Olurum , Hani Demiyorum İllaki Hyo Olcak Diye Bana Diyinki Mesela Hyo Alınmaz Şu Şu Şu Böyle Falan , Yada Diyinki Cbr250r Al Ama Nedenlerini Neden O Motoru Almam Gerektiğinide Belirtirseniz Sevinirim ve 0 mı Almalıyım Yoksa 2. El mi Almalıyım.

Okuyupta Zahmet Edenler Haklarını Helal Etsin.

Şimdiden İlgilenen Herkese Çok Teşekkür Ederim Hayırlı Günler ..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    ilk motor tavsiyem fix menü 125 lik vitesli çinli(en baba 10 beygir cg serisi diye geçer) 2 3 ay sür sonra istediğin 250 lik devam ayrıca 250 lik diye ufak görme http://www.motosiklet.net/forum/kaza...adan-olum.html hayırlısı olsun
    mertekina bunu beğendi.

Motosikleti
    Yok 250 cc Liği Ufak Gördüğüm Yokta Üstad Şimdi 183 Boy Var 103 Kilo Ben o 125 Lıkte Nasıl Dururum :D

mertekina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150
    öncelikle aramıza hosgeldın

bu bütcene gore değişiyor aslında para var diyorsan ilk önce motosiklet eğitimi almanda fayda var otomobil gibi deildir.
    ve direk olarak 250cc lik bi makine ile başlama senini için aslında avantaj hemde dezavantaj
    eğer hız tutkunu deilsen yok abi ben tın tın giderim diyorsan bu senin için bir avantaj ama sıfır makine ile başlamak pekte iyi deil cunku allah korusun motor duser sen dusersın sonra motoruna uzulme daha yeni almıştım diye
    onun yerine 125 cc 150 cc ile başlarsan motoru tanırsın surda ne olur burda ne olur viraja nasıl girilir ve parçalarını tanırsın sonra zaten istediğin motora binersin ilk önce 2.el ile başla motoru bi tanı uyum sağla sonra gerisi geliyor zaten acele etmeden hevestir bu bilirim insanoğlu hep ilerisini ister ama pekiştirmek önemli 10000 20000 km yol yapki 250 cc lik bi makineye geç
    Mecnun bilseydi HONDA sevgisini
    Severmiydi LEYLA zillisini

Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Aleykum selam . Hoşgeldin aramıza . 125'lik alma cbf 150 al 3 4 ay kullan 5 bin km devir . Sonra sat 250 cc sağlam bir motor al .

Motosikleti
    Alıntı mertekina adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle aramıza hosgeldın

bu bütcene gore değişiyor aslında para var diyorsan ilk önce motosiklet eğitimi almanda fayda var otomobil gibi deildir.
    ve direk olarak 250cc lik bi makine ile başlama senini için aslında avantaj hemde dezavantaj
    eğer hız tutkunu deilsen yok abi ben tın tın giderim diyorsan bu senin için bir avantaj ama sıfır makine ile başlamak pekte iyi deil cunku allah korusun motor duser sen dusersın sonra motoruna uzulme daha yeni almıştım diye
    onun yerine 125 cc 150 cc ile başlarsan motoru tanırsın surda ne olur burda ne olur viraja nasıl girilir ve parçalarını tanırsın sonra zaten istediğin motora binersin ilk önce 2.el ile başla motoru bi tanı uyum sağla sonra gerisi geliyor zaten acele etmeden hevestir bu bilirim insanoğlu hep ilerisini ister ama pekiştirmek önemli 10000 20000 km yol yapki 250 cc lik bi makineye geç
    Üstad Az Çok Bütçe Ayarladım 10-12.000 Tl Kadar Ama İnan 125 Likler Falan Oyuncak Gibi Geliyor Gerçi Dediklerini Hiçe Saymıyom ''insanoğlu hep ilerisini ister ama pekiştirmek önemli '' Şu Cümlen Benim İçin Cok Önemli Ama Al Sata Falan Bir Daha Girmek İstemıyom Şu Aralar Alsam Mesela 250 Lik Bi Motor Hiç Yoktan 1-2 Yıl Ben Onu Bırakmam Herşeyi Onda Çözerimde Ne Bileyim Ya Bir Anlık Heves Gelınce Insan Ne Yapıcagını Sasırıyor Yinede İlgilenip Yorum Yaptıgınız İçin Teşekkürler ..

Motosikleti
    HONDA CBF 150
    şimdi biz sana ne desek boş cunku mıllet ne yapmıs acaba diye arastırmaya koyulmussun bende senın gıbı 250cc motorla baslamak ıstedım ama kuryecı arkadaslar olsun yuksek cc motor kullananlar aynı seyı soyluyor
    ama illa 250cc de 250cc diyorsan hondanın guvenlı surus eğitimleri var istediğin sınıfta ona katıl ücretini bilmiyorum sonra motorunu al derim ben

Motosikleti
    10-12000 tl bütçen ekipmanlı fiyata dahil mi ? Kaskın , montun , pantolonun , eldivenin ve botun var mı ?

Motosikleti
    Verdiğin Bilgiler İçin Teşekkürler Bi Araştırayım Eğitimleri.

Motosikleti
    HONDA CBF 150
    Alıntı Ezio41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    10-12000 tl bütçen ekipmanlı fiyata dahil mi ? Kaskın , montun , pantolonun , eldivenin ve botun var mı ?
    ezio41 in dediği gibi unutma ekipmanlarıda motor değişir ekipman değişmez kolay kolay

Motosikleti
    Alıntı Ezio41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ekipman Bütçe İçinde Değil Ama Motoru Aldıktan En Geç 15-20 Gün İçerisinde Pantolon Eldiven Bot Alma İmkanım Olur.

Motosikleti
    HONDA CBF 150
    bence motoru almadan önce almanda fayda var bakkala bile giderken motorunla kaskını tak
    KocaReiSs bunu beğendi.

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    Alıntı KocaReiSs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok 250 cc Liği Ufak Gördüğüm Yokta Üstad Şimdi 183 Boy Var 103 Kilo Ben o 125 Lıkte Nasıl Dururum :D
    boy ve kiloya göre motor olayına kıl olduğum kadar hiç bir şeye kıl olmuyorum biz 165 lık 55 kilo(üstündeki kıyafetle beraber )moto gp pilotu değiliz onlar gibi estetik görünelim adamlar motor reklamı ve fotolarında hep kısa boylu pilotlarla çekim yapıyor zaten sen boşver nasıl durduğunu ilk başta 125 cc bir sürmeyi öğren sonra bakarsın

isterse 1 milyon bütçen olsun 125 le başla
    KocaReiSs ve Being bunu beğendiler.

Motosikleti
    Paranın bir kısmı bütçeye gideceği için sen şuanlık 250 cc yi unut kardeşim . Anca pulsar 200 alırsın sıfır . Geri kalanda ekipmana kalır .
    KocaReiSs bunu beğendi.
    Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F

Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    Motor alıp kullanmadan honda gs eğitimi al derim

omur.38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj-boxer
    kardesim acemiliğimi kuryelik yaparak attım. 100cc vitesli motor ile. iyi tecrübe edindim ortalama 1.5 - 2 ay kullandım. bu sure zarfında hatrı sayılır kılometre ıle bıraz tecrube kazandım. biraz dıyorum cunku trafık senın tecrubenle alakalı degıl. bı gun siparişe çıktım yıne motorla arkaadan saygısızın bırı gecmeye cabalıyor(ben saygısız dıyorum siz anlayın..). gecmeye calıstıgı yermı en sag serıt ve benım sıparıs verecegım yere 100-200 metre kalmıstı. bırazda hız vardı 100luk motor sonucta ne kadar hızlı olunabılır ıste hesap edın. herneyse sınyalımı verdım ama yavaslamama ımkan yok yavaslasam kuyruktan ucuracak benı. kask mı faciya havaya atsan yere dustugunde parcalanır. donecegım noktaya vardıgımda hafıften frene dokundum ama duracagı yok arkamdakı cakalın en sonunde frene kokledım anlık bısyedı. son anda manevra yaptı. yapmasa en kotu kırık cıkık. ne ugruna 'yok yere'. bunun gıbı cok durumu abılerımız arkadaslarımız tecrube etmıstır. alacagın hıc bır egtım kendı edınecegın tecrubeden daha kıymetlı degıl benım nazarımda. suan mı butce hazırlayıp motor alacam. alacagım motor mu 125lık yakısıklı bır motor . belkı aylarca belkıde yıllarca kullanırım ben canımı sokakta bulmadım. kızlar sokaktan gecerken benı ızlıyecek dıye yerli yersiz 500cc 600cc 1000cc motor alamam. yanlıs bısey soledıysem affola tamamen sahsi dusuncem
    Being ve KocaReiSs bunu beğendiler.

Being - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    Alıntı omur.38 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardesim acemiliğimi kuryelik yaparak attım. 100cc vitesli motor ile. iyi tecrübe edindim ortalama 1.5 - 2 ay kullandım. bu sure zarfında hatrı sayılır kılometre ıle bıraz tecrube kazandım. biraz dıyorum cunku trafık senın tecrubenle alakalı degıl. bı gun siparişe çıktım yıne motorla arkaadan saygısızın bırı gecmeye cabalıyor(ben saygısız dıyorum siz anlayın..). gecmeye calıstıgı yermı en sag serıt ve benım sıparıs verecegım yere 100-200 metre kalmıstı. bırazda hız vardı 100luk motor sonucta ne kadar hızlı olunabılır ıste hesap edın. herneyse sınyalımı verdım ama yavaslamama ımkan yok yavaslasam kuyruktan ucuracak benı. kask mı faciya havaya atsan yere dustugunde parcalanır. donecegım noktaya vardıgımda hafıften frene dokundum ama duracagı yok arkamdakı cakalın en sonunde frene kokledım anlık bısyedı. son anda manevra yaptı. yapmasa en kotu kırık cıkık. ne ugruna 'yok yere'. bunun gıbı cok durumu abılerımız arkadaslarımız tecrube etmıstır. alacagın hıc bır egtım kendı edınecegın tecrubeden daha kıymetlı degıl benım nazarımda. suan mı butce hazırlayıp motor alacam. alacagım motor mu 125lık yakısıklı bır motor . belkı aylarca belkıde yıllarca kullanırım ben canımı sokakta bulmadım. kızlar sokaktan gecerken benı ızlıyecek dıye yerli yersiz 500cc 600cc 1000cc motor alamam. yanlıs bısey soledıysem affola tamamen sahsi dusuncem
    Bak arkadaşım, Omur.38 nickli arkadaş tam olarak duygularıma tercüme olmuş. Şimdi tamam, hepimiz şunu kabul edelim aslında çoğumuzun derdi garı gız değil karı kız da değil. Bizim asıl derdimiz ciddiye alınmak, sanıyoruz ki altımızda 250CC ve mümkünse Racing bir motor olduğunda millet "vuaaah motoraaa baaaak" diyecek. Baba onu sadece Taksim'de kenarda duran sarışın ablalar için diyorlar. Tabii, bu bir zevk meselesidir. Fakat şahsi önerim 100-125-150'lik ve ucuz yollu bir makine alman. İlla SuperSport dediğimiz SS modellerden bir modele gönlün kayıyorsa CBR 125R veya Yamaha'ya bakabilirsin. Böylece nedir, hem o istediğin ego tatminine ulaşırsın hem de bindiğin motoru beğenip beğendirirsin. Fakat acı tecrübe yaşamanı bir motorcu kardeş/abin her neyse olarak hiçbirimiz istemeyiz. Benim de hep hayalimde bir SS motor ve virajdan viraja yatmak var fakat inatla motosikletimi 2 sene kullanacağım ve tecrübe edinip ondan sonra büyük bir araca geçeceğim diye kendimi şartlandırdım. Çok değil, ortalama 4 ay kadar oldu motosiklet hayatım başlayalı fakat çok şey tecrübe edindim ve CBF 150 çok fazla hatamı affetti. Eğer direk 250'lik bir makine ile başlasaydım belki bugün bu satırlarımı sana ulaştıramayabilirdim. (4 ayda ölmeden 7.000 KM yaptım nice 7.000 KM'lere)
    KocaReiSs bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)