Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kanuni Breton S 125 ile ilgili ve kuba çita 100/150 gold hakkında

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kanuni Breton S 125
    Merhaba arkadaşlar benim breton s 125 lik motosikletim var onu genelde benim yerime peder kullanıyor işe falan gidiyor malum bu motoru peder aldı alalı hiç zorlamadı motoru hep büyük vites küçük devir şeklinde sürdü motor 4300 km civarında bende motor sağır olmasın diye bi sefer bindim motosikletle her viteste devirin sonuna kadar dayadım 1. vitesle 12 devir 40 görmüştü 2.vitesle yine aynı zorlamayla 60 3.vitesle 80 4.vitesde 100 5 e attım hiç hissedilmiyor bile gaz verdiğin 100de takılı kaldı çok tiz ses gelio egzozdan daha açılmamış yani heralde motor sağır olmaz gibime geliyo çünkü daha km side çok az normal diye düşünüyorum ama o zorlamanın bedeline ödedim tabi yokuş aşağıydı yol bende debriyaja basıp boşa aldım motor ondan sonra tık kaldı servise götürdük subap kesmişim ama resmen motoru öldüresiye bastım ama sonra yaptırdık yine tıkırında yeni subap taktılar o motor daha ne kadar açılır bilmem neyse konudan çok sapıttım asıl konumuza gelelim ben bu motoru pedere bırakıyorum yeni bi motor alıcam şu hafta içinde allah nasip ederse kuba çita 100-150 gold almayı düşünüyorum ama kuba strike 150nin potansiyeli hoşuma gitmişti onu merak etmiştim ama motor kibar değil hoşuma gitmedi onun yerine cg tipi bi motosiklet alıcam bu motorun fiyatı 2.449 tl olması lazım hoşuma gitti egzozun sesi falan krankda balansörde var heralde titreşim yapmıo bi müddet sonra 120yi geçince biraz titreşim yapıo arkadaşın motorunda denedim sizce bu motor alınabilir mi yani hızı doyurabilirmi 100 lük alıcam vergisi yokmuş zaten onun makinesini yükseltip 180 cc yapılabiliomuş bence çok hoş motor soruma geleyim bu motor o fiyata değermi ve gücü zaten duruşu güzel motor altın rengiyle görünümü güzel olmuş ne dersiniz ? bu arada bnm diğer motosikletin bretonun durumu iyimi babam ilk başta hiç hızlı gitmedi rodaj terk yani heralde sonradan açılır bi 10.000 kmye geldiğinde bu motorunda uçması için ayar yapmam lazım ön dişliyi büyültünce hız artar diyolardı net bi bilgim yardımlarınız için teşekkürler !

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:54 ----------

arkadaşlar kanuni hakkında cevap verecek yokmu yani açılma konusunda?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tak gps sonra 120 mi görüyor 150 mi görüyor bak o kubaya söyle bunu gps ile erkekliği bozulsun bende bretons125 var 20 km hızda giderken gps 19.2 gösteriyordu

Motosikleti
    Kanuni Breton S 125
    Alıntı shooter1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tak gps sonra 120 mi görüyor 150 mi görüyor bak o kubaya söyle bunu gps ile erkekliği bozulsun bende bretons125 var 20 km hızda giderken gps 19.2 gösteriyordu
    breton iyi diyosun yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:28 ----------

tamam da bunun rodajını nasıl yapmak lazım sağır olcak motor şunu açalım gerisi kolay

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:30 ----------

hiç kimse açıklayıcı bir yanıtta bulunmadı o kadar insan yardım edemediyse .....

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)