Belgelerini kurstan alman 2,3gün maksimum geri kalanıda emniyette 1 hafta. Ben 2 haftada almıştım ama kurstan belgeleri hemen gidip almadığımdan. Emniyette 1 haftada çıkıyor.(B ehliyetim vardı ehliyet değiştirdim.B-A2 oldu)
Yukarıda arkadaş 1 gün demiş küçük yerde çabuk çıkıyordur belki ben 1 hafta beklemiştim İstanbul'da.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------
Hemen üstte açıklama yaptım
15 gün sonra ara evraklar hazır olmuşsa gel al dedi kurs bana daha önce hazırlanmazmı bu evraklar ya kurs pek sallamıyor şu işten ızın alıp bı gitsem ya bilgisi yada tavsiyesi olan var mı şimdiden vergisini felan yatırma olayı var mı?
kardeşim bulunduğun ilçedeki milli eğitim müdürlüğünün iş yoğunluğuna göre dosyan 4gün ila 2 hafta arasında hazır olur, doysanı aldıktan sonra da ehliyete çevirtmen 1 günlük iş. ilçe emniyet müdürlüğü kalabalıksa 1 hafta da sürebilir ama artık dosyanı aldıktan sonra ehliyeti türkiyenin her yerinden alabiliyorsun. yani bulunduğun ilçe emniyet müdürlüğü kalabalık ise başka ilçelerden deneyebilirsin. en erken perşembe-cuma ehliyeti alabilirsin. hadi hayırlı olsun kazasız belasız kullan
Saolasın ben haftaya p.tesi bi ararım kursu bakalım. Ona göre kredi çekıp motor bakıcam zamanı ayarlamam lazım
Kursun bana söylediği birşey de dosya çıktıktan sonra randevu alıpta karakola götürülüyo olduğu yani alıcak olan arkadaşlar birde bunu araştırsın dosya gelmeden 1-2 gün önceden randevu alırlarsa daha hızlı alabilirler belki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)