az önce a2 direksiyon sınavından çıktım, sınavı geçmişim. dosyalarımı herşeyimi kursa yazılmadan hazırlamıştım şimdi sınavlarıda geçtim sizce kaç günde ehliyet elimde olur. ehliyetsiz 5 yıldır kullanıyorum iyice sabırsızlanmaya başladım.
az önce a2 direksiyon sınavından çıktım, sınavı geçmişim. dosyalarımı herşeyimi kursa yazılmadan hazırlamıştım şimdi sınavlarıda geçtim sizce kaç günde ehliyet elimde olur. ehliyetsiz 5 yıldır kullanıyorum iyice sabırsızlanmaya başladım.
hayırlı olsun
Hayırlı olsun babam zamanında sürücü kursu öğretmeniydi simdi sordum 1 ay diyor. Merakım ehliyetsiz hiç kaza yaptın mı ya da ehliyetsiz bir sorun yaşadın mı?
sağolun teşekkür ederim
NmN
hayırlı olsun dosyalarınız bulunduğunuz ildeki meb'e gider orada imzalanır yoğunluğa göre 1-2gün ile 15gün arasında geri gelir alırsınız karakola başvurursunuz 1haftada o sürer tahmini 3hafta bu arada da para yatırmayı unutmayın
yok hayır sorun yaşamadım. internetten kendimi geliştikdim inan motor oturuş tekniğinden tut yolun neresinden gidilire kadar her şeyin ehlitimi var internette çok yardımcı oldu motorumlada trafikte pratik yaptım öğrendiklerimi polis konusunda sorun yaşamadım kask vs ekipmanları taktım kurallarıma uydum.
NmN
ne gerek vardı bak 5 yıldır kullanıyomuşun biraz daha kullansaydın ehliyetsiz
hayırlı olsun bende işyerinde mecburen 2 yıl ehliyetsiz kullanmak zorunda kaldım ama sadece mahalle arasında dışarı hiç çıkmadım 3 ay oluyor ehliyeti alalı çok rahatım heryere gitmek paha biçilemez.
Seninle ayni kaderi yasiyorum ama benim biraz daha kisa 6 aydir ehliyetsizim.bende sinavi geçtim ama 3 4 hafta bekleme isi yas. Neyse bi gorunuse gore bu yazi da ehliyetsiz gecirecegiz.
Hayirli olsun bende 12 de ciktim sinavdan nasil ogrendiniz gectiginizi?
Aksam 5 den sonra belli olurdu hep 3. Kez giriyorum sabirsizim sinirim bozulmasin 5 den sonra ariyayim ben
Nasıl girdiniz sınava burada 12 13 temmuz daymis
Kursa göre değişir süre, biraz üzerlerine git belki erken verirler.
Hayırlı olsun ben de 20 sinde girecem sınava. Araba ehliyetim var sadece direksiyona girecem. Direksiyondan sonra ertesi gün hemen ekletilir mi a2 ehliyete? Beklemeyi gerektirecek birşey olmaz sanırım.
hayırlı olsun kardeşim bende geçen sene almıştım a2 ehliyetini kaç tl tuttu sınavı kazandıktan sonra fazla beklemezsin ben iki hafta sonra almıştım ALLAHA emanet ol.
Bende girdim bugün yetkili girenler arasında en iyi olduğumu geçtiğimi söyledi. Kart yokmuş filan dedim sizin dosyalarınız 15 gün sonra filan mebden gelecek ihalesi yapildi o zamana kadar kartlar gelir dedi.
CPT_caverman birkaç yıl aynisini babam yaşadı yeni kart cikartiyorlar ekletme diye birşey söz konusu olmadı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)