arkadaşlar merhaba
motor için göğüs stickerleri depo kapağı stickeri kan grubu stickeri kemal atatürk stickeri çarşı stickeri arıyorum istanbulda bunları satan uygun fiyatlı yerler varmı anadolu yakası tercihdir
arkadaşlar merhaba
motor için göğüs stickerleri depo kapağı stickeri kan grubu stickeri kemal atatürk stickeri çarşı stickeri arıyorum istanbulda bunları satan uygun fiyatlı yerler varmı anadolu yakası tercihdir
Mecnun bilseydi HONDA sevgisini
Severmiydi LEYLA zillisini
https://www.facebook.com/almany.sticker
anadolu yakasında böyle yerler yokmu ya
Gidip elden almasamda olur diyorsanız, bizim burada bir tabelacı var. Çalışmalarını zaten fotoğraflardan görebilirsiniz, her türlü stickeri yazıyı vs yapıyor sayfa üzerinden iletişime geçersiniz. GET ile ödeme açıyorlar.
https://www.facebook.com/pages/Utku-...ref=ts&fref=ts
aldığım k.atatürk stickerini kaskımda uyguladım nasıl olmuş acaba
şunuda alıp niye heryere yapıştırırlar anlamam
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:56 ----------
tankpad falan çoğu yerde var hatta int. sitelerinde daha güzeller var . kemalin imzası zaten sokakta simitçiye sorsan satar
Herkesten hızlı sürmen, yalnız süreceğinin garantisidir.
On numara olmus. Gule gule kullan
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------
Vatanini borclu oldun buyuk onder icin arkadasinmiscasini ismini kullanma bence. Saygi onemli hele ki bu kisi mustafa kemal ataturk ise.
Motorcu adam cevabını yazmıştımda erdem abi kaldırmış.. neyse yazmıyorum bişey selametle
neyse beyler gerginliğe gerek yok
:D MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün imzası böyle
hocam gıt bı reklamcıya 3 4 lıra bısı hemen verıyorlar
Kasksız gezen babam olsa yüzüne bakmam !
Bizim evde son lafı ben söylerim ' Peki Hanım'
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)